Megújult a Festetics-kilátó

2022. 03 31. 12:55

Nagy Bálint országgyűlési képviselőjelölt is méltatta a térség népszerű kirándulóhelyét.

Március 30-án átadták a keszthelyi kistérség emblematikus helyszínét, a felújított Festetics-kilátót. A népszerű háromszintes kilátóból gyönyörű körpanoráma tárul a látogató elé, remek kirándulóhely.

tovább olvasom...

Elekes István diplomája

2022. 03 31. 11:39

Elekes István e sorok kíséretében tette fel műszaki-szakoktatói oklevelét közösségi oldalára: „Nem kívánok a közösségi médián keresztül, a politikusi profilom által nagyobb elérést biztosítani a politikai trolloldalaknak, ugyanakkor a teljes átláthatóság mellett teszem le a voksom, ezért közzéteszem a megszerzett végzettségem dokumentumát…”

Nem tudom, hogy Elekes Istvánnak (az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselőjelöltje, Zala megye, 2-es számú választókerület, Keszthely) az önbizalma, a mellébeszélési képessége, vagy az ostobasága nagyobb, valószínűleg – sportkifejezéssel élve – most éppen holtverseny van a három között.

tovább olvasom...

A szolgálat volt a legfontosabb

2022. 03 31. 09:32

Búcsú Horváth Jenőtől

Horváth Jenő neve egybeforrt a Zala Volán MTE-vel.

Ismét gyászol a zalai sporttársadalom: 86. életévében meghalt Horváth Jenő, akinek neve összeforrt a Zala Volán MTE női kosárlabda szakosztályával.

tovább olvasom...

Gyurcsányék: negyvenszer emeltek adót

2022. 03 31. 08:24

Orbánék: nyolcvanszor csökkentették

Ki hisz már Gyurcsány Ferencnek?
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A baloldal negyvenszer emelt adót, a kormány nyolcvanszor csökkentett 2010 óta. Szuperbruttó, ingatlanadó, egészségbiztosítási és nyugdíjbiztosítási járulékok növelése, ÁFA-emelés – csak néhány példa a baloldali kormány több mint 40 adóemelése közül – emlékeztett minap Varga Mihály pénzügyminiszter.

tovább olvasom...

„Gyere, öljük meg!”

2022. 03 30. 11:15

Több ember elleni gyilkossági kísérlet miatt emeltek vádat két keszthelyi férfi ellen

Vádat emelt a Zala Megyei Főügyészség.
Fotó: Zalatáj

Több ember ellen elkövetett emberölési kísérlet miatt emeltek vádat két keszthelyi férfi ellen, akik tavaly nyáron megfenyegették és megkéselték egy brigád több tagját is – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t.

tovább olvasom...

Letenye biztonságáról is szól

2022. 03 30. 11:00

A helyi közösségeket erősítik az alapszolgáltatási központok

Fülöp Attila és Cseresnyés Péter letenyei időseket is felkeresett.
Fotó: Facebook

Az országban 368 helyen és településen épül vagy újul meg a Széchenyi 2020 program keretéből szociális alapszolgáltatási központ, amelyek szerepe mindenütt az, hogy megerősítsék a helyi közösséget – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára kedden Letenyén.

tovább olvasom...

A kanizsai Horváth Jácint és a tükör…

2022. 03 30. 09:26

Horváth Jácint és Jakab Péter… Egymásra találtak.

Köszönöm Jakab Péter támogatását – írja közösségi oldalán Horváth Jácint, az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselőjelöltje (Zala megye 3. számú választókerület, Nagykanizsa). Jakab Péter egyébként az egyik koalíciós partner, a Jobbik elnöke.

tovább olvasom...

Elekes egy nappal állította előre az órát

2022. 03 30. 08:58

Április négyről szóljon az ének!

Április negyedikén már eső után köpönyeg…

Elekes István, Cserszegtomaj polgármestere, az ellenzéki koalíció országgyűlési képviselőjelöltje (Zala megye, 2. számú választókerület, Keszthely) lelkes hangú felhívással invitálja április negyedikére szavazni híveit közösségi oldalán. A szövegből természetesen nem maradhat el a szokásos demagóg tartalom, aminek egyelőre semmi reális, hivatalosan megerősített alapja nincs.

tovább olvasom...

Elekesnek is lebeg a diplomája?

2022. 03 29. 09:29

Viszont professzori módon tud kioktatni

A 2019-es önkormányzati választás előtt műszaki tanárként tünteti fel magát Elekes István.

Elekes István, Cserszegtomaj polgármestere, az ellenzéki koalíció országgyűlési képviselőjelöltje (Zala megye 2. számú választókerület, Keszthely) kellő önbizalommal megáldott ember. Mindenhez ért. Például Keszthely helytörténetéhez is. A Balaton-parti városban soha nem is létező Scheidl Sörházba nyilvános vitára invitálta nemrég Nagy Bálintot, Keszthely polgármesterét, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét.

tovább olvasom...

Bajnai vacsorája

2022. 03 28. 12:54

– avagy ki fizeti a számlát?

Bajnai és Márki-Zay vacsorája… A kávé mellett a sz… is kavarják.
Fotó: amatőr felvétel

A KDNP frakciószóvivője úgy látja, hogy az elmúlt napokban a sajtóban megjelent információk alapján „komoly, akár törvényességi kérdések is felmerülhetnek a baloldal kampányát külföldről segítő, Bajnai Gordon-féle DatAdat cégcsoportról”.

tovább olvasom...