„Kurvára nem volt fontos nektek ez az egész”

2022. 02 25. 08:12

Hont András Jakabéknak: elmentek ti a picsába

Már Hont András baloldali publicistának is elege van ebből az ellenzékből.
Fotó: Hont András facebook oldala

Akkor mindenféle kertelés nélkül: elmentek ti a picsába.

tovább olvasom...

Új oltási helyszínek Zalában

2022. 02 24. 11:52

Fotó: MTI/Varga György

Az eddigi oltási akciók sikerére és a koronavírus napjainkban is fennálló jelenlétére tekintettel – az oltási akciónapok keretében oltási helyszínként kijelölt központi oltópontok mellett – február utolsó, és március első hétvégéjén új térségi oltási helyszíneken is biztosítjuk az oltásfelvétel lehetőségével.

tovább olvasom...

Iványi a nemzet lelkiismerete

2022. 02 24. 08:27

– Czeglédy pedig annak tükörképe

Donáth Anna (Momentum) tolja felfelé a lépcsőn Iványi Gábort.

Olvassák el türelmesen az alant közölt két MTI-cikket. Ne háborodjanak fel Karácsony Gergely nyilatkozatán. Haladjunk sorjában: van egy NAV-nyilatkozat, aztán következik Budapest főpolgármesterének harcos szózata.

tovább olvasom...

Újabb autóbuszokkal gyarapítják Zala megye járműállományát

2022. 02 24. 08:20

Balról: Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő (3. sz. zalai választókerület), Pafféri Zoltán és Vigh László országgyűlési képviselő (1. sz. zalai választókerület).

Két nagy befogadóképességű autóbusszal gyarapodott a Volánbusz Zala megyei járműállománya, amelyet a közeljövőben újabb buszokkal egészítenek ki – tájékoztatta a társaság az MTI-t.

tovább olvasom...

2021-ben is folytatódott az álláskeresők támogatása

2022. 02 23. 13:11

tovább olvasom...

Koltai Tibor jóslata és Orbán Viktor kávéja

2022. 02 23. 10:04

Márki-Zay Péter „egy vályúhoz hív”

Koltai Tibor – A cikk után a pletykák megszűntek.
Fotó: Zalatáj

Egy néhány nappal ezelőtti cikkünkben Koltai Tibor, Zala megye 1. számú választókerületében függetlenül induló képviselőjelölt cáfolta a vele kapcsolatos híreket, miszerint visszalép, s nem indul az április harmadiki választáson. Koltai Tibor most egy kicsit bővebben is kifejtette erről véleményét.

tovább olvasom...

Újra Tavaszi Művészeti Fesztivál Nagykanizsán

2022. 02 22. 08:50

A koronavírus-járvány miatt két év kihagyás után szervezik meg újra Nagykanizsán március 25-től a Tavaszi Művészeti Fesztivált, amelynek keretében színházi és zenei produkciók mellett kiállítással is várják a közönséget – mondta el a rendezvénysorozat sajtótájékoztatóján a Kanizsai Kulturális Központ (KKK) igazgatója.

tovább olvasom...

Orbán Viktor Lendván

2022. 02 22. 08:46

A magyar és a szlovén gazdaság megerősödve került ki a válságból

A képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Janez Jansa szlovén kormányfő a találkozójukat követően tartott sajtótájékoztatón Lendván 2022. február 21-én.

A magyar és a szlovén gazdaságok erősebben jönnek ki a válságból, mint ahogy belementek, és kevés ilyen ország van – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a szlovéniai Lendván.

tovább olvasom...

Az 50 éve alakult dzsesszklubra emlékeznek Nagykanizsán

2022. 02 22. 08:05

Fellépők 1982-ben.

Koncertekkel, emléktábla-avatással és kiállítással emlékeznek meg kedden Nagykanizsán arról, hogy ötven évvel ezelőtt alapították Magyarország egyik első dzsesszklubját.

tovább olvasom...

A nagyon demokratikus ellenzék csalafinta ötlete

2022. 02 21. 11:39

Furcsány „akárki” csalafinta tervet eszelt ki…
Fotó: badog.blogstar.hu

Korbán Viktátor, a Fasiszta Internacionálé Demokratikus Számvevőszékének (FiDeSz) elnöke kijelentette: ők nem csak a világegyetem patrióta, globalista, fasiszta, kommunista, francoista, mussolinista, trockista, maoista világnézetű polgárait képviselik, hanem a magyar állampolgárságú, származású, a konzervatív elveket valló választópolgárokat is.

tovább olvasom...