Harcolni akar az ellenzék

2022. 03 25. 10:42

Az Egységben Magyarországért toborzóirodájában (2.)

Tordai Bence, a harcias képviselő, mellékállásban patkány- és féregirtó. Mögötte párttársa, Kocsis-Cake Olivio az orosz gázt is leállítaná.
Fotó: MTI

Sajnos folytatódik az orosz-ukrán háború, s a magyar ellenzéki politikusok harci kedve sem csökken. Márki-Zay Péter öt(vörös)csillagos tábornok mögé egyre több önkéntes sorakozik fel. Hogy a frontra is mennének egyesek, arról nem nyilatkoznak, de mást szívesen küldenének. Folytatjuk sorozatunkat.

Tordai Bence, a pártként szinte nem is létező Párbeszéd politikusa a patkányozó Borbélyné Bangó Ildikó nyomába lépett (neki talán rendben vannak a bizonyítványai), a jóember is menne már a frontra, ha ezt a Parlament jóváhagyná. Ő lenne a magyar Terminátor. S egyben patkány- és féregirtó is.

A főváros Brüsszelbe küldött képviselője, Jávor Benedek is bekopogtatott Márki-Zay Péter toborzóirodájába. MZP higgadtságra figyelmeztette a lelkes Benedeket, mondván neki, hogy rá Brüsszelben vár továbbra is szerep a szarkeverésben.

Patocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik alelnöke sem járt sikerrel, mert még MZP tanácsadói is azonnal kiszúrták, hogy a legalapvetőbb ismeretekkel sem rendelkezik a haditudományok területén. Még a katonai kiegészítő irodák sem tudják szakértőként alkalmazni, mert azzal sincs tisztában, hogy egyáltalán ki hadköteles Magyarországon – hangzott az elutasítás.

Demeter Márta (LMP) felderítőnek jelentkezett. Márki-Zay Péter csak csóválta a fejét, éppen tiszta pillanatai voltak. Márta, Márta! Az Orbán névvel kapcsolatban te már lesre futottál. Az egy másik Orbán volt! Sajnos nem tudunk segíteni, a pénzbírságot neked kell kifizetni. Maradsz itthon, s alaposabban tanulmányozod Orbán Viktort és családját.

Iványi Gábort is elkapta a hazafiúi hevület. MZP próbálta lecsillapítani. Lelkész úr, az a több milliárdos adóhiány nem a legjobb adu! Persze ezt is rá lehet fogni a Fideszre! Ám Ukrajnában most nem éppen az ön egyházára lenne szükség.

Iványi Gábor esetleg tábori lelkész lehetne.
Fotó: HVG/Veres Viktor

A momentumos Berg Dániel, a 4,5 milliárdos uniós pénz miatt gyanúba keveredett Cseh Katalin férje is bekukkantott a toborzóirodába. Mint mondta, kívánatos lenne katonák és fegyverek küldése, de rá most ne számítsanak, mert nejére nehéz hetek várnak, a szoknyája mellett a helye.

Juhász Ferenc, az első Gyurcsány-kormány honvédelmi minisztere lőszereket szeretett volna küldeni Ukrajába. Ilyen szakminisztere volt Gyurcsánynak, aki egy nem túl bonyolult háborús konfliktust sem tud reálisan felmérni.

Nyilván lesznek még harcias ellenzéki képviselők. Figyeljük őket és az Egységben Magyarországért toborzóirodáját.

Ekler Elemér

Az Egységben Magyarországért toborzóirodájában (2022. 03 08.)