Ekler Gergely: nemzetközi színtérre lépett a KINCS

2021. 09 23. 08:08

Ekler Gergely államtitkár: – Büszkeségre ad okot, hogy Magyarország a GDP-jének csaknem öt százalékát fordítja családtámogatásra.

A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) együttműködési megállapodást kötött az Universitat International de Catalunya (UIC) Családtudományi Intézetével, és így nemzetközi porondra lépett – mondta Ekler Gergely, a családokért felelős tárca nélküli miniszter stratégiáért és koordinációért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

tovább olvasom...

Meggyilkolja a sportot a liberális propaganda

2021. 09 22. 14:09

A fekete felsőbbrendűség előtt térdeplő angol focisták a Puskásban.
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Szép módszeresen a sportot is szétveri a fősodratú libsizmus. Ugyanúgy, ahogyan a nyugati emberek mindennapi életét már szétverte a kötelező multikulti-imádattal, politikailag korrekt beszéddel, genderőrülettel, irányított népvándoroltatással.

tovább olvasom...

Eltűnt a zalaszentgróti Pendli László

2021. 09 22. 10:05

A zalai rendőrök a lakosság segítségét kérik

A Keszthelyi Rendőrkapitányság 20040-157/169/2021. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 59 éves Pendli László ügyében.

tovább olvasom...

Tömegverekedést vizionált

2021. 09 22. 09:16

Jogerős bírósági végzés 24 órán belül

A Lenti Járásbíróságon gyorsan döntöttek.
Fotó: Zalaegerszegi Törvényszék

Az elkövetéstől számítva 24 óra sem kellett ahhoz, hogy jogerős végzés szülessen a Lenti Járásbíróságon annak a férfinak az ügyében, aki valótlan bejelentést tett a segélyhívó központba.

tovább olvasom...

Baracskai József „meghívója”

2021. 09 22. 08:55

– avagy hány öngólt rúg még Zalaszentgrót polgármestere?

Tisztelt Baracskai úr! Kedves Jóska! Az elvtársak, akikre gondoltál, itt vannak…
Fotó: badog.blogstar.hu

Szeptember 18-án, az ünnepi megyegyűlésen találkoztam Baracskai Józseffel, Zalaszentgrót DK-s polgármesterével, aki azt kérdezte, hogy mikor keresem fel hivatalában riportkészítésre. Azt válaszoltam: azonnal, ha hónapokkal ezelőtt feltett két egyszerű kérdésemre végre választ kapok. Az egyikre egy szóval, a másikra egy mondattal is lehet válaszolni. Valószínűleg készül a válasz, mert Baracskai József közösségi oldalán közzétette sajátos meghívóját. Nem ott találkoztam ezzel, hanem valaki elküldte.

tovább olvasom...

Lemondott a hottói polgármester

2021. 09 21. 08:45

Nem indokolta döntését

Balról Vincze Ferenc, mellette Halász Ernő István alpolgármester, aki az új polgármester megválasztásáig irányítja a falut.
Fotó: Zalatáj

A hottói önkormányzat hivatalos oldalán olvasható az a tájékoztatás, hogy a község polgármestere, Vincze Ferenc 2021. augusztus 31. napi hatállyal lemondott tisztségéről.

tovább olvasom...

Koltai Tibor újra színre lép (5.)

2021. 09 21. 07:57

„Karácsony úgy tudja, hogy nem ő, hanem Dobrev lesz a jelölt”

Koltai Tibor: – Még párton belül is irigykednek egymásra anyagilag.
Fotó: Zalatáj

Folytatjuk beszélgetésünket Koltai Tiborral, aki független jelöltként indul Zala megye 1. számú választókerületében a 2022-es országgyűlési választáson.

tovább olvasom...

Miért akarnak Európai Egyesült Államokat?

2021. 09 20. 10:48

Globalista véghajrá az európai nemzet­államok felszámolására

Raffay Ernő tényfeltárása a hazaárulásig terjedő aknamunkát mutatja be.
Fotó: Facebook

Társadalomkutatóként, tanárként, közszereplőként, ha csak leszorították pályájáról, szinte jól járt. Hazánkban ez a „gondolati és véleménynyilvánítási szabadság” szinte napjainkig hajszálra így működött, mint az atlanti térség más orszá­gai­ban. Az összeesküvés-elméletinek titulált könyvek legfeljebb magánkiadásban jelentek meg, olyan filmek sem készülhettek, amelyek a legcsekélyebb mértékben is sugározták történelmünk háttér-meghatározottságát.

tovább olvasom...

Álmodik a (politikai) nyomor

2021. 09 20. 09:28

Egyedül az önbizalom nem hiányzik Karácsony Gergelyből.
Fotó: mindenszo.hu

Megjelent Budapest virtuális főpolgármesterének újabb óriásplakátja.

tovább olvasom...

A megye büszkeségeit díjazták

2021. 09 20. 09:09

Ünnepi közgyűlés Zalaegerszegen

A díjazottak vezető közéleti személyiségek társaságában. Első sor, balról: Németh Lajos, dr. Novák Anett, Szántó Kata, Kovácsné Kővágó Anna, Novák Katalin, dr. Ádám Veronika, Dömötörfi Lívia, Molnár Zoltánné, Tencz Károly. Hátsó sor, balról: Vigh László, Ekler Gergely, Cseresnyés Péter, dr. Kvarda Attila, dr. Pál Attila, Vizi E. Szilveszter, dr. Sifter Rózsa, Balaicz Zoltán és Rigó Csaba Balázs.
Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Szeptember 18-án, szombaton a Megyeháza Deák-termében került sor a Zala Megyei Közgyűlés ünnepi ülésére. A rendezvényen részt vett Novák Katalin Családokért felelős tárca nélküli miniszter, dr. Sifter Rózsa, Zala megye kormánymegbízottja, Cseresnyés Péter államtitkár, miniszteri biztos, országgyűlési képviselő, Vigh László miniszteri biztos, országgyűlési képviselő, Ekler Gergely, a Miniszterelnökség stratégiai és koordinációs ügyekért felelős államtitkára, Balaicz Zoltán Zalaegerszeg, Balogh László Nagykanizsa polgármestere, Rigó Csaba Balázs, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke, továbbá számos zalai település polgármestere, a megye közéleti személyiségei, díszpolgárai.

tovább olvasom...