Külügyminisztert alakított a Városháza fantomja

2022. 06 23. 07:57

Karácsony Gergely és Ljubov Nepop ukrán nagykövet. Most külügyminiszternek hitte magát a főpolgármester.
Fotó: Facebook/karacsonygergely

Változatlanul kóros szereptévesztésben szenved Karácsony Gergely. A főpolgármester, aki eredetileg Budapest vezetésére vállalkozott, de eddig inkább csak biciklisávfestéssel, méhlegelő-tervezéssel és szivárványzászló-lengetéssel múlatta az idejét, minap külügyminisztert alakított; városházi rezidenciáján fogadta Ljubov Nepop ukrán nagykövetet. (Emlékezetes, ez a tűzrőlpattant asszonyka volt az, aki március idusán imigyen szólt be Orbán Viktor miniszterelnöknek:

tovább olvasom...

Újabb utánpótlás-válogatott játékos érkezett a ZTE-hez

2022. 06 22. 13:16

Klausz Milán Zalaegerszegen folytatja pályafutását

Dragóner Attila sportigazgató az új játékossal, Klausz Milánnal.

A ZTE FC továbbra is igyekszik hazánk tehetségeit felkutatni, így egy újabb jó képességű, gólerős támadót sikerült Zalaegerszegre csábítani. Az U17-es válogatott alapembere Győrből teszi át a székhelyét Zalaegerszegre. A 2005-ös születésű középcsatár fiatal kora ellenére már hat alkalommal pályára léphetett az ETO felnőtt csapatában és ezeken a találkozókon két alkalommal eredményes is volt.

tovább olvasom...

Újabb helyszínre érkezett a WomEn-Puls Roadshow

2022. 06 22. 09:39

Ruzsics Ferenc mondott köszöntőt.

Az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósuló WomEn-Puls – „Women Enhancing Public Sector” – című, ATHU116 azonosítószámú projekt rendezvénysorozatának 8. állomásaként a zalaszentgróti Városi Könyvtár és Művelődési-Felnőttképzési Központban tartottak a napokban programot.

tovább olvasom...

Megtartották a capCROSSplan projekt utolsó zalai workshopját

2022. 06 22. 09:34

Pácsonyi Imre mondott köszöntőt.

Június 20-án került megrendezésre az Interreg V–A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program forrásaiból támogatott „Fejlesztési szervezetek kapacitásainak erősítése a határon átnyúló regionális együttműködés terén” című projekt Zala megyei utolsó workshopja, amelyre a megye települési önkormányzatai és területfejlesztésben, különösen a szlovén határ menti térségben munkálkodó szereplők kaptak meghívást.

tovább olvasom...

D’Mitrik Trice az első légiós

2022. 06 22. 09:21

A lengyel bajnoktól érkezik az új légiós.

A magyar játékosok leigazolásával párhuzamosan a Zalakerámia ZTE KK menedzsmentje és szakmai stábja a külföldi kosárlabdázók kiválasztásán is dolgozik. Ennek eredményeként az irányító posztra D’Mitrik Trice személyében találta meg a klub első új légiósát a következő szezonra.

tovább olvasom...

Polgármestert és képviselőt választanak vasárnap Keszthelyen

2022. 06 22. 08:39

Manninger Jenő gyakorlatilag már polgármester…

Lemondás miatt új polgármestert, haláleset miatt pedig önkormányzati képviselőt is választanak vasárnap Keszthelyen.

tovább olvasom...

Végre dolgozni kellene!

2022. 06 22. 08:22

Üzenet Karácsony Gergelynek, Budapest impotens főpolgármesterének

Karácsony Gergely alkalmatlan a főváros vezetésére. S még sok másra is.
Fotó: hirado.hu

Nem családbővítési képességét kétségbe vonva, inkább (fő)városvezetési tehetségét megkérdőjelezve arra vagyok kíváncsi, hogy ennek az alapvetően gyönyörű városnak a lakossága meddig tűri még a szerencsétlenkedését.

tovább olvasom...

A falon át akartak bemenni egy zalaegerszegi áruházba

2022. 06 21. 13:42

Hamar nyomára akadt a rendőrség a két férfinek.
Fotó: Zalatáj

Elfogtak két fiatalt, aki a falat takaró fémlemezek felfeszítésével akart bejutni egy zalaegerszegi áruházba, hogy ellopja egy széf tartalmát – közölte a police.hu oldalon a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

tovább olvasom...

Kéksisakosok idegi alapon

2022. 06 21. 13:25

Holland ENSZ-katonák Ratko Mladics ezredessel Srebrenicában, 1995. július 15-én
Forrás: Twitter/Wild.rooster.com

Bocsánatot kért a holland miniszterelnök azon honfitársaitól, akik a boszniai Srebrenicában történt népirtás idején az ENSZ kötelékében teljesítettek békefenntartó szolgálatot, ám a holland kormány utóbb nem állt ki kellőképp mellettük. Mark Rutte közölte: az 1995-ös tragédiáért a szerbek, nem pedig a hollandok a felelősek. Ismeretes, Ratko Mladics elállatiasodott katonái 8300 bosnyák férfit és fiút gyilkoltak le, miközben az ott ténfergő holland kéksisakosok csak néztek, mint a moziban.

tovább olvasom...

Egy nagykanizsai autómosó parkolójában buktak le

2022. 06 21. 13:04

Több mint két kiló kábítószert szállítottak egy luxusautóban

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.
Fotó: Zalatáj

Kábítószer-kereskedelem miatt vádat emeltek három férfi ellen, miután egyikük luxusterepjárójában több mint két kilogramm drogot találtak – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

tovább olvasom...