Nőkkel erőszakoskodó, visszaeső férfit fogtak el Zalaegerszegen

2023. 11 08. 14:36

Nem sokáig volt szabadlábon, a rendőrök elfogták.
Fotó: Zalatáj

Őrizetbe vettek Zalaegerszegen egy nyáron szabadult férfit, aki egy hét alatt két nőt is megtámadott – közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

tovább olvasom...

Eltűnés miatt keresik Farkas Rafaelt

2023. 11 08. 12:08

Farkas Rafael szeptember 9-én távozott a gyermekotthonból.

A zalaegerszegi rendőrök keresik a 15 éves Farkas Rafaelt.

tovább olvasom...

Almavásár a kilimáni almáskerti hűtőháznál

2023. 11 08. 11:45

tovább olvasom...

A zalaegerszegi születésű Kaizinger Balázs közel az olimpiai kvótához

2023. 11 08. 11:37

Legutóbb az 1996-os atlantai olimpián indultak magyar lovasok

Kaizinger Balázs nagy álma teljesülhet.
Fotó: MTI

Kaizinger Balázs a 13. helyen végzett az olaszországi Montelibrettiben rendezett lovastusa-versenyen, így megerősítette olimpiai kvótás helyét a ranglistán.

tovább olvasom...

Zalakarosi Fürdő

2023. 11 08. 11:30

tovább olvasom...

Lentiben emeltek vádat

2023. 11 08. 11:11

Börtönből követtek el telefonos csalásokat

Többszörösen visszaesőnek számít a két vádlott.

Csalás és pénzmosás miatt emeltek vádat Lentiben három ember ellen, akik közül ketten a börtönből, engedély nélkül tartott telefonnal csaltak ki százezreket nyereményeket ígérő hívásaikkal – tájékoztatta a Zala Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.

tovább olvasom...

Gyenesdiási programok (november-december)

2023. 11 08. 11:02

tovább olvasom...

Nem tudja, de mondja

2023. 11 08. 09:34

Eörsi Mátyás, a DK tagja, korábbi SZDSZ-es országgyűlési képviselő a Gyurcsány-párt árnyékkormánya által szervezett programbemutató-sorozat első állomásán a budapesti Danubius Hotel Heliában 2023. szeptember 29-én.
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Türk Államok Szervezetének minapi csúcstalálkozóján Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytatott Recep Tayyip Erdogan török államfővel is. – Vajon miről beszélhettek? – teszi fel a kérdést a Hírklikk riportere Eörsi Mátyás megmondóembernek, a DK külügyi szakértőjének. Eörsinek persze gőze sincs erről, de ha már kérdezik, beszól a kormányfőnek: – Gondolom, hogy Orbán Viktornak különös örömöt okoz, hogy olyan barátai vannak, akik autokraták, tekintélyelvűek, akik a Nyugattal szemben állnak. […] A magyar miniszterelnök egójának egyszerűen jót tesz, hogy Kazahsztánban olyan vörös szőnyeges fogadást kap katonazenekarral, amilyet Nyugaton már nem kap senki, mert nem ezt tartják a diplomácia lényegének.

tovább olvasom...

Át lettünk ejtve

2023. 11 07. 09:40

Ügyes néphülyítés történt egy bizonyos Vlagyimir Iljics Lenin szélhámos szervezésében.
Fotó: Pexels

Ma, november 7-én a Rezsőket ünnepeljük. Isten éltesse valamennyit! Arról az évszázados marhaságról meg szokjunk le végre, hogy 1917-ben ezen a napon tört ki Szentpéterváron a nagy októberi szocialista forradalom. Frászt! Nem volt ott semmiféle forradalom, mindössze egy ügyes néphülyítés történt egy bizonyos Vlagyimir Iljics Lenin szélhámos szervezésében. Nevezett bajkeverőt II. Vilmos császár Németországa bérelte fel, hogy szervezzen egy ütős balhét, amellyel az antanthoz tartozó Oroszország kiiktatható lesz a világháborúból – így is történt, a busásan lefizetett anyaszomorító ügyesen megcsinálta az akciót.

tovább olvasom...

Megalakult a Demográfiai Kerekasztal

2023. 11 07. 09:29

Novák Katalin köztársasági elnök, a testület elnöke a Demográfiai Kerekasztal alakuló ülésén a Sándor-palotában 2023. november 6-án.
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Demográfiai Kerekasztal célkitűzése, hogy Magyarország csökkenő népességű országból növekvő népességű országgá váljon – jelentette ki Novák Katalin államfő az általa életre hívott testület hétfői alakuló ülésén Budapesten, a Sándor-palotában.

tovább olvasom...