Elekes egy nappal állította előre az órát

2022. 03 30. 08:58

Április négyről szóljon az ének!

Április negyedikén már eső után köpönyeg…

Elekes István, Cserszegtomaj polgármestere, az ellenzéki koalíció országgyűlési képviselőjelöltje (Zala megye, 2. számú választókerület, Keszthely) lelkes hangú felhívással invitálja április negyedikére szavazni híveit közösségi oldalán. A szövegből természetesen nem maradhat el a szokásos demagóg tartalom, aminek egyelőre semmi reális, hivatalosan megerősített alapja nincs.

tovább olvasom...

Elekesnek is lebeg a diplomája?

2022. 03 29. 09:29

Viszont professzori módon tud kioktatni

A 2019-es önkormányzati választás előtt műszaki tanárként tünteti fel magát Elekes István.

Elekes István, Cserszegtomaj polgármestere, az ellenzéki koalíció országgyűlési képviselőjelöltje (Zala megye 2. számú választókerület, Keszthely) kellő önbizalommal megáldott ember. Mindenhez ért. Például Keszthely helytörténetéhez is. A Balaton-parti városban soha nem is létező Scheidl Sörházba nyilvános vitára invitálta nemrég Nagy Bálintot, Keszthely polgármesterét, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét.

tovább olvasom...

Bajnai vacsorája

2022. 03 28. 12:54

– avagy ki fizeti a számlát?

Bajnai és Márki-Zay vacsorája… A kávé mellett a sz… is kavarják.
Fotó: amatőr felvétel

A KDNP frakciószóvivője úgy látja, hogy az elmúlt napokban a sajtóban megjelent információk alapján „komoly, akár törvényességi kérdések is felmerülhetnek a baloldal kampányát külföldről segítő, Bajnai Gordon-féle DatAdat cégcsoportról”.

tovább olvasom...

Orbán Viktor Nagykanizsán

2022. 03 28. 12:05

A miniszterelnököt Cseresnyés Péter fogadta.

A zalaegerszegi avatóünnepségek után Orbán Viktor miniszterelnök a dél-zalai városba, Nagykanizsára is ellátogatott.

tovább olvasom...

Nagyszerű létesítmény – méltó névadó

2022. 03 28. 11:29

Kézilabda-csarnokot avattak Lentiben

Szalagátvágás előtt… Fodor János, a kivitelező Peszter Kft. ügyvezetője, dr. Pál Attila, Gódorné Nagy Marianna, dr. Sifter Rózsa, Sárfalvi Péter, sportigazgatásért és sportágfejlesztésért felelős helyettes államtitkár, Kocsis Máté, Horváth László, Vigh László és dr. Juhász Roland, állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár.

Ünnepélyes keretek között adták át március 23-án Lentiben a 283-szoros válogatott Gódorné Nagy Marianna nevét viselő kézilabda munkacsarnokot. Az esemény kapcsán Vigh László országgyűlési képviselő elmondta, régi vágya volt Lenti városának, hogy egy minden követelménynek megfelelő szabványos méretű kézilabda-csarnoka legyen, hiszen Gódorné Nagy Marianna személyében egykori olimpiai bronzérmes és világbajnoki ezüstérmes foglalkozik a térségben az utánpótlás nevelésével.

tovább olvasom...

A tét: háború vagy béke

2022. 03 28. 10:57

Orbán Viktor: „Most még epét hánynak”

Orbán Viktor egyértelműen fogalmazott: Magyarország Magyarország pártján áll.

Az ukrajnai háború miatt a béke és a biztonság kérdése is bekerült a választás tétjei közé – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kiemelte: csak a Fidesz tudja garantálni Magyarországon a békét és a magyar emberek biztonságát.

tovább olvasom...

Világszínvonalú fejlesztéseket jelent a Rheinmetall és a ZalaZONE Zalaegerszegen

2022. 03 28. 10:27

Palkovics László: Zala megye megkerülhetetlen lesz…

Palkovics László (balról) Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) volt elnöke és Vigh László országgyűlési képviselő társaságában.

Világszínvonalú fejlesztéseket jelent Zalaegerszegen a Rheinmetall harcjárműgyára és a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya, amelyek együttesen több mint 100 milliárd forint értékű beruházással valósultak meg – közölte Palkovics László március 26-án, szombaton az MTI-vel.

tovább olvasom...

Most tapasztalat és nyugalom kell

2022. 03 28. 10:01

Orbán Viktor a ZalaZONE tesztpálya átadásán

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya átadóünnepségén Zalaegerszegen 2022. március 26-án.

Ez most egy más időszak, most nyugalom, tapasztalat és megfontoltság kell, ezen „nemcsak a békénk és a biztonságunk múlik”, hanem a jövőbeli tervezés is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök március 26-án, szombaton Zalaegerszegen a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya átadásán.

tovább olvasom...

„Minél erősebbek vagyunk, annál kisebb az esély a háborúra”

2022. 03 28. 09:07

Orbán Viktor miniszterelnök a zalaegerszegi avatón

A képen Orbán Viktor miniszterelnök (elöl, b) és Armin Papperger, a Rheinmetall elnöke a zalaegerszegi Lynx harcjárműgyár épületének és elkészült moduljainak ünnepélyes átadóján. Balról Balaicz Zoltán (Fidesz-KDNP) polgármester és Vigh László, a térség fideszes országgyűlési képviselője, a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya miniszteri biztosa (k).

A magyar-német hadiipari együttműködés már korábban kezdődött, ami jó esélyt ad arra, hogy tartós legyen – mondta Orbán Viktor miniszterelnök március 26-án, szombaton Zalaegerszegen.

tovább olvasom...

Pedagógus is volt, noha nem az volt a hivatása

2022. 03 28. 08:50

Emlékezés Gyulai Gyulára

Nagyszerű edző és ember volt.

Temesváron született 1945-ben,  a család 1947-ben érkezett Zalaegerszegre.

tovább olvasom...