Globalista pénzügyi szemfényvesztő műveletek (1973–2010)

2021. 07 23. 11:23

A Magyar Nemzeti Bank akkori elnökét, László Andort azonnal nyugdíjazták az 1970-es évek közepén, mert figyelmeztetett a veszélyekre.

Tisztázandó, hogyan értendő a pénzügyekben a szemfényvesztés. Nem másként, mint általában. Valami fényes nappal az ember szeme előtt van, de mégsem látja, noha nem vak, általában jól lát. A szemfényvesztést az erős napsugárzás vagy a hóról visszaverődő fénysugarak is okozhatják. A lényeg, hogy időlegesen elveszítjük a látásunk által biztosított tájékozódási képességünket.

tovább olvasom...

„Zsarolnak, fenyegetőznek, kötelezettszegési eljárást indítanak…”

2021. 07 23. 11:18

Orbán: Brüsszel megtámadta Magyarországot

Orbán Viktor: „A magyar gyermekek nevelése a magyarokra tartozik.”

Brüsszel megtámadta Magyarországot, ezért van szükség a gyermekvédelmi népszavazásra – jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

tovább olvasom...

Az Európai Bizottság újabb aljassága?

2021. 07 23. 08:17

Súlyos tévedés a jogállamiságról szóló jelentésben

Az Európai Bizottság brüsszeli épülete. Vajon milyen újabb disznóságon törik a fejüket a bürokraták?
Fotó: Wikipédia

„Súlyos tévedésre” hívta fel a figyelmet az Európai Bizottságnak a magyar jogállamiságról szóló jelentésében a Közbeszerzési Hatóság az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben.

tovább olvasom...

Gyorsforgalmiút-építésről egyeztettek Zalaegerszeg és Nagykanizsa vezetői

2021. 07 23. 08:12

Érdemi megbeszélés – konkrét tennivalóról.
Fotó: Facebook/Gergely Szilárd

A Zalaegerszeget és Nagykanizsát összekötő kétszer kétsávos gyorsforgalmi út építéséről egyeztetett a két város polgármestere csütörtökön.

tovább olvasom...

Európát védtük

2021. 07 22. 11:04

Most „hálálja” meg a civilizált nyugat

Dugovics Titusz önfeláldozása (Wagner Sándor festménye).

A nándorfehérvári diadal emléknapját ünnepeljük ma. Tíz éve döntött úgy az Országgyűlés, hogy Hunyadi János törökök felett aratott győzelmének dátuma – 1456. július 22. – kiemelten szerepeljen nemzetünk kalendáriumában. Régi adósságunkat törlesztette ez a határozat.

tovább olvasom...

„Egy nemzetét gyűlölő gazembertől” ez is dicséretnek számít

2021. 07 22. 08:22

Miért lett ideges a bukott miniszterelnök?

Vajon milyen értéket mutatott volna a szonda most Gyurcsánynál?
Fotó: blogstar.hu

Gyurcsány Ferenc ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, „a közbeszéd rohasztásában” – írta a Fidesz frakcióvezetője szerdán a közösségi oldalán.

tovább olvasom...

Zane Knowles érkezik a ZTE-hez center posztra

2021. 07 21. 08:29

Az új center statisztikai adatai kedvezőek.

Zane Knowles személyében center posztra érkezik a következő külföldi játékos a ZTE-hez a 2021/22-es bajnoki szezonra. Az új játékos érkezéséről Puskás Artúr szakmai igazgató így nyilatkozott:

tovább olvasom...

Cseh Katalin tagad

2021. 07 21. 08:18

Azt állítja, hogy nincs köze a milliárdos uniós támogatást szerző cégekhez

Ellenzéki magyar képviselőnők… Balról Cseh Katalin, jobbról Donáth Anna, a Magyarországot mószeroló Vera Jourova (az Európai Bizottság alelnöke) csicskása.

Tagadta Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti (EP-) képviselője az M1 aktuális csatorna kedd esti Híradójában azt, hogy ő lenne az a politikus, akinek egy internetes oldal információi szerint „haveri cégeken” keresztül csaknem ötmilliárd forint uniós támogatáshoz lenne köze.

tovább olvasom...

Tűz az egykori laktanyában

2021. 07 20. 11:31

Vizsgálat indul Nagykanizsán

400 négyzetméternyi területen leégett a tetőzet.

Vizsgálatot indítanak annak kiderítésére, hogy mi okozta Nagykanizsán kedd hajnalban azt a tüzet, ami miatt mintegy négyszáz négyzetméternyi területen leégett a tetőzete egy egykori laktanyának – közölte kedden az MTI megkeresésére a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője.

tovább olvasom...

Megszólalt a nemzetközi besúgó civil szervezet tagja

2021. 07 20. 10:21

„Ha kétség vetődik fel, gyakran konzultálnak velem”

Ilyen emberek jelentik fel Magyarországot az UEFA-nál.

Valami egészen elképesztő, az 50-es évek legsötétebb időszakát idéző részleteket árult el a Nemzeti Sportnak nyilatkozó Jósa Bálint, a FARE nemzetközi civil szervezet egyetlen kelet-európai elnökségi tagja. A FARE (Football Against Racism in Europe) civil szervezet, 2001 óta az UEFA partnere, egyben lándzsája a rasszizmus ellen harcban.

tovább olvasom...