A messziről jött ember aljassága

2021. 11 25. 09:37

Tessék kitalálni Márki-Zay Péter valódi mesterségét!
Fotó: szegedma.hu

Márki-Zay Péter, a szocliberális globalista magyar ellenzék miniszterelnök-jelöltje az utóbbi időben sokszor beszél arról, hogy álmai országában – ahol éveket töltött –, hogyan takarékoskodtak az emberek, ha megdrágult a benzin. Ja…, a messziről jött ember bármit mondhat. Márki-Zay pedig messziről jött, s még mindig nem ért haza. Test- és lélekidegen neki a jelenlegi Magyarország.

tovább olvasom...

Hadházy újabb ámokfutása

2021. 11 24. 12:44

A „nem működő” üzem…

„Hadházy Ákos, akit még a Gyurcsány-show nyertese is csak »szent őrültnek« nevez, ismét lyukra futott: egy olyan üzemről állítja azt, hogy nem működik, amely áprilisi indulása óta több mint 100 ezer darab orvosi eszközt gyártott.

tovább olvasom...

Emir Mutapcic veszi át Teo Cizmic helyét a kispadon

2021. 11 24. 09:42

– avagy mi történt a ZTE kosárlabda-csapatával? (2.)

Mielőtt folytatnánk elemző sorozatunkat a ZTE KK gyenge szereplésével kapcsolatban, egy friss információt szeretnénk megosztani olvasóinkkal. A Zalakerámia ZTE KK-tól érkezett november 23-án a következő közlemény. Nem ért váratlanul bennünket.

tovább olvasom...

Sok cápa támadja a közvagyont

2021. 11 24. 09:30

Nehéz megzabolázni a hatpárti koalíció ragadozóit

További „érdekességek” is várhatók az álarcostól.
Kép: képernyőfotó

Újabb Anonymus-videó került szerkesztőségünk birtokába, amelyen két, a városháza ügyeire rálátással rendelkező személy – egyikük hangja gyanúsan Bajnai Gordonra emlékeztet – arról beszélget, hogy hogyan is működik a „jutalékos rendszer”, amelyről már korábban közzétett egy videót a maszkos alak. A történet újabb felvonásában vélhetően Bajnai magyarázza el egy érdeklődőnek, hogy a fővárosi, hatpárti koalíció körül még a korrupciót sem egyszerű üzemeltetni, ugyanis mindig van egy másik „cápa”, aki szintén jutalékot kér a lehetséges „üzletekből”.

tovább olvasom...

Emberkereskedelem miatt ítéltek szabadságvesztésre egy zalai párt

2021. 11 24. 09:19

Jogerős a Pécsi Ítélőtábla döntése.

Emberkereskedelem miatt jogerősen két és fél, illetve két év szabadságvesztésre ítéltek egy zalai párt, mert egy náluk élő, korlátozottan cselekvőképes lány prostitúciós tevékenységét szervezték meg harmadik társuk segítségével – közölte a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a Pécsi Ítélőtábla döntéséről kedden az MTI-t.

tovább olvasom...

Zavarták a magyarok

2021. 11 23. 12:55

Leonyid Iljics Brezsnyev és Gustáv Husák.
Fotó: FLICKR

Eszembe nem jutna Gustáv Husákról írni, ha a harminc éve elhunyt csehszlovák kommunista vezér nem tett volna annyi aljasságot a felvidéki magyarság ellen. De tett. Kulcsszerepet játszott a honfitársaink kollektív bűnösségét kimondó 1945-ös kassai kormányprogram megvalósításában. (A gyalázatos iromány kimondta a felvidéki magyarság jogfosztását, vagyonelkobzását, majd kitelepítését.)

tovább olvasom...

Búcsú Bognár Györgytől

2021. 11 23. 10:41

Igazi kapocs volt a játékosok és a vezetők között a ZTE gyúrója

Feszült figyelem a kispadon. Balról Madár Gábor, Szőcs János, Lang József, dr. Bánhegyi Béla, Bognár György és Szimacsek Tibor.
Fotó: archív

Hetvenhárom éves korában, hosszú és súlyos betegség után elhunyt Bognár György, a ZTE labdarúgócsapatának egykori gyúrója.

tovább olvasom...

Egerszegi Advent

2021. 11 23. 09:17

A karácsonyi várakozással összefüggő rendezvények már csütörtökön megkezdődnek Zalaegerszegen.

Az Advent a karácsony első napját (december 25-ét megelőző negyedik vasárnaptól (idén november 28-tól) a karácsonyig tartó időszak, de a zalai megyeszékhelyen már november 25-én, csütörtökön megkezdődik az Egerszegi Advent elnevezésű programsorozat – jelentette be Zalaegerszeg polgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

tovább olvasom...

Nem emelkednek a díjak 2022-ben Zalaegerszegen

2021. 11 19. 11:57

Balaicz Zoltán bejelentése szerint nem emelkednek jövőre az önkormányzat alapján megállapított díjak.

A Zalaegerszegi Képviselő-testület ismét számos fontos előterjesztést tárgyalt meg november 18-án, jórészt egyhangú döntésekkel, korrekt szakmai hozzászólásokkal. A fontosabb döntésekről a Városházán tartott sajtótájékoztatót Balaicz Zoltán polgármester.

tovább olvasom...

Egyre gyakoribbak a lakástüzek

2021. 11 19. 11:07

„Társasházak napja” – online konzultáció Zalában is

Szinte nincs olyan nap, hogy ne lenne halálos áldozata a lakástűznek.
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

„Társasházak napja” címmel tartanak online konzultációt a katasztrófavédelmi kirendeltségek 2021. november 24-26. között. A fórum célja, hogy a társasházak lakóközössége széleskörű tájékoztatást kapjon a lakóépületekben követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházak hatósági ellenőrzéseinek tapasztalatairól.

tovább olvasom...