Harcolni akar az ellenzék

2022. 03 25. 10:42

Az Egységben Magyarországért toborzóirodájában (2.)

Tordai Bence, a harcias képviselő, mellékállásban patkány- és féregirtó. Mögötte párttársa, Kocsis-Cake Olivio az orosz gázt is leállítaná.
Fotó: MTI

Sajnos folytatódik az orosz-ukrán háború, s a magyar ellenzéki politikusok harci kedve sem csökken. Márki-Zay Péter öt(vörös)csillagos tábornok mögé egyre több önkéntes sorakozik fel. Hogy a frontra is mennének egyesek, arról nem nyilatkoznak, de mást szívesen küldenének. Folytatjuk sorozatunkat.

tovább olvasom...

Egy kis demográfia…

2022. 03 25. 10:23

…a legdemokratikusabb magyar ellenzék szerint

Ebből talán ki kellene maradnia Márki-Zay Péter feleségének… Tanulja csak az asztalosságot. Szükség lesz rá.
Fotó: 24.hu

Novák Katalinon viccelődött a Márki-Zay-házaspár, szerintük Magyarország első női köztársasági elnöke „nem hűségesen képviseli a női méltóságot, értékeket”.

tovább olvasom...

Magyarországnak országépítő kormánya van

2022. 03 25. 08:44

Semjén Zsolt mondott beszédet.

Magyarországnak országépítő kormánya, a zalai megyeszékhelynek pedig városépítő vezetői és polgárai vannak – mondta a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes március 22-én Zalaegerszegen, a Szűz Mária Szeplőtelen Szíve Plébániatemplom előtt tartott sajtótájékoztatón.

tovább olvasom...

Új ipari park alapkövét tették le Nagykanizsán

2022. 03 25. 08:31

Az alapkőletétel ünnepélyes pillanata. Balról dr. Sifter Rózsa, Zala megye kormánymegbízottja, dr. Kiss László vezérigazgató (NIPÜF), dr. Juhász Roland államtitkár (MNV Zrt.), Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő és Balogh László, Nagykanizsa polgármestere.

Mintegy 73 hektáros területen alakít ki új ipari parkot Nagykanizsán a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. (NIPÜF), az alapkövet március 23-án helyezték el – tájékoztatta a beruházó az MTI-t.

tovább olvasom...

Kárörömforrás…

2022. 03 25. 08:27

Donáth Anna (balról) és hozzá hasonló „harcostársa”, Cseh Katalin az EP-ben serénykednek…
Kép: képernyőfotó

Megszorításokra lesz szüksége a Fidesznek, ha megnyeri a választásokat, ráadásul a nehéz helyzetbe kerültektől fog elvenni, mert nem lesz más választása – írja Donáth Anna Momentum-elnök, EP-képviselő. Szinte sugárzik belőle a káröröm. Hallottunk már nagyobb marhaságot is a brüsszelita asszonykától. Megszoktuk.

tovább olvasom...

Zalaegerszeg és Zala napjainkban történelmet ír

2022. 03 25. 08:22

Kostyál László múzeumigazgató, Balaicz Zoltán, Vigh László és Gulyás Gergely (b-j) megtekinti Kisfaludi Strobl Zsigmond Végvári harcok című alkotását a szobrászművész állandó tárlatán.

Zala és Zalaegerszeg napjainkban történelmet ír, nemcsak a múltat őrzi, de a jövő alakításáról is gondoskodik – jelentette ki Gulyás Gergely március 20-án a megyeszékhelyen.

tovább olvasom...

„Ez tényleg nem a mi háborúnk”

2022. 03 23. 10:43

Koltai Tibor az ellenzékről és Ukrajnáról

Koltai Tibor: – Ebből nekünk ki kell maradni!
Fotó: privát

Többen is kérdezték már, hogy miért szerepel annyit Koltai Tibor a Zalatáj honlapján. Nyilván e kérdés mögött az áll, hogy a Zalatáj közismerten konzervatív hangvételű kiadó, Koltai Tibor pedig baloldali érzelmű. Még akkor is, ha most, április harmadikán független képviselőjelöltként indul Zala megye 1. számú választókerületében.

tovább olvasom...

Müller Drogéria

2022. 03 22. 12:42

tovább olvasom...

Egy kis zalai falu 21 menekültet fogadott be eddig (Frissítve március 28-án!)

2022. 03 21. 12:07

Pethőhenye példamutatása

A kislányok születésnapjára tortát sütöttek a pethőhenyeiek.

Az alig 450 lelket számláló Pethőhenye lapzártánkig 21, elsősorban kárpátaljai menekültet fogadott be, döntő többségben gyermekeket és édesanyákat.

tovább olvasom...

A Haza bölcse is kevés lesz

2022. 03 18. 10:42

Márki-Zay Péter segítségül hívta Deák Ferencet. A Haza bölcse azonban – sajnos – már nem tud véleményt mondani… MZP szerencséjére.
Kép: Elekes István facebook oldala

 Elekes István, Cserszegtomaj momentumos polgármestere bátor ember. A tények nem igen zavarják. Korábban nyilvános vitára hívta Nagy Bálintot, Zala megye 2. számú választókerületének kormánypárti képviselőjelöltjét a Keszthelyen nem is létező Scheidl Sörházba. Aztán kioktatta a térség polgármestereit arról, hogy rosszul látják a társadalmi folyamatokat, mert meglehetősen szűk keretek között érzékelik a körülöttük zajló világot. Bezzeg ő, mint egy nemzetközi kereskedelmi cég középvezetője, más „szemüveget” visel, tehát nem lehet partner ebben a kicsinyes látásmódban.

tovább olvasom...