Átadták a nagykanizsai sport- és rendezvénycsarnokot

2021. 12 06. 10:02

A Modern Városok Program keretében 15 milliárd forintból épült Kanizsa Aréna multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok az avatás napján, 2021. december 4-én.

December 4-én, szombaton átadták Nagykanizsán a Modern városok program keretében mintegy 15 milliárd forintból felépült Kanizsa Aréna multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokot.

tovább olvasom...

„Az én műemlékem”

2021. 12 06. 09:58

Ahogy a diákok látják

Dr. Sifter Rózsa beszélt a pályázat fontosságáról.

A Zala Megyei Kormányhivatal és az Állami Főépítészi Iroda már nyolcadik éve hirdeti meg a diákoknak szóló rajz- és fotópályázatot, amely idén „Az én műemlékem” címet kapta. A 208 beérkezett alkotásból a zsűri által kiválasztott legjobbak ifjú alkotói 2021. december 2-án, csütörtökön vehették át az elismeréseiket a Megyeházán rendezett ünnepség keretében.

tovább olvasom...

A műtrágya hatása Márki-Zay Péter agytekervényeire

2021. 12 06. 08:43

Márki-Zay Péter: klinikai eset…
Fotó: blogstar.hu

Egy kampányrendezvényen azt találta mondani ez a messziről jött szélhámos, akit Márki-Zay Péternek hívnak, hogy Zala megyében nincs traumatológia.

tovább olvasom...

A siratóasszony most nem aggódik

2021. 12 06. 08:15

Tényleg Lehet Más a Politika

Várjuk Schmuck Erzsébet és Kanász-Nagy Máté siránkozását a Mocsáros-dűlő jövője miatt is…
Fotó: Mónus Márton/MTI

Szeretem Schmuck Erzsébet aggódó megszólalásait. Amikor meglátom, hogy ő fog nyilatkozni a hatalmat bitorló Fidesz-KDNP kormány zöldpolitikájáról, gyorsan magamhoz veszek egy csomag papírzsebkendőt, hogy patakzó könnyeimet majd felitassam.

tovább olvasom...

Puccsra készülnek a hazaárulók

2021. 12 03. 08:01

Fleck Zoltán, a jogállamiságot szétverni kívánó „jogszociológus.
Fotó: MTI/Földi Imre

„Aki olyan szervezetet hoz létre vagy vezet, amelynek célja, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bűntett miatt öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Aki […] részt vesz, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

tovább olvasom...

Újabb tanintézetet újítottak fel Zalában

2021. 12 02. 08:27

Befejeződött Zalaapátiban a Gábor Áron Általános Iskola bővítése és korszerűsítése

Csaknem 900 millió forintos beruházással, magyar és európai uniós forrásból tantermekkel és tornateremmel bővítették Zalaapátiban a Gábor Áron Általános Iskolát.

tovább olvasom...

Jakab Péter élettársát főtitkárnőnek hívják a Jobbikban

2021. 12 02. 08:13

A Bors minden jobbikos forrása egybehangzóan megerősítette, hogy a párt legbefolyásosabb személyisége a pártelnök élettársa, Molnár Enikő.
Fotó: BORS

A Bors minden jobbikos forrása egybehangzóan megerősítette, hogy a párt legbefolyásosabb személyisége a pártelnök élettársa, Molnár Enikő. Főtitkárnő, így beszélnek róla a Jobbikban. Kabinetfőnöknek is kinevezték.

tovább olvasom...

Bangónét futtatják

2021. 12 02. 08:08

Bangóné Borbély Ildikó, a folyamatosan aggódó MSZP-s asszonyka.
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Jobb kötözködni való híján Kálomista Gábor Elk*rtuk című alkotásán keresett fogást a szocialisták pankrációs asszonya minap a Parlamentben. Pontosabban azt nehezményezte Bangóné Borbély Ildikó, hogy milyen tanterv alapján, milyen célból nézették meg középiskolás gyerekekkel a filmet.

tovább olvasom...

Hajrá karácsony szelleme és ünnepe!

2021. 12 01. 12:26

Az Európai Bizottság újabb aljassága

Ő Helena Dalli… Ennek az elmebeteg képződménynek (amit Európai Bizottságnak hívnak) az egyenlőségért felelős biztosa. Senkinek sem tűnne fel egy diliházban, mert oda való…
Fotó: Frederick Florin/POOL/AFP

Az Európai Bizottság visszavonja a testület tagjai számára előírt, belső és külső kommunikációs iránymutatásokat tartalmazó, vitákat kiváltó dokumentumát, és tovább dolgozik annak véglegesítésén – jelentette be keddi közleményében Helena Dalli, az Európai Bizottság egyenlőségért felelős biztosa.

tovább olvasom...

Az Országgyűlés elrendelte a gyermekvédelmi tárgyú népszavazást

2021. 12 01. 09:37

Szavaznak a képviselők a gyermekvédelmi tárgyú népszavazásról az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 30-án.
Fotó: MTI/Kovács Attila

Az Országgyűlés kedden elrendelte a kormány által a gyermekvédelmi törvény elfogadása után kezdeményezett népszavazást.

tovább olvasom...