Nagyon fontos három pont

2024. 02 05. 09:10

A harmadik Fehérvár legyőzésével kezdte a tavaszt a ZTE

A mérkőzés legjobbja Antonio Mance volt.
Fotó: ztefc.hu FB oldala

A bennmaradásért küzdő Zalaegerszeg 3-1-re legyőzte a vendég és a harmadik helyen álló Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén.

tovább olvasom...

Újra kutyavásár a NAV-nál

2024. 02 02. 10:25

Utánpótlást keresnek…
Fotó: akutyaujsag.hu

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol. Az ebeknek a következő feltételeknek kell megfelelniük, ivartól és fajtától függetlenül:

tovább olvasom...

A Zalai Táncegyüttes magas rangú állami kitüntetése

2024. 02 02. 09:13

Forrás: Balaicz Zoltán FB-oldala

Február elsején Budapesten, a Miniszterelnökség konferenciatermében ünnepélyes keretek között adta át Panyi Miklós, a Miniszterelnökség miniszter-helyettese és Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár az Értékteremtő Közösségekért Díjat a Zalai Táncegyüttes részére.

tovább olvasom...

Havas a lejtőn

2024. 02 02. 09:08

Miért kell leépüléséről állandóan tájékoztatni a nagyérdeműt?
Fotó: Nemzeti Sport

Mindnyájunkban lapul egy csöpp katasztrófaturista. Megnézünk riasztó felvételeket, meghallgatunk rémtörténeteket, elolvassuk kétségbeejtő figurák agymenéseit, még akkor is, ha pontosan tudjuk, ez nem tesz jót a harmóniánknak. Én például a minap elolvastam Havas Henrik rólam és Tamás fiamról szóló Facebook-leleményét. (Hogy miképpen kerültünk „Tanár úr” célkeresztjébe? Az epeömlötteknél nincs logika.)

tovább olvasom...

Régen várt ilyen nehéz tavasz a ZTE-re

2024. 02 02. 09:00

2023. február 25-én 2-1-re nyert Zalaegerszegen a ZTE a Fehérvár ellen. Ez az eredmény most nagyon jól jönne.
Fotó: www.szekesfehervar.hu

Közel két hónap szünet után pénteken az MTK-Újpest mérkőzéssel indul újra a labdarúgó OTP Bank Liga, melynek idei első, összesítésben 18. fordulójának programjából az éllovas Paks és a negyedik Puskás Akadémia rangadója emelkedik ki.

tovább olvasom...

Orbán Viktor: kiharcoltuk!

2024. 02 02. 08:46

Magyarország pénzét nem adhatják az ukránoknak!

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Ulf Kristersson svéd miniszterelnök (b) az Európai Unió tagországai állam- és kormányfőinek rendkívüli csúcstalálkozóján Brüsszelben 2024. február 1-jén.

Kiharcoltuk! A magyarok pénzét nem adhatják az ukránoknak! A háborúban nem veszünk részt, fegyvert nem küldünk, továbbra is a béke pártján állunk! – – írta Orbán Viktor a közösségi oldalán közzétett videójához csütörtökön.

tovább olvasom...

Védett szürke farkasok kilövésével gyanúsítanak három férfit

2024. 02 01. 11:00

Elfogtak három férfit, akik évek óta rendszeresen, illegálisan lőttek ki fokozottan védett szürke farkasokat – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

tovább olvasom...

Zalában emeltek vádat

2024. 02 01. 10:43

Négymilliárd forint vagyoni hátrányt okozó bűnbanda ellen emeltek vádat

Több éven keresztül végezték tevékenységüket. A Zala Vármegyei Főügyészség emelt vádat.
Fotó: Zalatáj

Költségvetési csalás miatt emeltek vádat egy négymilliárd forint vagyoni hátrányt okozó bűnbanda ellen, amelynek tagjai adókijátszási céllal hoztak létre egy okostelefonok kereskedelmével foglalkozó fiktív céghálózatot – közölte a Zala Vármegyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

tovább olvasom...

A miháldi lókötő

2024. 02 01. 09:02

30 millió forintos versenylovat lopott Garaboncról

55 kilométert gyalogolt a Garaboncról ellopott versenylóval egy 49 éves férfi, a rendőrök Badacsonytomaj térségében fogták el.

tovább olvasom...

Várja a kérdéseket

2024. 02 01. 08:44

A legtöbb érdeklődő Gyurcsány ábrázatának bőrvastagságára kíváncsi.
Fotó: Kovács Tamás

Továbbra sincs érdemi javulás szemkilövőhegyi Gyurcsány Ferenc állapotában, emberünk változatlanul önmagát keresi. A megríkatni akaró, átlényegült énjét már korábban megtalálta. A poétává nemesedett, hexameterben verselő DK-dalnok legmegrázóbb alkotása a 2018-as választási zakókesergő:

tovább olvasom...