Zalalövő: 70 százalék fölött!

2022. 04 08. 10:15

Zalalövőn kimagasló eredmény született.

A megyei jogú városokban a Fidesz-KDNP listára leadott szavazatok alapján kialakult sorrendet április 6-án közöltük.

tovább olvasom...

Kutatási projektek aláírása Zalaegerszegen

2022. 04 08. 08:41

Alfons Dintner, Robert Buttenhauser, az Audi Hungaria Zrt. járműhajtásokért felelős igazgatósági tagja, Palkovics László, Knáb Erzsébet és Filep Bálint, a Széchenyi István Egyetem elnöke (b-j) aláírja a programindító nyilatkozatokat az alternatív üzemanyagok fejlesztésével és a szén-dioxid megkötésének módjaival foglalkozó kutatási projektek programindító rendezvényén a zalaegerszegi ZalaZone Járműipari Tesztpálya fogadóépületében 2022. április 7-én.

A nemzetközi elemzések azt mutatják, hogy Magyarország zöld ország, a 2050-es európai karbonsemlegességi célok elérésében jelenleg a 13. helyen áll – közölte Palkovics László csütörtökön Zalaegerszegen, alternatív üzemanyagok fejlesztésével és a szén-dioxid megkötésének módjaival foglalkozó projektek indítása kapcsán.

tovább olvasom...

Drónkutató központot alakítanak ki Zalaegerszegen

2022. 04 08. 08:25

Balaicz Zoltán újabb fontos bejelentést tett.
Fotó: Seres Péter

Drónkutatási és -fejlesztési központot alakítanak ki Zalaegerszegen 20 milliárd forintos beruházással, mintegy 200 munkahelyet teremtve – közölte a város polgármestere csütörtöki sajtótájékoztatóján.

tovább olvasom...

Megint elk*rták…

2022. 04 07. 09:37

Kiszivárgott a Millenárison elmondott titkos beszéd (1.)

Donáth Anna és Karácsony Gergely azért felment a dobogóra Márki-Zay Péterhez.
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Egy borítékot találtunk a postaládánkban. A választás utáni napon. Benne egy pendrive… Mi lehet ezen? – tanakodtunk –, talán egy elkésett kompromittáló anyag valamelyik párt lejáratására?

tovább olvasom...

Gördülékeny volt a szavazás Magyarországon

2022. 04 06. 11:21

Russel Nobile
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A vasárnapi magyar országgyűlési választás és népszavazás gördülékenyen, hatékonyan zajlott – jelentette ki Russell Nobile, a Judicial Watch nevű amerikai konzervatív szervezet képviselője kedden Budapesten.

tovább olvasom...

Zalaegerszeg az élen

2022. 04 06. 11:09

Zalaegerszegen tart a Fidesz-KDNP fölénye.

A 25 megyei jogú város (már Baja és Esztergom is bekerült a körbe) közül Zalaegerszegen szavaztak a legtöbben a Fidesz-KDNP listára április harmadikán.

tovább olvasom...

Elekes István és a tanulságok

2022. 04 06. 10:50

Egy kampány elvarratlan szála

Az eredmény önmagáért beszél.

A kampánynak vége, a választás megtörtént, az eredmények ismertek. Van azonban elvarratlan szál az ellenzéki összefogás mindhárom zalai képviselőjelöltjével kapcsolatban.

tovább olvasom...

A baloldal elvtelen elvtársai

2022. 04 05. 11:18

– avagy Márki-Zay kiközösítése

A kiközösített Márki-Zay Péter. A családjára azért számíthatott…
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Április harmadikán, nem sokkal éjfél előtt eljött az a pillanat, amikor sajnálni kezdtem Márki-Zay Pétert, aki családtagjai körében állt a dobogón a hatalmas választási pofon után. Sajnáltam, pedig nem tartozik a kedvenceim közé, bizonyítja ezt számos cikk.

tovább olvasom...

„Van mire szerénynek lenni!”

2022. 04 05. 11:10

Folytatódhat a nemzetépítő munka

Orbán Viktor: „Van mire szerénynek lenni!”

Hatalmas sikert ért el április harmadikán a Fidesz-KDNP az országgyűlési választáson: sorrendben negyedik alkalommal aratott kétharmados győzelmet (135 képviselői hely a 199-ből).

tovább olvasom...

Elektromos járművek Zalaegerszegnek

2022. 04 01. 14:27

A magyar autóbuszgyártás ismét exportképes

Hosszú idő után ismét van magyarországi autóbuszgyártás négy társaság jóvoltából, amelyek mára nemcsak a hazai igényeket képesek ellátni, de exportképesek, a világpiacon is megállják a helyüket – mondta az innovációs és technológiai miniszter pénteken Zalaegerszegen.

tovább olvasom...