Újra akcióban a gyűrűsi lótolvaj

2024. 04 15. 10:44

Próbaidő alatt sem maradt nyugton

Ragaszkodott a korábbi lótolvajlás helyszínéhez, a gyűrűsi méneshez.
Fotó: Zalatáj

Furcsa szenvedélynek hódol a gyűrűsi K.L. Tavaly ítélte el a Zalaegerszegi Járásbíróság, 7 rendbeli lopás vétsége, lopás büntette és állatkínzás büntette miatt halmozati büntetésként 1 év 6 hónap börtönbüntetést kapott, ám annak végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette.

tovább olvasom...

Ágyneműtartóban rejtegette az interneten árult Elf Bart

2024. 04 15. 10:28

 Interneten árulta az ismeretlen eredetű és összetételű, az egészségre fokozottan ártalmas Elf Barokat egy árus, akit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) zalai munkatársai lepleztek le – tájékoztatta a NAV Zala Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense hétfőn az MTI-t.

tovább olvasom...

Nemzetközi hiperbár oxigénterápia konferenciát rendeztek Lentiben

2024. 04 15. 09:47

A sajtótájékoztatón jobbról dr. Pál Attila, dr. Szolnoki Nikolett és dr. Jörg Lindenmann Lentiben.

Kétnapos nemzetközi hiperbár oxigénterápia konferenciát és szakmai napot rendeztek Lentiben a Balance Resort Thermal Hotelben az elmúlt hét végén.

tovább olvasom...

A hajrára elfáradt a VAR

2024. 04 15. 08:36

Izgalmas lett a vége

Mance (balról) ismét kitett magáért. 15 góljával második a góllövőlistán a ferencvárosi Varga Barnabás (19) mögött.
Fotó: ZTEFC FB-oldala

A Dejan Stankovic vezetőedzőt nélkülöző Ferencváros 3-2-re győzött a Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén.

tovább olvasom...

Csaknem 1,9 milliárd forintos fejlesztés zárult le a zalaegerszegi Gébárti-tónál

2024. 04 15. 08:23

Balaicz Zoltán polgármester ismertette a beruházás részleteit.

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál.

tovább olvasom...

A 2023/24-es szezon egerszegi nézőrekordja várható

2024. 04 12. 14:12

A Fradira vár a ZTE

2023. március 19-én a ZTE 1-0-ra nyert az FTC ellen.
Fotó: www.fradi.hu

Az újabb bajnoki címéhez igen közel került Ferencváros látogat vasárnap délután a kieséstől igen messzire került ZTE-hez. A körülmények szinte minden szempontból kedvezőnek ígérkeznek ahhoz, hogy a két csapat jó mérkőzéssel szórakoztassa a várhatóan a 2023/24-es szezon rekordszámú egerszegi közönségét.

tovább olvasom...

Békétlenség helyett békét!

2024. 04 12. 10:26

A Fidesz-KDNP nagykanizsai jelöltjei

Balról: Tóth Nándor, Szabó Szilárd, Sárdi Zoltán, Siposné Gerencsér Henriett, Cseresnyés Péter, Balogh László, Bata Hajnalka, Dénes Sándor, Radics Bálint, Bedő György, Bizzer András.

Tegnapi cikkünkben adtunk hírt arról, hogy Cseresnyés Péter, a választókerület országgyűlési képviselője bejelentette a Fidesz-KDNP nagykanizsai képviselőjelöltjeit.

tovább olvasom...

Zete – Fradi barátság

2024. 04 12. 09:20

– egy kis kiegészítéssel

Albert Flórián búcsúmérkőzése 1974. március 17-én a ZTE ellen.
Fotó: MTI/Kovács Gyula

A ztefc honlapján jelent meg az alábbi írás a közelgő ZTE-FTC mérkőzés kapcsán:

tovább olvasom...

Gyopáros Alpár Kustánszegen

2024. 04 12. 09:05

Csaknem 40 milliárd forint fejlesztési forrás érkezett Zalába

Gyopáros Alpár (b1), Bécs Tiborné és Vigh László.

Csaknem 40 milliárd forint fejlesztési forrás érkezett Zalába a 2019 óta zajló Magyar Falu Program (MFP) keretében – közölte csütörtökön Kustánszegen a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

tovább olvasom...

Hírek a fakóból

2024. 04 12. 08:22

Jávor Benedek: egy spártai jellem…
Fotó: MTI/Mónus Márton

Ha szalagcímet nem is, egy mínuszos hírt megér (talán egy humoreszket is): „Nem lesz rajta a DK–MSZP–Párbeszéd – Zöldek közös EP-listáján Jávor Benedek.” Hősünk maga döntött a távolmaradásáról. Spártai jellem. Emlékezetes, a három párt nemrég jelentette be, hogy együttműködést kötöttek. Közös EP-listájuk vezetője Dobrev Klára lesz, a lajstrom első négy helyét is a DK kapja, az ötödik az MSZP-é, a hatodik ismét a DK-é lesz. A hetedik helyet a tagság nélküli Párbeszéd jelöltjének, az akkori állás szerint Jávor Benedeknek szánták. Jávor volt már EP-képviselő, ám 2019-ben lemaradt a szaftos stallumról. Hogy fel ne kopjon az álla, csókos párttársa, Karácsony Gergely sietett segítségére, milliós jövedelemmel járó brüsszeli Budapest-képviseleti irodát nyitott a bánatos haver számára. Gondolom, ezek után is ott tengődik majd – hacsak a laklit el nem zavarja a Városházáról a népharag.

tovább olvasom...