Európát védtük

2021. 07 22. 11:04

Most „hálálja” meg a civilizált nyugat

Dugovics Titusz önfeláldozása (Wagner Sándor festménye).

A nándorfehérvári diadal emléknapját ünnepeljük ma. Tíz éve döntött úgy az Országgyűlés, hogy Hunyadi János törökök felett aratott győzelmének dátuma – 1456. július 22. – kiemelten szerepeljen nemzetünk kalendáriumában. Régi adósságunkat törlesztette ez a határozat.

tovább olvasom...

„Egy nemzetét gyűlölő gazembertől” ez is dicséretnek számít

2021. 07 22. 08:22

Miért lett ideges a bukott miniszterelnök?

Vajon milyen értéket mutatott volna a szonda most Gyurcsánynál?
Fotó: blogstar.hu

Gyurcsány Ferenc ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, „a közbeszéd rohasztásában” – írta a Fidesz frakcióvezetője szerdán a közösségi oldalán.

tovább olvasom...

Zane Knowles érkezik a ZTE-hez center posztra

2021. 07 21. 08:29

Az új center statisztikai adatai kedvezőek.

Zane Knowles személyében center posztra érkezik a következő külföldi játékos a ZTE-hez a 2021/22-es bajnoki szezonra. Az új játékos érkezéséről Puskás Artúr szakmai igazgató így nyilatkozott:

tovább olvasom...

Cseh Katalin tagad

2021. 07 21. 08:18

Azt állítja, hogy nincs köze a milliárdos uniós támogatást szerző cégekhez

Ellenzéki magyar képviselőnők… Balról Cseh Katalin, jobbról Donáth Anna, a Magyarországot mószeroló Vera Jourova (az Európai Bizottság alelnöke) csicskása.

Tagadta Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti (EP-) képviselője az M1 aktuális csatorna kedd esti Híradójában azt, hogy ő lenne az a politikus, akinek egy internetes oldal információi szerint „haveri cégeken” keresztül csaknem ötmilliárd forint uniós támogatáshoz lenne köze.

tovább olvasom...

Tűz az egykori laktanyában

2021. 07 20. 11:31

Vizsgálat indul Nagykanizsán

400 négyzetméternyi területen leégett a tetőzet.

Vizsgálatot indítanak annak kiderítésére, hogy mi okozta Nagykanizsán kedd hajnalban azt a tüzet, ami miatt mintegy négyszáz négyzetméternyi területen leégett a tetőzete egy egykori laktanyának – közölte kedden az MTI megkeresésére a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője.

tovább olvasom...

Megszólalt a nemzetközi besúgó civil szervezet tagja

2021. 07 20. 10:21

„Ha kétség vetődik fel, gyakran konzultálnak velem”

Ilyen emberek jelentik fel Magyarországot az UEFA-nál.

Valami egészen elképesztő, az 50-es évek legsötétebb időszakát idéző részleteket árult el a Nemzeti Sportnak nyilatkozó Jósa Bálint, a FARE nemzetközi civil szervezet egyetlen kelet-európai elnökségi tagja. A FARE (Football Against Racism in Europe) civil szervezet, 2001 óta az UEFA partnere, egyben lándzsája a rasszizmus ellen harcban.

tovább olvasom...

Gyerekeket lőttek le egy játszótéren Svédországban

2021. 07 20. 09:59

Inkább maguk miatt aggódjanak a svédek.

Míg a svéd miniszterelnök is politikai támadást indított Magyarország ellen a gyermekeket védő törvény miatt, addig Stockholm mellett, a szabadban játszó kisgyermekeket lőttek le.

tovább olvasom...

Az árulókról…

2021. 07 19. 09:26

Ha ilyen a barát, nincs is szükség ellenségre

Tanulságos kötet, érdemes elolvasni.

Az alábbi cikk, hír, a könyv, az eset nem véletlenül foglalkoztat. Közeleg a választás Magyarországon, s egyre erősebb az érzés bennem, hogy hasonló folyamatok zajlanak hazánkban is, mint az amerikai elnökválasztásnál.

tovább olvasom...

Zavaró a harangozás Balatonberényben

2021. 07 19. 08:11

A kakasok még hősiesen ellenállnak

Reggel pihen a harang a balatonberényi templomban.
Fotó: funiq.hu

Ahogy minap a bulvársajtó hangzatos címekkel közölte, Balatonberényben a nyaralók „kiharcolták”, hogy ne harangozzanak reggel a templomban, mert az zavarja őket.

tovább olvasom...

Te is lányom, Jourová?

2021. 07 16. 14:11

– avagy hogy készül a globalista janicsár

Vajon Ursula von der Leyen saját gyermekei esetében is tisztázta volna a szivárványos kérdéseket kisgyermekkorban?
Fotó: Getty Images

Az eljárásoknak az a nem is titkolt szándékuk, hogy a „virtuális” jogsértések miatt az érintett országokat jól érzékelhető büntetésekben kell részesíteni
Julius Caesart a szenátusban számtalan tőrdöféssel kivégezték. A rárohanók között meglátta nevelt fiát, Brutust, és rémületében így szólt: „Te is fiam, Brutus?” Manapság szaporodnak az európai politikai szereplők cselekedeteiben és nyilatkozataiban is a meglepetések.

tovább olvasom...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21