Alma- és körte VÁSÁR a kilimáni almásnál

2023. 08 03. 08:58

tovább olvasom...

Boér Gábor: a ZTE motivált és sikerre vágyik

2023. 08 03. 08:49

Sziklaszilárd védekezésre és hatékonyabb támadójátékra lesz szükség, hogy továbbjusson a ZTE.
Fotó: Davor Javorovič/PIXSELL

A hazai pálya előnyét kihasználva szeretné megfordítani a horvát NK Osijek elleni párharcot a ZTE labdarúgócsapata a Konferencia-liga-selejtező második fordulójában az eszéki egygólos vereséget követően.

tovább olvasom...

Zalaegerszeg belvárosában lövöldözött egy férfi

2023. 08 03. 08:36

Zalaegerszeg főterén lövöldözött a férfi.
Fotó: zalaegerszeg.hu

Őrizetbe vették a rendőrök azt a helyi férfit, aki szerdán délelőtt Zalaegerszeg belvárosában gáz-riasztó fegyverrel többször a levegőbe lőtt – tájékoztatta a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

tovább olvasom...

Zalakarosi Gyógyfürdő

2023. 08 03. 08:31

tovább olvasom...

Már osztják az energiatakarékos égőket Egerszegen

2023. 08 03. 08:10

Augusztus 31-ig lehet átvenni az égőket.

Elkezdődött Zalaegerszegen az ingyenes lakossági energiatakarékos égők kiosztása a korábban regisztrált személyek részére a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központban. A részletekről sajtótájékoztatón számolt be Bali Zoltán alpolgármesterrel és Flaisz Gergő igazgatóval közösen Balaicz Zoltán polgármester.

tovább olvasom...

Hévízi Szent András Reumakórház és Gyógyfürdő

2023. 08 03. 08:06

tovább olvasom...

Leszólta, majd kért belőle

2023. 08 02. 08:18

Krisztina asszony egyébként jövőre újra megméreti magát…
Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Abban még nem lenne semmi rendkívüli, hogy a ferencvárosi önkormányzat a minap ötven ingyenjegyet kért és kapott a hamarosan kezdődő budapesti atlétikai világbajnokságra. (Már csak azért sem, mert a vb-helyszín egyik része a kerületben található.) Attól meglepő (vagy inkább gusztustalan) a jegyigénylés, mert Baranyi Krisztina polgármester korábban többször is politikai aduként próbálta felhasználni a világversenyt. Volt, hogy a vb lemondásával fenyegetőzött. Most meg ingyenjegyet kért az agyba-főbe mószerolt államtól.

tovább olvasom...

Az álvagina fájdalmai miatt a halált választaná

2023. 08 01. 13:43

Már megbánta, hogy átműttette magát

Úgy döntött, hogy halálos injekcióért folyamodik.

A Daily Mail arról számolt be, hogy egy 35 éves „transznő” – azaz férfi, aki nőnek képzeli magát, és átesett egy úgynevezett nemváltó műtéten, ami valójában nem változtatja meg a nemét – miután átesett a „nemváltó műtéten”, olyan fájdalmakkal küszködött, hogy eutanáziáért folyamodott.

tovább olvasom...

Indulása óta több mint 650 ezren keresték fel az online árfigyelő oldalt

2023. 08 01. 11:54

Egy jó értelemben vett „öldöklő” napi árversenyt indított a kereskedők között az árfigyelő verseny – mondta Rigó Csaba Balázs.
Fotó: Gazdasági Versenyhivatal

Július elsejei indulása óta több mint 650 ezer látogató kereste fel az online árfigyelő weboldalát – mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

tovább olvasom...

A lakáj humora

2023. 08 01. 09:58

A megcsonkított olimpia és a politika

Mire ment a világ az olimpiai bojkotokkal? Sportolók jelenét,  jövőjét, életét tette tönkre.
Forrás: Youtube

„A pártállami Ludas Matyi itt felejtett «humoristája», Föld S. Péter szerint Szijjártó Péter «bőszen lapátol Oroszország érdekében», amikor azt magyarázza, hogy egy teljes részvétellel megtartott olimpia nagy segítséget jelenthetne az Ukrajnában zajló háború békés rendezésében. (Ismert, az orosz és belorusz sportolók ki vannak tiltva a nagy nemzetközi viadalokról, így a jövő évi játékokról is.) A vicces Föld S., aki újabban a Hírklikken (olykor a Népszavában) kacarászik, azt írja: a magyar külügyminiszter szerint ha Oroszország ott lehetne a 2024-es nyári játékokon, vége lehetne a háborúnak. Csakhogy, teszi hozzá, ezzel már Putyinnál sem lehet jó pontokat szerezni, hiába szeretne a magyar diplomácia az orosz elnök kedvében járni. (Saját lakájszelleméből indul ki a szerző: csontig, ahogy kell…)

tovább olvasom...