Eltángálták a riszálókat

2022. 07 06. 09:11

Képernyőfotó a videofelvételről.

Minapi hír szerint migránsok támadtak a linzi Pride felvonulóira; a felajzott előemberek csapatostul rontottak rá a büszke melegekre. Bár nászra nem került sor, kiadósan eltángálták a riszálókat, három lányt (vagy azt alakító demonstrálót) kórházba kellett szállítani.

tovább olvasom...

Nem unják

2022. 07 05. 09:58

Csak az öngólokat lövik

Bojár Gábor, akiből árad az önteltség, az arrogáns gőg…
Fotó: MTI/Kovács Attila

 Minél kevésbé képzett a magyar társadalom, annál többen szavaznak a Fideszre, nyilatkozta Bojár Gábor liberális megmondóember minap a Hírklikknek. Csak a szokásos.

tovább olvasom...

A takonygerincű és az igazságosan elosztott gáz

2022. 07 05. 09:39

Manfred Weber, a gázelosztó. Csődbe viszik Európát, s még ők akarnak dirigálni.
Fotó: pestisracok.hu

Olvassák majd el figyelmesen az alanti írást. Egy bizonyos Manfred Weber nyilatkozatát szemlézi, amit ez a jóember a Der Tagesspigel lapnak adott.

tovább olvasom...

Eladó az önkormányzat Skodája

2022. 07 04. 11:04

A fotó illusztráció

Lenti Város Önkormányzati Képviselő-testülete értékesíti a tulajdonát képező 2008. évben üzembe helyezett, Skoda Octavia 1,4 típusú személygépkocsiját jelenlegi állapotában. A személygépkocsi minimum vételárát bruttó 1,1 millió forintban állapítja meg.

tovább olvasom...

„Elrendeljük, hogy a magyarok kiirtassanak!”

2022. 07 04. 08:19

Nagy volt a páncélmellény

Részlet a Pozsonyi csata című animációs filmből.

Győztes csatáinkról kevés szót ejtenek a történészek, holott némelyik Euró­pa históriáját is alapjaiban befolyásolta. Ilyen volt a magyar honfoglalást lezáró első honvédő háborúnk Pozsony alatt.

tovább olvasom...

Orbán: a háborús inflációnak csak a békével lehet véget vetni

2022. 07 01. 11:05

Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt című műsorában bejelentette, hogy a kormány felgyorsítja a haderőfejlesztést.
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Magyarországnak a béke oldalán kell lennie, a háborús inflációt nem lehet másképpen megakadályozni, csak ha a háborúnak vetünk véget – mondta a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, ahol azt is bejelentette, hogy a kormány felgyorsítja a haderőfejlesztést.

tovább olvasom...

„Fordítva ül a vízilovon”

2022. 07 01. 08:58

Tüttő Kata életvezetési tanácsai

Tüttő Kata „európai” megoldásokat javasol. A példamutatásra azonban még várni kell.
Fotó: Facebook

Életvezetési tanácsokkal állt elő a minap Tüttő Kata. Nem kellett volna. Budapest MSZP-s vice-főpolgármestere arról győzködte a lakosságot, hogy hűtsenek, fűtsenek, főzzenek és autózzanak kevesebbet, így ugyanis nem fogyasztanak annyi energiát.

tovább olvasom...

Semmelweis-napi ünnepség Zalaegerszegen

2022. 07 01. 08:45

Palkovics: minőségi változások elérése a cél az egészségügyi ellátórendszerben

Az egészségügy dolgozóira embert próbáló feladatok vártak az elmúlt időszakban.

A kormány elkötelezett abban, hogy a betegbiztonság növelésével minőségi változásokat érjen el az egészségügyi ellátórendszerben – mondta a technológiai és ipari miniszter június 30-án Zalaegerszegen, a ZalaZONe Tesztpálya Konferencia Központban tartott Semmelweis-napi ünnepségen.

tovább olvasom...

Filmen a Zala Megyei Értéktár

2022. 06 29. 09:06

A Zala Megyei Önkormányzat az Agrárminisztérium és a Hungarikum Bizottság pályázatán nyert forrást két kisfilm elkészítésére, amelyek a Zala Megyei Értéktár elemeit mutatják be. A filmeket a Kvártélyház Kft. készítette.

tovább olvasom...

Megint nolimpiázik

2022. 06 29. 08:15

Fekete-Győr András… Az aljasság bátorrá teszi az embert.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hogy nem tülekedett az ész szortírozásánál Fekete-Győr András, az abból is látszik, hogy már megint Magyarország esetleges olimpiarendezéséről mondja a frankót. Az ATV-nek nyilatkozó Momentum-frakcióvezető azt magyarázza, hogy ő sportszerető ember (tud rollerezni…), ám „nézzünk körbe az országban, arról szól a Momentum által benyújtott költségvetési módosító csomag, hogy az országot működtető, az országot életben tartó, a gyermekeinket tanító magyar honfitársaink ne haljanak éhen”.

tovább olvasom...