Letenye biztonságáról is szól

2022. 03 30. 11:00

A helyi közösségeket erősítik az alapszolgáltatási központok

Fülöp Attila és Cseresnyés Péter letenyei időseket is felkeresett.
Fotó: Facebook

Az országban 368 helyen és településen épül vagy újul meg a Széchenyi 2020 program keretéből szociális alapszolgáltatási központ, amelyek szerepe mindenütt az, hogy megerősítsék a helyi közösséget – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára kedden Letenyén.

tovább olvasom...

A kanizsai Horváth Jácint és a tükör…

2022. 03 30. 09:26

Horváth Jácint és Jakab Péter… Egymásra találtak.

Köszönöm Jakab Péter támogatását – írja közösségi oldalán Horváth Jácint, az ellenzéki összefogás országgyűlési képviselőjelöltje (Zala megye 3. számú választókerület, Nagykanizsa). Jakab Péter egyébként az egyik koalíciós partner, a Jobbik elnöke.

tovább olvasom...

Elekes egy nappal állította előre az órát

2022. 03 30. 08:58

Április négyről szóljon az ének!

Április negyedikén már eső után köpönyeg…

Elekes István, Cserszegtomaj polgármestere, az ellenzéki koalíció országgyűlési képviselőjelöltje (Zala megye, 2. számú választókerület, Keszthely) lelkes hangú felhívással invitálja április negyedikére szavazni híveit közösségi oldalán. A szövegből természetesen nem maradhat el a szokásos demagóg tartalom, aminek egyelőre semmi reális, hivatalosan megerősített alapja nincs.

tovább olvasom...

Elekesnek is lebeg a diplomája?

2022. 03 29. 09:29

Viszont professzori módon tud kioktatni

A 2019-es önkormányzati választás előtt műszaki tanárként tünteti fel magát Elekes István.

Elekes István, Cserszegtomaj polgármestere, az ellenzéki koalíció országgyűlési képviselőjelöltje (Zala megye 2. számú választókerület, Keszthely) kellő önbizalommal megáldott ember. Mindenhez ért. Például Keszthely helytörténetéhez is. A Balaton-parti városban soha nem is létező Scheidl Sörházba nyilvános vitára invitálta nemrég Nagy Bálintot, Keszthely polgármesterét, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét.

tovább olvasom...

Bajnai vacsorája

2022. 03 28. 12:54

– avagy ki fizeti a számlát?

Bajnai és Márki-Zay vacsorája… A kávé mellett a sz… is kavarják.
Fotó: amatőr felvétel

A KDNP frakciószóvivője úgy látja, hogy az elmúlt napokban a sajtóban megjelent információk alapján „komoly, akár törvényességi kérdések is felmerülhetnek a baloldal kampányát külföldről segítő, Bajnai Gordon-féle DatAdat cégcsoportról”.

tovább olvasom...

Orbán Viktor Nagykanizsán

2022. 03 28. 12:05

A miniszterelnököt Cseresnyés Péter fogadta.

A zalaegerszegi avatóünnepségek után Orbán Viktor miniszterelnök a dél-zalai városba, Nagykanizsára is ellátogatott.

tovább olvasom...

Nagyszerű létesítmény – méltó névadó

2022. 03 28. 11:29

Kézilabda-csarnokot avattak Lentiben

Szalagátvágás előtt… Fodor János, a kivitelező Peszter Kft. ügyvezetője, dr. Pál Attila, Gódorné Nagy Marianna, dr. Sifter Rózsa, Sárfalvi Péter, sportigazgatásért és sportágfejlesztésért felelős helyettes államtitkár, Kocsis Máté, Horváth László, Vigh László és dr. Juhász Roland, állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár.

Ünnepélyes keretek között adták át március 23-án Lentiben a 283-szoros válogatott Gódorné Nagy Marianna nevét viselő kézilabda munkacsarnokot. Az esemény kapcsán Vigh László országgyűlési képviselő elmondta, régi vágya volt Lenti városának, hogy egy minden követelménynek megfelelő szabványos méretű kézilabda-csarnoka legyen, hiszen Gódorné Nagy Marianna személyében egykori olimpiai bronzérmes és világbajnoki ezüstérmes foglalkozik a térségben az utánpótlás nevelésével.

tovább olvasom...

A tét: háború vagy béke

2022. 03 28. 10:57

Orbán Viktor: „Most még epét hánynak”

Orbán Viktor egyértelműen fogalmazott: Magyarország Magyarország pártján áll.

Az ukrajnai háború miatt a béke és a biztonság kérdése is bekerült a választás tétjei közé – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kiemelte: csak a Fidesz tudja garantálni Magyarországon a békét és a magyar emberek biztonságát.

tovább olvasom...

Világszínvonalú fejlesztéseket jelent a Rheinmetall és a ZalaZONE Zalaegerszegen

2022. 03 28. 10:27

Palkovics László: Zala megye megkerülhetetlen lesz…

Palkovics László (balról) Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) volt elnöke és Vigh László országgyűlési képviselő társaságában.

Világszínvonalú fejlesztéseket jelent Zalaegerszegen a Rheinmetall harcjárműgyára és a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya, amelyek együttesen több mint 100 milliárd forint értékű beruházással valósultak meg – közölte Palkovics László március 26-án, szombaton az MTI-vel.

tovább olvasom...

Most tapasztalat és nyugalom kell

2022. 03 28. 10:01

Orbán Viktor a ZalaZONE tesztpálya átadásán

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya átadóünnepségén Zalaegerszegen 2022. március 26-án.

Ez most egy más időszak, most nyugalom, tapasztalat és megfontoltság kell, ezen „nemcsak a békénk és a biztonságunk múlik”, hanem a jövőbeli tervezés is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök március 26-án, szombaton Zalaegerszegen a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya átadásán.

tovább olvasom...