Novák Katalin Prágában

2023. 03 03. 14:46

Fogadás az elnöki palotánál.

A magyar köztársasági elnök ma Prágába utazott. Novák Katalint katonai tiszteletadással fogadta Milos Zeman leköszönő cseh államfő a prágai elnöki palotánál.

tovább olvasom...

Egy újabb DK-s országmentő

2023. 03 03. 14:32

Szegény Rónai, még hisz az Európai Uniónak

Dobrev Klára (középen) a fő pénzmentő. Ő is megígérte, hogy „hazahozza” a Magyarországnak járó pénzeket. Rónai Sándor (balról) segíteni fog neki. A DK-s, ahol tud, segít.
Fotó: mérce.hu

Dobrev Klára után egy újabb rettenthetetlen országmentő lépett porondra a Demokratikus Koalícióból. Rónai Sándor, a DK európai parlamenti képviselője – miután kijelentette, hogy Orbán Viktor megszegte az Európai Uniónak adott szavát, ezzel pedig végveszélybe kerültek a Magyarországnak járó uniós pénzek – közölte, hogy ezek megmentése érdekében levelet ír az Európai Bizottságnak.

tovább olvasom...

Balaicz Zoltán: Remélem, sikerül beazonosítani az elkövetőt!

2023. 03 03. 13:39

Zalaegerszeg polgármesterének felhívása a mai bombafenyegetéssel kapcsolatban

Balaicz Zoltán azt kéri, hogy rémhíreket senki ne terjesszen.

Balaicz Zoltán polgármester a ma reggeli, rövid időn belül immár harmadik bombafenyegetés kapcsán felhívással fordult Zalaegerszeg polgáraihoz:

Kedves zalaegerszegiek!

Ma délelőtt a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a néhány héttel ezelőtti és a hétfői eset után ma is fenyegető emailt kapott ugyanaz a nyolc állami fenntartású iskola.

Az önkormányzati fenntartású bölcsődékbe és óvodákba most sem érkezett ilyen tartalmú email.

tovább olvasom...

Már 32 gyanúsítottja van az orvosi segédeszközökkel kapcsolatos csalási ügynek

2023. 03 03. 13:08

Újabb négy embert fogott el a rendőrség.

Újabb négy embert fogott el a rendőrség az orvosi segédeszközökkel kapcsolatos csalási ügyben, így már 32-re nőtt a költségvetési csalással gyanúsítottak száma – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pénteken a police.hu oldalon.

tovább olvasom...

Újabb kilenc embert gyanúsítottak meg a pályázatokkal kapcsolatos hivatali vesztegetési ügyben

2023. 03 03. 13:00

A Központi Nyomozó Főügyészség szerint már 34 gyanúsítottja van a vesztegetési ügynek.

Újabb kilenc embert gyanúsítottak meg az európai uniós pályázatokkal kapcsolatos hivatali vesztegetési ügyben, amelynek így már 34 gyanúsítottja van – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel.

tovább olvasom...

Családban marad…

2023. 03 03. 11:12

Márki-Zay Péter felesége titoktartó

Márki-Zayné Vincze Felícia Lilla, a megbízott.

Márki-Zay Péter, egykori porszívó-ügynök Amerikában, majd bukott ellenzéki miniszterelnök-jelölt Magyarországon, Hódmezővásárhely polgármestere támaszkodik a családjára, konkrétan feleségére.

tovább olvasom...

Nincs háború, „csak” a szokásos bombariadó Zalaegerszegen

2023. 03 03. 10:59

Az üzenet… Nem egykori iskolájának küldhette, hiszen nem járhatott ennyi intézménybe ez az aljas. S gondolom, Ady Endrét sem olvasta.

Ha csak őrült, megússza kényszerkezeléssel, ha nem az, „csak” egy elvetemült gazember, a mai bírósági gyakorlatot ismerve néhány év börtönnel. Vagy – egészen véletlenül – baleset éri. Mert ezen sem csodálkoznék a történtek után.

tovább olvasom...

Gusztus István szenvedélyes szemináriuma

2023. 03 03. 09:07

A terror stimmel

Az orbáni cenzúra pillanatnyi figyelmetlenségét kihasználva csak mondják, mondják… A képen Gyurcsány Ferenc és Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke.
Fotó: MTI/Nagy Lajos

Most, hogy az Országgyűlés határozata értelmében megszűnik a kötelező orvosi kamarai tagság, ismét előjöttek a jól értesült „zorbáni diktatúrázók”. (Ez egy évtizede idehaza felbukkant furcsa embertípus. Egyebek mellett onnan ismerszik meg, hogy így írja körül a magyar jelent: nácinyilas, horthyfasiszta, klerikális-irredenta, antieurópai, putyinista szélhámosok vezetik az országot, lépésnyire vagyunk a haláltáboroktól stb.) Emblematikus képviselőjük az SZDSZ-ből itt felejtett Gusztos István, aki – ápolóit kijátszva – ezúttal a Hírklikk.hu hasábjain tartott szenvedélyes szemináriumot. A feldúlt ember parlamenti tudósításából idézek: „A Fidesz-frakcióban most senki sem önállóskodott: készségesen fogadták el a Magyar Orvosi Kamara megfegyelmezését szolgáló módosítást. […] A jogállami köntösbe bújtatott maffiaállami terrorizmus példáját láthatjuk.”

tovább olvasom...

A rendőrkapitányság munkatársáról kért kompromittáló információt egy nagykanizsai férfi

2023. 03 03. 09:01

A bejegyzésben arra utalt a nagykanizsai férfi, hogy a rendőr túlkapásokat követ el.

Sértő posztot tett közzé egy férfi, amiben még jutalmat is ajánlott fel annak, aki kompromittáló információval szolgál a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársával kapcsolatban. Befejeződött az ügy vizsgálata.

tovább olvasom...

Jogerősen hét pert veszített a Gyurcsány-párt a közmédiával szemben

2023. 03 03. 08:36

Egy „békés” ellenzéki akció a DK-s Varju László vezetésével az MTVA székházában.
Képernyőfotó: MTVA

Jogerősen hét pert veszített a Gyurcsány-párt a közmédiával szemben – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtó- és marketingirodája csütörtökön az MTI-vel, azt is hangsúlyozva, hogy precedensértékű ítéletet hozott a Kúria.

tovább olvasom...