Gyurcsány asszony igazságot oszt…

2021. 06 24. 09:40

Ásó, kapa és Dobrev Klára

Dobrev Klára a magyar mezőgazdaságot is gatyába rázná.
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje azt ígéri, ha kormányt alakíthat 2022-ben, akkor visszaveszi a földet azoktól a fideszes oligarcháktól, akik szerinte csak az uniós földalalapú támogatások begyűjtésével foglalkoznak, és azoknak adja, akik ténylegesen a földből és a mezőgazdaságból élnek.

tovább olvasom...

A szivárványos elmebaj Zalaszentgróton is kitört

2021. 06 24. 09:38

A Demokratikus Koalíció, a Dr. Czeglédy Csaba és Társai Ügyvédi Iroda után a szivárványos elmebaj is betette a lábát Zalaszentgrótra.

tovább olvasom...

A polgármester felfüggesztése is téma lesz Nagykanizsán?

2021. 06 23. 19:33

Testületi ülés hosszú szünet után a dél-zalai városban

Dr. Fodor Csaba szerint még nem döntött a frakció.

Június 24-én, csütörtökön 14 órakor hosszú szünet után ismét nyilvános képviselő-testületi ülésre kerül sor Nagykanizsán.

tovább olvasom...

Zalaegerszegen szedtek szét külföldön lopott autókat

2021. 06 23. 11:33

Lopás és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség.
Fotó: Zalatáj

Összesen több mint húsz személyautót lopott Németországtól Szlovéniáig több országból az a két zalaegerszegi férfi, aki a kocsikat továbbadta vagy alkatrészeire szedte – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

tovább olvasom...

Új világrend…

2021. 06 22. 15:07

Illusztráció: badog.blogstar.hu

Vlagyimír Iljics Lenin szerint a kommunizmus annyi, mint szovjethatalom plusz villamosítás.

tovább olvasom...

A bérzsarolásnak nem enged az egerszegi kórház

2021. 06 22. 14:45

A kórház bekeményített.
Fotó: Zalatáj

Napok óta beszédtéma Zalaegerszegen, sőt az egész megyében, hogy a Zala Megyei Szent Rafael Kórház traumatológiai osztályán hét orvos beadta felmondását.
Ezzel kapcsolatban a kórház menedzsmentje a következő nyilatkozatot adta ki:

tovább olvasom...

Szétoszlik a szivárványos köd az agyakban?

2021. 06 22. 14:15

Úgy tűnik csak szivárványos vágyálom marad a stadionfestés…
Fotó: Tobias Hase/dpa/AFP

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nem engedi, hogy szivárványszínű díszkivilágítást kapjon a müncheni Allianz Arena labdarúgó-stadion a német és a magyar válogatott szerdai Európa-bajnoki mérkőzésén – jelentette a Bild című német lap hétfőn a hírportálján.

tovább olvasom...

„Verebes Józsi mondott legutóbb ilyet, mint Marco Rossi”

2021. 06 22. 14:07

Péter Zoltán, aki Hamburgban lőtt gólt a németeknek

A zalaegerszegi legendát meggyőzte a kapitány.
Fotó: Reviczky Zsolt/Nemzeti Sport

Péter Zoltán 1985-ben örökre beírta a nevét a magyar futball történelemkönyvébe. A ZTE játékosa győztes gólt szerzett Hamburgban, a Németország (akkoriban NSZK) elleni barátságos mérkőzésen. Péter követi a maiakat, Sallai Roland játéka kifejezetten tetszik neki, a magyar válogatottat baráti közösségnek tartja, Marco Rossi szerénysége előtt megemeli a kalapját.

tovább olvasom...

Másfél milliárd forint értékű fejlesztés

2021. 06 22. 13:09

Megújul a Gébárti-tó környéke

Mocsári pallóösvény…

Folytatódik Zalaegerszegen a Gébárti-tó környezetének fejlesztése. Egy kilométeres szakaszon elkészült a tó körbejárhatóságát biztosító kerékpárút és tanösvény kiépítése. Megújultak a zöldfelületek, két nagy pihenőhelyet is kialakítottak, hulladékgyűjtők, információs táblák és padok kihelyezésével. Emellett további pihenők és esőbeállók is létesültek. A mocsári pallóösvény a sétány nyugati öblének keleti partján, az elsekélyesedő részen épült. A palló a parti rész felett halad, nem ér a nyílt vízfelület fölé. A mocsári vízi élővilág fedezhető fel róla. A közeli tanösvényhez és pihenőállomáshoz kapcsolódva, a mocsaras parti rész felett vezet mintegy 65 méter hosszan, cikk-cakk vonalban, majd a sétányra tér vissza, 50 méterre az állomáshelytől délre. A következő munkafázis a hidak megépítése lesz.

tovább olvasom...

„Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb…”

2021. 06 21. 15:21

Kocsis jól beszólt Gyurcsánynak

Kocsis Máté válaszolt Gyurcsánynak.
Fotó: MTI/Kovács Tamás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kocsis Máté reagált Gyurcsány Ferenc ominózus soraira, amit a csütörtöki nap posztolt Facebook-oldalán. „Küldjek nekik egy fényképet? Egy vacsorameghívás már tolakodó lenne? Vagy csak egy mozi. Foghatnánk egymás kezét. Esetleg édes hármasban. Viktort is meghívnánk. Én ülnék középen” – írta Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán, amire a Fidesz frakcióvezetője zseniálisan vágott vissza.

tovább olvasom...