A becsapott keszthelyi vállalkozó tanulópénze

2023. 08 03. 10:20

Csalás miatt emeltek vádat a két férfivel szemben.

A 47 éves, miskolci férfi 2020. év június 1. napja és július 23. napja közti, közebbről meg nem határozható időben egy általa építőipari vállalkozóként ismert keszthelyi férfitől arra hivatkozva kért 3 000 000 Ft-ot kölcsön, hogy egy milliárdos barátjának Budapesten „Gül Baba” néven folyamatban lévő építkezésen történő tereprendezés elvégzéséhez ekkora összegű kezdő tőkére van szüksége.

tovább olvasom...

Újabb kormányzati támogatás Nagykanizsának

2023. 08 03. 10:04

Jelentős támogatást kapott a cég.

A Magyar Kormány több mint 500 millió forint támogatást biztosít a Délzalai Víz és Csatornamű Zrt. részére. E több mint félmilliárd forintot a villamosenergia árak emelkedésének kompenzációjaként kapja a vízmű.

tovább olvasom...

Büntetővízum

2023. 08 03. 09:36

Joe Biden kormányzatát arról kellene megkérdezni, hogy miért enged át ellenőrizetlenül hétmillió embert az USA déli határán.
Forrás: AFP

Lehetett tudni, hogy fogytán a washingtoni türelem, magyarázza tegnapi számában a Népszava az amerikai lépést, miszerint a magyar útlevelű személyek utazásiengedély-érvényességi ideje ezentúl két évről egy évre csökken. Az újság szerint ez teljesen rendben van, hisz „az mégiscsak nonszensz, hogy a magyar kormány kötelességének érzi ott szabotálni az amerikai külpolitikát, ahol csak tudja”.

tovább olvasom...

Alma- és körte VÁSÁR a kilimáni almásnál

2023. 08 03. 08:58

tovább olvasom...

Boér Gábor: a ZTE motivált és sikerre vágyik

2023. 08 03. 08:49

Sziklaszilárd védekezésre és hatékonyabb támadójátékra lesz szükség, hogy továbbjusson a ZTE.
Fotó: Davor Javorovič/PIXSELL

A hazai pálya előnyét kihasználva szeretné megfordítani a horvát NK Osijek elleni párharcot a ZTE labdarúgócsapata a Konferencia-liga-selejtező második fordulójában az eszéki egygólos vereséget követően.

tovább olvasom...

Zalaegerszeg belvárosában lövöldözött egy férfi

2023. 08 03. 08:36

Zalaegerszeg főterén lövöldözött a férfi.
Fotó: zalaegerszeg.hu

Őrizetbe vették a rendőrök azt a helyi férfit, aki szerdán délelőtt Zalaegerszeg belvárosában gáz-riasztó fegyverrel többször a levegőbe lőtt – tájékoztatta a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

tovább olvasom...

Zalakarosi Gyógyfürdő

2023. 08 03. 08:31

tovább olvasom...

Már osztják az energiatakarékos égőket Egerszegen

2023. 08 03. 08:10

Augusztus 31-ig lehet átvenni az égőket.

Elkezdődött Zalaegerszegen az ingyenes lakossági energiatakarékos égők kiosztása a korábban regisztrált személyek részére a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központban. A részletekről sajtótájékoztatón számolt be Bali Zoltán alpolgármesterrel és Flaisz Gergő igazgatóval közösen Balaicz Zoltán polgármester.

tovább olvasom...

Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő

2023. 08 03. 08:06

tovább olvasom...

Leszólta, majd kért belőle

2023. 08 02. 08:18

Krisztina asszony egyébként jövőre újra megméreti magát…
Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Abban még nem lenne semmi rendkívüli, hogy a ferencvárosi önkormányzat a minap ötven ingyenjegyet kért és kapott a hamarosan kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságra. (Már csak azért sem, mert a vb-helyszín egyik része a kerületben található.) Attól meglepő (vagy inkább gusztustalan) a jegyigénylés, mert Baranyi Krisztina polgármester korábban többször is politikai aduként próbálta felhasználni a világversenyt. Volt, hogy a vb lemondásával fenyegetőzött. Most meg ingyenjegyet kért az agyba-főbe mószerolt államtól.

tovább olvasom...