Újabb kilenc embert gyanúsítottak meg a pályázatokkal kapcsolatos hivatali vesztegetési ügyben

2023. 03 03. 13:00

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint már 34 gyanúsítottja van a vesztegetési ügynek.

Újabb kilenc embert gyanúsítottak meg az európai uniós pályázatokkal kapcsolatos hivatali vesztegetési ügyben, amelynek így már 34 gyanúsítottja van – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel.

tovább olvasom...

Családban marad…

2023. 03 03. 11:12

Márki-Zay Péter felesége titoktartó

Márki-Zayné Vincze Felícia Lilla, a megbízott.

Márki-Zay Péter, egykori porszívó-ügynök Amerikában, majd bukott ellenzéki miniszterelnök-jelölt Magyarországon, Hódmezővásárhely polgármestere támaszkodik a családjára, konkrétan feleségére.

tovább olvasom...

Nincs háború, „csak” a szokásos bombariadó Zalaegerszegen

2023. 03 03. 10:59

Az üzenet… Nem egykori iskolájának küldhette, hiszen nem járhatott ennyi intézménybe ez az aljas. S gondolom, Ady Endrét sem olvasta.

Ha csak őrült, megússza kényszerkezeléssel, ha nem az, „csak” egy elvetemült gazember, a mai bírósági gyakorlatot ismerve néhány év börtönnel. Vagy – egészen véletlenül – baleset éri. Mert ezen sem csodálkoznék a történtek után.

tovább olvasom...

Gusztus István szenvedélyes szemináriuma

2023. 03 03. 09:07

A terror stimmel

Az orbáni cenzúra pillanatnyi figyelmetlenségét kihasználva csak mondják, mondják… A képen Gyurcsány Ferenc és Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke.
Fotó: MTI/Nagy Lajos

Most, hogy az Országgyűlés határozata értelmében megszűnik a kötelező orvosi kamarai tagság, ismét előjöttek a jól értesült „zorbáni diktatúrázók”. (Ez egy évtizede idehaza felbukkant furcsa embertípus. Egyebek mellett onnan ismerszik meg, hogy így írja körül a magyar jelent: nácinyilas, horthyfasiszta, klerikális-irredenta, antieurópai, putyinista szélhámosok vezetik az országot, lépésnyire vagyunk a haláltáboroktól stb.) Emblematikus képviselőjük az SZDSZ-ből itt felejtett Gusztos István, aki – ápolóit kijátszva – ezúttal a Hírklikk.hu hasábjain tartott szenvedélyes szemináriumot. A feldúlt ember parlamenti tudósításából idézek: „A Fidesz-frakcióban most senki sem önállóskodott: készségesen fogadták el a Magyar Orvosi Kamara megfegyelmezését szolgáló módosítást. […] A jogállami köntösbe bújtatott maffiaállami terrorizmus példáját láthatjuk.”

tovább olvasom...

A rendőrkapitányság munkatársáról kért kompromittáló információt egy nagykanizsai férfi

2023. 03 03. 09:01

A bejegyzésben arra utalt a nagykanizsai férfi, hogy a rendőr túlkapásokat követ el.

Sértő posztot tett közzé egy férfi, amiben még jutalmat is ajánlott fel annak, aki kompromittáló információval szolgál a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársával kapcsolatban. Befejeződött az ügy vizsgálata.

tovább olvasom...

Jogerősen hét pert veszített a Gyurcsány-párt a közmédiával szemben

2023. 03 03. 08:36

Egy „békés” ellenzéki akció a DK-s Varju László vezetésével az MTVA székházában.
Képernyőfotó: MTVA

Jogerősen hét pert veszített a Gyurcsány-párt a közmédiával szemben – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtó- és marketingirodája csütörtökön az MTI-vel, azt is hangsúlyozva, hogy precedensértékű ítéletet hozott a Kúria.

tovább olvasom...

Puskás után Puskás?

2023. 03 03. 08:17

Kupadöntőbe kerülhet a ZTE FC

Túl a Mezőkövesden, jön a Puskás Akadémia a kupában.
Fotó: csakfoci.hu

Csütörtökön este eldőlt, hogy a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében a ZTE FC a Puskás Akadémia ellen játszik Zalaegerszegen. A hivatalos játéknap április ötödike, s ha a zalaegerszegi csapat bejut a döntőbe, akkor ismét a Puskás következik, mégpedig a nemzeti stadion. A finálé időpontja május harmadika.

tovább olvasom...

Kendli Richárd a kanizsai vízmű új vezetője

2023. 03 02. 13:25

Kendli Richárd közel negyedszázada dolgozik a cégnél.

Kendli Richárd váltotta a Délzalai Víz- és Csatornamű Zrt. élén a vezérigazgatói posztról távozó Cziráki Lászlót.

tovább olvasom...

Börtönviszonyok

2023. 03 02. 11:28

A bulinak vége, haramiák és prókátor urak…
Fotó: Kurucz Árpád

Egy minapi hír szerint tavaly huszadára esett vissza a „börtönproblémák” miatt indított perekben kifizetett kárigények összege, miután az Országgyűlés három évvel ezelőtt törvényt hozott a „börtönbiznisz” felszámolása érdekében.

tovább olvasom...

 Magyarország békét akar

2023. 03 02. 11:04

Svájci hetilapnak adott interjút Orbán Viktor

A Weltwoche mai címlapja.

Magyarországot háborúba akarják kényszeríteni, és nem válogatnak az eszközökben – mondta a Weltwoche című svájci hetilapnak Orbán Viktor miniszterelnök, hangsúlyozva, hogy „Magyarország politikai vezetése elég erős ahhoz, hogy hazánkat távol tartsa a háborútól”.

tovább olvasom...