Másfél millió forint zsebbe?

2022. 02 11. 09:11

Terhelő vallomást tett Czeglédy Csabára a Human Operator Zrt. volt bérszámfejtője

Vannak a vádlottak között, akik lassan már ki is jönnek a börtönből. Czeglédy Csaba viszont aktív közéleti szerepet tölt be.
Fotó: MTI/Rosta Tibor

Elhangzott az első terhelő vallomás Czeglédy Csabára a hatmilliárdos költségvetési csalási ügyében a Kecskeméti Törvényszék előtt. A Human Operator Zrt. volt bérszámfejtője már a nyomozati szakban beismerő vallomást tett, egyezséget kötött az ügyészséggel, és vállalta a harminc hónapos börtönbüntetést.

tovább olvasom...

„Zöld Zala-part és Gébárt”

2022. 02 11. 08:53

Megkezdődött a munka.

Újabb, nagyszabású projekt keretében jelentős mérföldkőhöz érkezik Zalaegerszeg kerékpárosbarát várossá történő fejlesztése.

tovább olvasom...

Miért akar vitázni, aki nem vitaképes?

2022. 02 11. 08:37

A legjobb műsor az lenne, ha Márki-Zay Péter önmagával vitázna. Talán meg is tudna egyezni néhány kérdésben önmagával, s még elégedett is lenne.
Montázsfotók: MTI

Márki-Zay Péter nagyon szeretne vitázni. Legfőképp Orbán Viktorral. Ez a pszichopata azt hiszi, hogy egy szinten van a miniszterelnökkel.

tovább olvasom...

Pacsa és Felsőrajk között

2022. 02 10. 13:56

– kisteherautójával fának csapódott és meghalt egy férfi

A helyszínen életét vesztette egy férfi, aki kisteherautójával lesodródott az útról, majd fának csapódott csütörtök délelőtt Zala megyében – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

tovább olvasom...

Elég volt a vidéket lenéző és becsmérlő politikából!

2022. 02 10. 12:30

Sajtótájékoztatón tiltakoztak a KDNP-s politikusok Zalaapátiban

Sáringer-Kenyeres Marcell és Vincze Tibor szerint elég volt a vidék becsmérléséből.

– A zalai emberek nem kérnek a baloldal vidéket lenéző és sértegető politikájából! Az elmúlt időszakban a baloldal politikusai több alkalommal tettek becsmérő, a vidéki embereket lenéző és sértegető kifejezéseket. Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje így lát minket, vidéki szavazókat: „Egyszerű, tudatlan emberek”, „fogalmuk sincs róla, hogy hol vannak”…

tovább olvasom...

A gősfai példa

2022. 02 10. 11:18

Már a tervek is szóba kerültek. Balról Farkas Tiborné, Nagy Bálint és Manninger Jenő.

Egy 1958-ban épült családi háznak a mai napig tartó történetét ismertette Farkas Tiborné, Gősfa polgármestere február nyolcadikán a vendégek és az újságírók előtt. Az akkori tanácselnök megvásárolta, hogy az a közösségi tér színhelye legyen. Itt került elhelyezésre a könyvtár is. 1990-ben felújítás és bővítés is történt. Azóta az éppen aktuális önkormányzatnak eltökélt szándéka volt a felújítása. Sokáig eredménytelenül.

tovább olvasom...

A pethőhenyei traktor-idővonal

2022. 02 10. 11:00

Balról Nagy Bálint, Deák István György és Manninger Jenő.

A 450 lelkes Pethőhenyén közel 8 hektár zöldterület gondozásáról kell gondoskodnia az önkormányzatnak, több, mint 40 km hegyi út tartozik a faluhoz, s a külterület nagysága is igen nagy.

tovább olvasom...

Zalában 221 ezer választópolgár él

2022. 02 10. 10:52

Országgyűlési képviselőket választunk és népszavazás is lesz

Dr. Mester László részletes tájékoztatást adott a sajtó képviselőinek.

Április 3-án nem csak országgyűlési választás, hanem népszavazás is lesz Magyarországon. Ezzel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót dr. Mester László, a Zala Megyei Területi Választási Iroda vezetője, február 10-én a Megyeházán.

tovább olvasom...

Márki-Zay Péter és a vidéki emberek

2022. 02 10. 10:04

Szinte minden nap van sértő megjegyzése

– Képviselőjelölt asszony, hát megmondhatná a miniszterelnök-jelöltünknek, hogy nálunk, Zalában három városban is van traumatológia!…
Fotó: Tiéd a Város Facebook oldala

A baloldal legvisszataszítóbb hagyományait tökéletesen folytatva Márki-Zay Péter folyamatosan becsmérli, gyalázza a vidéki embereket.

tovább olvasom...

És a mutyival mi van?

2022. 02 10. 08:15

Cseh Katalin tehetne egy bejegyzést a 4,8 milliárdos mutyijukról is. Ugyanilyen mosolygós képpel…
Fotó: Flickr

Nem túl változatosak Cseh Katalin Facebook-bejegyzései.

tovább olvasom...