Csokoládéüzem avatása Egerváron

2023. 12 01. 11:06

Gyerkó Gábor polgármester és Kasza Sándor az avatáson.

Csokoládéüzem avatása volt a közelmúltban Egerváron, ahol ízletes bonbonokat és csokoládéval bevont kekszeket, aszalványokat is lehetett kóstolni. Kasza Sándor ügyvezető az üzemről elárulta, hogy 10 éve gyártanak glutén- és allergénmentes pékárukat és péksüteményeket Egerváron. Mind a 14 allergéntől mentes termék, tehát nagyon adminisztratív, összetett beszerzésre van hozzá szükség. Glutén-, tej-, tojás-, szójamentes termékek és megfelelnek minden olyan elvárásnak, amit a jogszabály előír.

tovább olvasom...

Almavásár a kilimáni almáskerti hűtőháznál

2023. 12 01. 10:58

tovább olvasom...

Befejeződött a zalaegerszegi Gébárti-tó és környezetének rendezése

2023. 12 01. 10:03

Új hidakkal és csónakkölcsönzővel is gazdagodott Zalaegerszegen a Gébárti-tó és környezete, amelyre csaknem 400 millió forintot költöttek – tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

tovább olvasom...

Zalakarosi Fürdő

2023. 12 01. 09:16

tovább olvasom...

Zalaegerszeg megint gazdagabb lett

2023. 12 01. 09:05

Varga Mihály: a magyar gazdaság a fejlesztések évtizedébe lépett

Varga Mihály pénzügyminiszter beszédet mond a Széchenyi István Egyetem Zalaegerszegi Innovációs és Technológiai Park új épületének átadásán.

A magyar gazdaság a fejlesztések évtizedébe lépett; a gyártás és építés 2010-es években elért sikere után a következő évtized a fejlesztésekről szól – jelentetti ki a pénzügyminiszter a Széchenyi István Egyetem Zalaegerszegi Innovációs és Technológiai Park épületének átadó ünnepségén csütörtökön.

tovább olvasom...

Esküt tettek a választási bizottság tagjai

2023. 12 01. 08:38

Ülést tartott a Zala Vármegyei Közgyűlés

A november harmincadikán tartott közgyűlésen esküt tettek a választási bizottság tagjai. Jobbról középen dr. Pál Attila, a közgyűlés elnöke.

A november harmincadikán megtartott közgyűlésen a közmeghallgatást követően a testület az első napirend keretében megválasztotta a Zala Vármegyei Területi Választási Bizottságot, amelynek tagjai: dr. Ferenczi Csongor, dr. Szép Attila és dr. Tuboly János, valamint póttagjai: dr. Dániel Csaba és dr. Németh Tamás. A megválasztott bizottsági tagok a közgyűlés előtt le is tették választási esküjüket.

tovább olvasom...

Román betörőpárost fogtak el Zalában

2023. 11 30. 13:30

A zalai rendőrök tetten értek egy román állampolgárságú párt, amikor ismét betörtek egy keszthelyi telefonszaküzletbe.

tovább olvasom...

Az aranyember aranyköpései

2023. 11 30. 08:59

Surányi – elvtársaihoz hasonlóan – mindenhez (is) ért. Ő bizony nevelné, gatyába rázna a magyar társadalmat.
Fotó: MTI/Kovács Attila

A leharcolt politikai figurák ismételt színrelépése megerősíti az embert, a Jóisten mentse meg az ilyenektől ezt a sokat szenvedett nemzetet. Ez jutott eszembe minap, amikor a Telex Témában című műsorában Surányi György exjegybankelnök elemezte az ország gazdasági helyzetét. Megtudtuk, az infláció csökkenése nem a magyar kormány intézkedéseinek, hanem az EU szankcióinak köszönhető. Szerinte ugyanis az európai, illetve a G7-es szankciók működnek; ennek következménye, hogy a gáz- és a villamosenergia-árak a tavaly szeptemberi csúcsról egytizedükre csökkentek.

tovább olvasom...

Talán nem kellene ennyire sietni

2023. 11 30. 08:41

Lionel Messi: kétségtelenül zseniális labdarúgó…
Fotó: Getty Images

A FourFourTwo Lionel Messit nyilvánította a 21. század legjobb labdarúgójának. Azon túl, hogy a nemzetközi futballmagazin nem téved az argentin játékos zsenialitásában, még jövőbelátó is.

tovább olvasom...

Önerős beruházással bővítette autóipari kapacitásait a zalaegerszegi ZMT Hungary

2023. 11 30. 08:25

Önerős beruházással fejlesztettek.

Több mint 350 ezer eurós önerős beruházással bővítette autóipari gyártósorait a zalaegerszegi ZMT Hungary Kft., de már újabb gépsorok beállításait is tervezik –  mondta szerdán a helyszínen tartott avatáson a cég ügyvezetője.

tovább olvasom...