Méltó körülmények között…

2021. 07 01. 08:09

Megújult a kormányhivatal keszthelyi épülete

Balról Manninger Jenő, dr. Sifter Rózsa és Nagy Bálint.

Megújult a Zala Megyei Kormányhivatal Deák Ferenc utcai épülete. Hazai forrásból korszerűsítették a villamoshálózati-, informatikai- és fűtési rendszert és nyílászárókat is cseréltek. A beruházás decemberre készült el. A járvány miatt most mutatta be a fejlesztést a Zala Megyei Kormányhivatal.

tovább olvasom...

Már nem „stadionozik”

2021. 06 25. 13:46

Aljasságban világbajnok. Mellesleg miniszterelnök-jelölt.
Fotó: Mandiner

„Még mindig a tegnapi meccs hatása alatt vagyok. Elképesztő élmény volt […]” Sok millió magyar ember kezdhette így csütörtök reggeli élménybeszámolóját – folytatni viszont csak Fekete-Győr András folytatta ekképp –: […] „Szerencsére nem tudta beárnyékolni az estét az sem, hogy a magyar miniszterelnök a legfontosabb magyar meccs előtt és közben inkább a saját öncélú politikai játszmáit játszotta. […] A magyar focit nem lehet tőlünk elvenni, nem lehet kisajátítani, nem lehet a nemzet megosztására használni. A magyar foci a miénk, nem Orbán Viktoré.”

tovább olvasom...

Egy soha el nem készülő szobor terve

2021. 06 25. 11:58

Íme egy szoborterv, ami valószínűleg soha nem fog megvalósulni.

tovább olvasom...

Egy magyar szurkoló levele

2021. 06 25. 11:13

Egy illúzióval kevesebb maradt…

Kint voltam én is Münchenben. Saját tapasztalataim:

Folyamatosan – és nyilván szándékosan, s indokolatlanul – minden helyszínt túlbiztosítottak rendőrökkel. Fenyegető jelenléttel voltak ott mindenhol, annak ellenére, hogy teljesen békésen viselkedett minden magyar. Sok család, kicsi gyerekek is voltak köztünk. Ugyanakkor nem látszott semmi személyes a rendőrökön, illetve látszott, hogy azért teszik amit tesznek, mert utasítják őket. Provokációk sora volt egész nap a városban, főleg a városvezetés (!) részéről. Az „új német zászló” kint volt minden buszon és villamoson. A városházán is ki voltak rakva. Színtiszta, felsővezetői provokáció volt, mert ma, azaz a meccs másnapján, már nem voltak kint!

tovább olvasom...

Nem kezdeményezték a polgármester felfüggesztését

2021. 06 25. 10:37

Visszahelyezték a leváltott ügyvezetőt Nagykanizsán

A testületi ülésen nem kezdeményezték a polgármester felfüggesztését, viszont visszahelyezték korábbi pozíciójába Tar Mihályt.

Június 24-én, a járványhelyzet miatti hosszú szünet után tartottak ismét nyilvános képviselő-testületi ülést Nagykanizsán.

tovább olvasom...

Mark Rutte: Magyarországnak térdre kell ereszkednie

2021. 06 25. 09:39

Nem bír magával a hollandok miniszterelnöke…
Fotó: AFP

A brüsszeli uniós csúcsra érkezve Rutte arról beszélt, ő inkább eltávolítaná Magyarországot az EU-ból.

tovább olvasom...

A müncheni incidens, amit el akartak titkolni a tévénézők elől

2021. 06 25. 09:36

Szivárványos provokáció a magyar himnusz alatt.
Fotó: Reuters/Matthias Hangst

Íme a felvétel, a bizonyíték, ami még sokba kerülhet a Német Labdarúgó-szövetségnek. Szivárványos provokáció zavarta meg a magyar himnuszt a müncheni mérkőzés előtt.

tovább olvasom...

Csak a diktatúrák színe változik

2021. 06 24. 10:07

Az újnak szivárványos lesz a lobogója?

Csattanós választ adtak a magyarok. Nemzeti színekben a Ferencváros stadionja.
Fotó: MTI/Lakatos Péter

Az apa 1945 után Stázi-ügynök lett az NDK-ban, az anya egykor Auschwitz-Birkenauban volt SS-felügyelő. Ez volt a szülői háttér. Jómaga megpróbált a meghasonlottságból kitörni, dolgozott szorgalmasan, s aztán jött az újabb őrület. Az első gyermekeként született fiú felserdülvén inkább leány akart lenni, a másodszülött leány pedig fiú. Most a genderszemlélet szivárványozza be a német család otthonát.

tovább olvasom...

Gyurcsány asszony igazságot oszt…

2021. 06 24. 09:40

Ásó, kapa és Dobrev Klára

Dobrev Klára a magyar mezőgazdaságot is gatyába rázná.
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje azt ígéri, ha kormányt alakíthat 2022-ben, akkor visszaveszi a földet azoktól a fideszes oligarcháktól, akik szerinte csak az uniós földalalapú támogatások begyűjtésével foglalkoznak, és azoknak adja, akik ténylegesen a földből és a mezőgazdaságból élnek.

tovább olvasom...

A szivárványos elmebaj Zalaszentgróton is kitört

2021. 06 24. 09:38

A Demokratikus Koalíció, a Dr. Czeglédy Csaba és Társai Ügyvédi Iroda után a szivárványos elmebaj is betette a lábát Zalaszentgrótra.

tovább olvasom...

1 2 3 4
5
6 7