A zalai alapító büszke a frisshirek.hu-ra

2022. 11 21. 11:16

Föőr Gábor cáfolja, hogy közük lenne a külföldről érkezett pénzhez

Előbb-utóbb bizonyára kiderül, hogy a frisshirek.hu elindításához közük van-e a Márki-Zay Péter mozgalmához érkezett külföldi pénzeknek.

Türelem választ terem, vagyis megérkezett Föőr Gábortól, a Genesis Médiacsoport létrehozójától a reagálás a Zalatáj kérdéseire. Változtatás nélkül közöljük Föőr Gábor mondatait, kihangsúlyozva, hogy csak az interjú kérdései származnak a Zalatájtól.

tovább olvasom...

Meseország – az Európai Parlamentben habosítva

2022. 11 21. 10:58

Malin Björk, a svéd Baloldali Párt képviselője. Szerinte ez a könyv minden szülő álma.
Forrás: Facebook/Malin Björk

Illetékes helyen jó ideje kiadták a jelszót a világ felforgatására. Ennek részeként Malin Björk és Gwendoline Delbos-Corfield baloldali képviselők közreműködésével az Európai Parlamentben is bemutatták a Meseország mindenkié című magyar LMBTQ-mesekönyvet, annak apropóján, hogy immár a tizedik európai nyelvre fordították le.

tovább olvasom...

Orbán Viktor: Magyarország nem hagyja magát!

2022. 11 18. 11:35

Orbán Viktor a nemzeti konzultáció fontosságáról is szólt.
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A kormánynak a válságos időszakokat nem kibekkelni kell, hanem cselekedni és enyhíteni a bajt, abból kell kiindulni, hogy Magyarország nem hagyja magát – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, ahol az ukrajnai háborúval kapcsolatban tűzszünetre és béketárgyalásra szólított fel és elutasította a szankciós politikát.

tovább olvasom...

A „Trófeák földjén” - Keszthelyen

2022. 11 18. 08:19

Megjelent a vadászati világkiállításon bemutatott több mint kétezer magyar trófea katalógusa

Kovács Zoltán (j2) beszél a katalógus bemutatóján. Mellette Pálinkás Róbert (b2), Kókai Márton, a Nimród vadászújság szerkesztője (b) és Kiss Gergely, az albumban szereplő fotók készítője.

Trófeák földjén címmel megjelent az Egy a Természettel – Vadászati és Természeti Világkiállításon bemutatott több mint kétezer magyar trófea katalógusa; a kiadványt csütörtökön a keszthelyi Helikon Kastélymúzeumban mutatták be a sajtónak.

tovább olvasom...

Új magyar ügyvezető került a Tungsram élére

2022. 11 17. 15:46

Megoldást remélnek a jövőt illetően.
Fotó: MTI/Faludi Imre

Képes Kálmán személyében új ügyvezető igazgató került a csődeljárás alatt álló Tungsram Operations Kft., valamint a Tungsram-csoport több tagvállalata élére; Jörg Bauer eddigi elnök-vezérigazgató leköszön ezekről az ügyvezetői pozíciókról – tájékoztatta a Tungsram csütörtökön az MTI-t.

tovább olvasom...

Európai szintű egészségcentrummá vált Lenti

2022. 11 17. 15:11

Felavatták a Balance Medical Centert

Navracsics Tibor szerint a beruházás sikeréhez a helyben élők ötletgazdagsága és elszántsága is szükséges. Lentiben évek óta szisztematikus építkezés folyik.

Évtizedek alatt, lépésről lépésre mára európai szintű, regionális szerepet betöltő egészségcentrummá vált Lenti – fogalmazott a területfejlesztési miniszter a csütörtökön, a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark egészségturisztikai fejlesztésének ünnepélyes átadásán.

tovább olvasom...

Magyar – szlovén gazdasági fórum Lentiben

2022. 11 17. 14:22

Navracsics Tibor (j3), Aleksander Jevsek (j2), valamint Máthé László Eduárd lendvai főkonzul (b), Pál Attila (Fidesz-KDNP), a Zala Megyei Közgyűlés elnöke (b2), Vigh László fideszes országgyűlési képviselő (b3) és Kovács Dezső, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (ZMKIK) elnöke (j) az iparkamara és a Muravidéki Gazdasági Kamara magyar-szlovén gazdaságfejlesztési fórumán és üzletember-találkozóján.
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A közösségek közötti jó kereskedelmi, gazdasági kapcsolatok biztosítják a békét, erősítik a kölcsönös megértést – jelentette ki a területfejlesztési miniszter csütörtökön Lentiben, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának (ZMKIK) a Muravidéki Gazdasági Kamarával közösen szervezett magyar-szlovén gazdaságfejlesztési fórumán és üzletember-találkozóján.

tovább olvasom...

Novák Katalin: Magyarország és Izrael is a békét képviseli

2022. 11 17. 13:24

Novák Katalint fogadta Jichák Hercog.

Magyarország és Izrael is a béke képviselője – mondta Novák Katalin köztársasági elnök, miután találkozott csütörtökön Jichák Hercoggal, Izrael Állam elnökével Jeruzsálemben.

tovább olvasom...

Müller

2022. 11 17. 11:26

tovább olvasom...

Vadai vicce Vincével

2022. 11 17. 11:08

– s főleg a külüggyel

Visszafelé sült el az árnyékkormány árnyék honvédelmi miniszterének ágyúja. Sportnyelven szólva árnyékra vetődött.
Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu

Nyilván semmi új nincs abban, hogy a baloldal nem tud helyesen írni és/vagy fogalmazni, de azért az lenne a minimum, hogy amikor keresik a kákán a csomót, legalább annyi fáradtságot vesznek, hogy utána néznek, hogy az általuk megtámadott személy hogyan írja a nevét. A Demokratikus Koalíció (DK) árnyék honvédelmi minisztere ezt nem tette meg, jól le is égette magát.

tovább olvasom...