Történelmi találkozó

2022. 12 09. 13:52

Novák Katalin köztársasági elnök és Rasíd Abdullatif iraki elnök találkozója Bagdadban 2022. december 9-én.
Fotó: MTI/Sándor-palota

Történelmi találkozón van túl Abdul Latif Rashid iraki elnökkel Novák Katalin, hiszen magyar köztársasági elnök még sosem járt Irakban. Az iraki elnökkel egyetértettek abban, hogy a két ország közös ellensége a nemzetközi terrorizmus, melynek minden válfaját elítélik.

tovább olvasom...

Teljes lebukás: a baloldal irányítja a tüntető álcivileket

2022. 12 09. 11:28

Megmondták, hogy mit mondjanak az álcivilek.
Fotó: HírTV

A HírTV birtokába került hangfelvétel bizonyítja, hogy baloldali pártok állnak a pedagógustüntetéseket szervező Tanítanék Mozgalom mögött. A hangfelvétel azt bizonyítja, hogy Tordai Bence adott tanácsokat az álcivil mozgalomnak arra, hogyan kezeljék a hétfői parlamenti botrányukat, mit mondjanak az újságíróknak. Az LMP-s Csárdi Antal közben maga is elismerte: ő hívta be az aktivistákat Parlamentbe, hogy ott aztán megzavarhassák az ülést.

tovább olvasom...

Papp és az önmagunkkal való szembenézés nehézsége

2022. 12 09. 09:11

Papp Zsolt: maga a nép szava… Már-már Dési Jánost idézi.
Fotó: nepszava.hu

A magyar gazdaság nagy bajban van – írja a Népszavában bizonyos Papp Zsolt betűvető, aki szerint ezt az ország józan fele eddig is tudta. (Meg nyilván Gyurcsány Ferenc is.) Olyan sebeket szerzett ugyanis az ország, amelyeket nagyon nehéz lesz kezelni.

tovább olvasom...

Holoda, a MOL, s a benzinársapka

2022. 12 09. 08:57

Holoda Attila sokszor nyilatkozott úgy, hogy azonnal ki kell vezetni a benzinárstopot.
Fotó: Barakonyi Szabolcs, Index

Boros Imre közgazdász a PestiSrácok.hu-nak adott interjújában részben Holoda Attilát, a Mol korábbi igazgatóját, egykori energiaügyi helyettes államtitkárt tette felelőssé a rémhírek terjesztéséért és a napokon át tartó üzemanyagkáoszért. Most újra előkerült az Index állandó szakértője, aki eddig üzemanyaghiánnyal riogatva hangosan követelte az árstop eltörlését, de ahelyett, hogy örülne a vetése beérésének, továbbra is a kormányt ekézi. Facebook-oldalán pedig ezt üzente a Molnak: „Ennyit tudtam segíteni!”

tovább olvasom...

Évzáró ülést tartott a megyegyűlés

2022. 12 08. 15:09

Január elsejétől már Zala vármegye

Az idei utolsó közgyűlésre került sor. Balról Ruzsics Ferenc, Pácsonyi Imre, Bene Csaba alelnökök, dr. Pál Attila elnök és dr. Mester László főjegyző.

A Zala Megyei Közgyűlés 2022. december 8-án, csütörtökön közmeghallgatást és ülést tartott. A közmeghallgatás keretében érdeklődő állampolgár nem jelent meg.

tovább olvasom...

Orbán Viktor látogatása a MOL-nál

2022. 12 08. 13:18

A képen Orbán Viktor (elöl, j) Hernádi Zsolt (b) társaságában megtekinti az új MOL Campus székházat.

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a cég vezetésének meghívására részt vett a MOL-csoport igazgatósági ülésén – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

tovább olvasom...

Hotel Arany Bárány Karácsonyi Ajánlata

2022. 12 08. 09:58

tovább olvasom...

Ki kér golyót a fejébe?

2022. 12 08. 09:01

Étteremben fegyverrel fenyegetőző férfit ítéltek el Keszthelyen

A Keszthelyi Járásbíróság jogerősen bűnösnek mondta ki a férfit.

Másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Keszthelyi Járásbíróság egy férfit, aki tavaly szeptemberben gumilövedékes puskával fenyegette meg egy étterem vendégeit és dolgozóit – tájékoztatta a Zalaegerszegi Törvényszék szóvivője az MTI-t.

tovább olvasom...

Pilátus helyett a bíróság ítél a teskándi Jézus felett

2022. 12 08. 08:48

Miklós, az energiával gyógyító mester…
Fotó: Képernyőfotó

Bíróság elé kerül a teskándi ál-Jézus ügye. A hatvankilenc éves férfi valóságos szektát gyűjtött maga köré, akik olyannyira meg vannak győződve csodatévő képességeiről, hogy még most is a szabadon bocsátását kérik, annak ellenére, hogy a férfire mindössze pár év letöltendő vár, az ember azt gondolná, hogy akiről elhiszik, hogy meghalt a kereszten, azt nem féltik pár év letöltendőtől.

tovább olvasom...

Egy díszpéldány az óriási felhozatalból

2022. 12 08. 08:37

Vajon elmegy a Szemlő-hegyi villa elé is háborogni a bozontos szőrzetű lázadóvezér?
Fotó: MTI/Kovács Attila

Legújabban Fizessenek a gazdagok! feliratú molinókkal járja a fővárost Jámbor András ellenzéki honatya és felekezete, a Szikra Mozgalom. Bizonyos épületeknél (bíróság, kaszinó stb.) megállnak, hőbörögnek egy sort, majd sokat sejtetőn továbbvonulnak. A csöves külsejű Jámbor, ahogyan azt szereplése is igazolja, nem tartozik a szellemóriások táborába; repertoárja az ötvenes évek szemináriumi színvonalát súrolja. Alulról.

tovább olvasom...