Bíróviccek

2023. 06 01. 09:37

Húszezerért a hülyének is megéri…
Fotó: MTI

Jó ötletet adott a belpesti szalonforradalmároknak a Budai Központi Kerületi Bíróság, amikor 2014-ben ítéletet hirdetett a Sándor-palotánál randalírozók ügyében. Az államfő rezidenciájának erkélyére fölmászó, s onnan zászlókat leszedő, molinókat kifeszítő Rómeók közül a tanácsvezető bírónő kettőt fölmentett, kettőt 20-20 ezres „büntetéssel” sújtott. Bár a rendőrség nemzeti jelkép megsértése, közösségellenes akciózás és terrorcselekmény gyanúja miatt vitte el a kevély hülyegyerekeket, az ítélkező asszonyka csupán rendőri intézkedéssel szembeni ellenszegülés miatt marasztalta el az ifjakat. Javukra írta, hogy nem rongálták meg a zászlókat, később mindegyiket visszaadták, ráadásul mindössze fél órát töltöttek az erkélyen.

tovább olvasom...

Zalaegerszegen június 3-tól módosul a helyi menetrend

2023. 06 01. 09:18

A mai naptól 11 új elektromos autóbusz közlekedik.
Fotó: MTI/Katona Tibor

2023. június 3-tól tovább fejlesztik Zalaegerszeg autóbuszos közlekedését.
Az elmúlt időszakban beérkezett, utasoktól kapott jelzések alapján az alábbi változások lépnek életbe:

tovább olvasom...

Elektromos buszokat adtak át Zalaegerszegen

2023. 06 01. 08:52

Krenner Lászlóa (b), Pafféri Zoltán (b2), Koncz Zsófia (b3), Balaicz Zoltán (b4) és Vigh László (j) az egyik átadott új elektromos autóbuszon.

Tizenegy új elektromos autóbuszt helyeztek forgalomba szerdán Zalaegerszegen.

tovább olvasom...

Zalakarosi Fürdő

2023. 05 31. 10:31

tovább olvasom...

Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő

2023. 05 31. 10:20

tovább olvasom...

Törökszakértő is a lódoktor

2023. 05 31. 09:26

A sokoldalú néptribun képes koldustól alamizsnát kunyerálni.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hadházy Ákos közéleti munkássága rendkívül szerteágazó. Mindenütt ott van, mindenről nyilatkozik, képernyő, mikrofon és újságcikkek nélkül el sem tudná képzelni a mindennapjait. Számára olyan a kamera, mint borjúnak a csecs vagy Bokros Lajosnak a megszorítás. (Nem ő az egyetlen ilyen. Láriferi óta komoly pszichiátriai irodalmuk van ezeknek az elváltozásoknak.) A parlamenti munka viszont nem az erőssége a független képviselőnek. Volt év, hogy csupán kétszer járt az Országházban (fölvett érte 15 millió forint tiszteletdíjat); abban a négyéves ciklusban összesen háromszor emelkedett szólásra – kétszer saját mentelmi ügye miatt. Szenvedélye a „molinózás”. Egy ízben a lónak a vesszejét ajánlotta a T. Ház figyelmébe, majd – számlaszámát mellékelve – az adófizetőkhöz fordult, fizetnék ki az emiatt kiszabott büntetését. Négymillió mélyszegény országában (ellenzéki adat) egy milliós jövedelmű honatya a nép közé jár kalapozni. Koldustól alamizsnát?

tovább olvasom...

Ötnaposra bővül az Örvényesvölgy Fesztivál

2023. 05 31. 09:18

Világsztárokkal indul a nyár Zalacsányban

A gyerekekre is várnak programot.

A tervezettnél is hosszabb lesz, öt napig tart Magyarország legújabb kulturális seregszemléje, az Örvényesvölgy Fesztivál! A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló, már eddig is izgalmas gyerekprogramokban bővelkedő eseménysorozatot a szervezők egy további gyereknappal bővítik: június 11-én vasárnap bábszínházi előadásokkal és kézműves foglalkozásokkal várják a legkisebbeket a zalai dombok közé.

tovább olvasom...

Gyenesdiás

2023. 05 31. 08:51

tovább olvasom...

Telt ház lesz Litvánia ellen

2023. 05 31. 08:26

A magyar válogatott 2015. 06. 05.-én 4-0-ra nyert Litvánia ellen. Ha nem is ilyen különbséggel, de most is győzelemben reménykedünk.

Kedd délutánra minden jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott következő hazai Európa-bajnoki selejtezőjére, melyen Litvánia nemzeti csapata lesz a vendég a Puskás Arénában.

tovább olvasom...

Nem vicc: Horn hazaárulózik

2023. 05 30. 10:43

Mit is mondott Horn az SZDSZ országlásakor? „Fontosabb az, hogy mi lesz az SZDSZ-szel, annál, hogy mi lesz az országgal.”
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Nincs megelégedve az Orbán-kormány munkájával Horn Gábor SZDSZ-alapember. (Ez jó hír, képzeljük el, mi lenne, ha tetszene a hajdani országprivatizáló embernek.) A Republikon Intézet vezetője a Hírklikk érdeklődésére beszélt fejfájásairól.

tovább olvasom...