Cseh Katalin tagad

2021. 07 21. 08:18

Azt állítja, hogy nincs köze a milliárdos uniós támogatást szerző cégekhez

Ellenzéki magyar képviselőnők… Balról Cseh Katalin, jobbról Donáth Anna, a Magyarországot mószeroló Vera Jourova (az Európai Bizottság alelnöke) csicskása.

Tagadta Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti (EP-) képviselője az M1 aktuális csatorna kedd esti Híradójában azt, hogy ő lenne az a politikus, akinek egy internetes oldal információi szerint „haveri cégeken” keresztül csaknem ötmilliárd forint uniós támogatáshoz lenne köze.

tovább olvasom...

Tűz az egykori laktanyában

2021. 07 20. 11:31

Vizsgálat indul Nagykanizsán

400 négyzetméternyi területen leégett a tetőzet.

Vizsgálatot indítanak annak kiderítésére, hogy mi okozta Nagykanizsán kedd hajnalban azt a tüzet, ami miatt mintegy négyszáz négyzetméternyi területen leégett a tetőzete egy egykori laktanyának – közölte kedden az MTI megkeresésére a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője.

tovább olvasom...

Megszólalt a nemzetközi besúgó civil szervezet tagja

2021. 07 20. 10:21

„Ha kétség vetődik fel, gyakran konzultálnak velem”

Ilyen emberek jelentik fel Magyarországot az UEFA-nál.

Valami egészen elképesztő, az 50-es évek legsötétebb időszakát idéző részleteket árult el a Nemzeti Sportnak nyilatkozó Jósa Bálint, a FARE nemzetközi civil szervezet egyetlen kelet-európai elnökségi tagja. A FARE (Football Against Racism in Europe) civil szervezet, 2001 óta az UEFA partnere, egyben lándzsája a rasszizmus ellen harcban.

tovább olvasom...

Gyerekeket lőttek le egy játszótéren Svédországban

2021. 07 20. 09:59

Inkább maguk miatt aggódjanak a svédek.

Míg a svéd miniszterelnök is politikai támadást indított Magyarország ellen a gyermekeket védő törvény miatt, addig Stockholm mellett, a szabadban játszó kisgyermekeket lőttek le.

tovább olvasom...

Az árulókról…

2021. 07 19. 09:26

Ha ilyen a barát, nincs is szükség ellenségre

Tanulságos kötet, érdemes elolvasni.

Az alábbi cikk, hír, a könyv, az eset nem véletlenül foglalkoztat. Közeleg a választás Magyarországon, s egyre erősebb az érzés bennem, hogy hasonló folyamatok zajlanak hazánkban is, mint az amerikai elnökválasztásnál.

tovább olvasom...

Zavaró a harangozás Balatonberényben

2021. 07 19. 08:11

A kakasok még hősiesen ellenállnak

Reggel pihen a harang a balatonberényi templomban.
Fotó: funiq.hu

Ahogy minap a bulvársajtó hangzatos címekkel közölte, Balatonberényben a nyaralók „kiharcolták”, hogy ne harangozzanak reggel a templomban, mert az zavarja őket.

tovább olvasom...

Te is lányom, Jourová?

2021. 07 16. 14:11

– avagy hogy készül a globalista janicsár

Vajon Ursula von der Leyen saját gyermekei esetében is tisztázta volna a szivárványos kérdéseket kisgyermekkorban?
Fotó: Getty Images

Az eljárásoknak az a nem is titkolt szándékuk, hogy a „virtuális” jogsértések miatt az érintett országokat jól érzékelhető büntetésekben kell részesíteni
Julius Caesart a szenátusban számtalan tőrdöféssel kivégezték. A rárohanók között meglátta nevelt fiát, Brutust, és rémületében így szólt: „Te is fiam, Brutus?” Manapság szaporodnak az európai politikai szereplők cselekedeteiben és nyilatkozataiban is a meglepetések.

tovább olvasom...

Avatóünnepség Zalaegerszegen

2021. 07 16. 10:02

Elkészült a Rheinmetall Hungary Zrt. harcjármű-tesztpályájának első üteme

Leopard 2A4HU harckocsi bemutatója a Zalaegerszegi ZalaZONE Rheinmetall Off-road Tesztpálya első ütemének átadása napján.
Fotók: MTI/Varga György

Átadták a harcjárműveket gyártó Rheinmetall Hungary Zrt. tesztpályájának első ütemét csütörtökön a zalaegerszegi ZalaZone ipari parkban. A három pályaelem a járművek sárban való tesztelését, mászóképeségét és kezelhetőségét, valamint tartósságának vizsgálatát teszi lehetővé.

tovább olvasom...

823 millió forintból újulnak meg templomok Zala megyében

2021. 07 16. 09:34

Soltész Miklós (b3), Cseresnyés Péter (b2) és Arányi Zoltán plébános (b) beszélget Homokkomáromban.

Zala megyében 823 millió forintból 54 településen 58 templom újulhat meg a templomfelújítási programban – közölte a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön Homokkomáromban.

tovább olvasom...

Üzenet a brüsszeli idiótáknak és megbízóiknak

2021. 07 16. 09:05

Az Európai Bizottság épülete. Benne kevés homo sapiens (értelmes ember) és sok homo malus (rossz, erkölcsileg negatív ember).

Az Európai Bizottság csütörtökön (július 15-én) két bejelentést is tett hazánkkal kapcsolatban. Olvassák majd el figyelmesen a két tájékoztatást, amit e rövid felvezetés után találnak.

tovább olvasom...