Az Egységben Magyarországért toborzóirodájában

2022. 03 08. 10:28

MZP egyik víziója, amit már akkor megcáfolt, amikor még ki sem mondta…
Kép: badog.blogstar.hu

Márki-Zay Péter öt(vörös)csillagos tábornok lelkesítő hangú felhívására egymásnak adják a kilincset az Egységben Magyarországért (Demokratikus Koalíció, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd, Mindenki Magyarországa Mozgalom) toborzóirodájában.

Márki-Zay Péter (továbbiakban MZP) harcedzett férfi, vándorprédikátorként a Vadnyugatot is bejárta. Amolyan komplex hadvezér. Mindenhez ért. Még ahhoz is, hogy ezt rögvest cáfolja.

Szóval MZP gondolt egy nagyot; katonákat és fegyvereket kellene küldeni Ukrajnába. No, erre lelkesült be a demokratikus ellenzék igazán. Fekete-Győr András volt a leggyorsabb. Nem is hagyta ezt szó nélkül MZP: dagadnak az izmaid András, te még Orbán Viktor olimpiai álmait is le tudtad győzni. A fronton a helyed.

A harcias amazonok közül Vadai Ágnes érkezett először. Ági! Te a markotányos nők vezetője leszel, testhezálló feladat neked. Kabul Rózsája, Szabó Tímea egy mellhosszal lemaradt. A CIA-nál volt éppen dolga.

Ujhelyi István álöltözetben nyitott be a toborzóhelyiségbe. MZP lelkesen fogadta: Sztepán! Te a brüsszeli dezinformációiddal sokat segítettél nekünk. Folytasd ezt Ukrajnában is! Veled megy Dobrev Klára!

Német katonák keresik Ukrajnát a térképen. A NATO egyelőre nem akar menni. MZP fegyvert és katonákat küldene…
Fotó: Facebook

Karácsony Gergely kerékpárját letámasztva óvatosan lépett be az irodába. MZP nem sokat foglalkozott vele. Gergő! – mondta neki, Te itt maradsz, s talán el tudod adni az ukránoknak vagy az oroszoknak a Városházát. Természetesen annak, aki a legmagasabb jutalékot ígéri.

Ungár Péter láttán megvakarta kobakját MZP. Peti, Peti, most hová küldjelek téged? Tudod, hogy Ukrajnában és Oroszországban még másképp gondolkodnak bizonyos dolgokról, de előbb-utóbb nyitottá tesszük őket.

Z. Kárpát Dánielnek megörült MZP. Dani, a te feladatod lesz, hogy információkat szerzel a harcoló orosz zsidók és cigányok létszámáról.

Tóth Bertalan usankában és pufajkában érkezett. MZP kikelt magából. Bercikém, már vége a farsangi szezonnak! Nekünk most az ukránok a barátaink!

Molnár Zsolt belépésekor felderült MZP arca. Te Zsolt, abból a 40 milliós parkolási mutyiból finanszírozhatnád a kommandónkat!

Talán véletlen, de együtt érkezett az irodába Bangóné Borbély Ildikó és Hajnal Miklós, a közgazdasági tudományok két professzora. MZP-t azonban nem lehetett megtéveszteni. A mi szabadcsapatunkat csak tökéletesen felkészült harcosok alkothatják – mondta. Keressétek meg, vagy szerezzétek meg a diplomát. Addig a hátországban maradtok, s gyorsan kiszámítjátok, hogy milyen eredmény lesz április harmadikán. Mert ettől is függ, hogy visszajövünk, vagy politikai menedékjogot kérünk.

Ekler Elemér
(Folytatjuk)