Vígjátékkal kezdik a zalaegerszegi évadot

2023. 09 05. 08:51

A Hevesi Sándor színház évadnyitó ülése

A majdani szereplők ezúttal még a nézőtéren.
Fotó:Vigh László

Az új évadban hat darabot állít színpadra a Hevesi Sándor Színház társulata. Az első bemutató a Ballépés jobbra című francia vígjáték lesz szeptember 29-én – ismertette az igazgató a hétfői évadnyitó ülésen.

tovább olvasom...

A Momentum defektes gumicumija…

2023. 09 04. 15:08

Horváth László, Lenti polgármestere szerint politikai indíttatású akcióról van szó

Most már nem csak a gumicsontot, hanem a gumiabroncsot is rágja a Momentum…
A fotó illusztráció

Leleplező „cikknek” szánta a Momentum egyik országgyűlési képviselője közösségi oldalán megjelent írását az egykori zajdai laktanya területén tárolt használt gumiabroncsokról. A „mű” tökéletesen kifejezi, hogy miképpen lehet csúsztatásokkal manipulálni a közvéleményt. Azon már nem is csodálkozik az ember, hogy az illető képviselő engedély nélkül „látogatott” az egykori laktanyába, Hadházy Ákos képviselőtársától volt mit tanulnia. Viszont műszaki ismeretei meglehetősen hiányosak, ami a gumiabroncsokat illeti. Másrészt időzavarban is van, mert a szabálytalan tárolást már előtte felfedezték az illetékesek, s intézkedtek is. Vagyis ez egy utólövés volt, amolyan megkésett durrdefekt.

tovább olvasom...

Műszakkezdés helyett…

2023. 09 04. 11:14

– avagy milyen lesz az egykori gyáruk?

Nyugdíjas találkozót tartottak az egykori ruhagyár volt dolgozói szeptember másodikán, szombaton. Az eseményre több mint százan gyűltek össze (olyanok is, akik még nem nyugdíjasok) és több turnusban látogatták meg a beruházó vállalkozó meghívására valamikori munkahelyüket, a ruhagyárat.

tovább olvasom...

Lenti „diagnózis”: féltékenység miatti csonttörés

2023. 09 04. 10:32

A nők közötti verekedés miatt külön büntetőeljárás indult.

A 62 éves férfi vádlott felesége 2023. május 31-én kora délután Lentiben, a Templom téren féltékenységi okból szóváltásba, majd hajtépéssel és rugdosással járó konfliktusba került a sértett nővel és annak  lányával. A vádlott délután négy óra körül – értesülve felesége bántalmazásáról – indulatba jött, majd feleségével együtt a sértett és lánya keresésére indult, akiket a Templom tér melletti parkban talált meg ismerősük társaságában.

tovább olvasom...

Szedd magad akció a kilimáni almáskertben

2023. 09 04. 09:30

tovább olvasom...

Egy régi kacagtató

2023. 09 04. 09:19

Kövér László, az Országgyűlés elnöke leleplezi Szajakbaj Karalajev, a Manasz kirgiz őseposz énekmondójának szobrát Lakiteleken.
Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Ezúttal Kövér Lászlón próbál fogást keresni a Hírklikk szerzője, Föld S. Péter. Ám a Jelentés Magyarország mentális állapotáról című alkotás írója inkább a saját aggasztó állapotába enged betekintést.

tovább olvasom...

Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő

2023. 09 04. 08:39

tovább olvasom...

Zebraünnep a „nyockerben”

2023. 09 04. 08:34

Pikó András, Józsefváros balliberális polgármestere és Karácsony Gergely balliberális főpolgármester.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Köszöntőbeszédet mondott Pikó András józsefvárosi polgármester, ezt követően a kerület polgármester-helyettese, majd a választókerület képviselője, végül a BKK szakszóvivője emelkedett szólásra. A megnyitóünnepség közös sétával, majd fotózással egybekötött állófogadással zárult.

tovább olvasom...

Gyenesdiási programok

2023. 09 04. 08:17

tovább olvasom...

Jókor jön a szünet!

2023. 09 04. 08:10

A Fradi jól járt, a ZTE pórul járt Varga Barnabással

Varga Barnabással jól járt az FTC.
Fotó: FTC.HU

A címvédő Ferencváros kétgólos hátrányból fordítva 6-2-re nyert a Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának vasárnapi játéknapján.

tovább olvasom...