Orbán Viktor: Köszönöm Zalaegerszeg!

2022. 10 26. 09:25

Orbán Viktor Miniszterelnök a városnak és a jelenlévőknek is köszönetet mondott
Fotó: MH/Purger Tamás

Orbán Viktor miniszterelnök idén Zalaegerszegen mondott ünnepi beszédet az 1956. forradalom és szabadságharc alkalmából, amely miatt külön köszönetet mondott Zalaegerszeg városának, valamint a résztvevőknek egy videó bejegyzésben.

tovább olvasom...

Uniós helyzetkép

2022. 10 26. 09:11

– Hölgyeim és Uraim! Most arról fogunk tanácskozni, hogy miről tanácskozzunk legközelebb…
(2015.11.19.)

A 33 évvel ezelőtt – még a rendszerváltás előtt – indított Zalatáj alapító tagja volt Farkas László (Flam), a kiváló karikatúrista.

tovább olvasom...

Megint jönnek, érdeklődnek

2022. 10 26. 09:03

A korrupció gyanújába keveredett Ursula von der Leyen elnök vezetésével az Európai Bizottság nem nyugszik. Majd jönnek az újabb kérdések…
Fotó: MTI

A kormány nem vitatkozni akar, hanem együttműködni, így nincs bajunk az Európai Bizottság által kért tizenhét pont végrehajtásával, mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Budapester Zeitung című német nyelvű lapnak adott hétfői interjúban, hozzátéve: – Mindet teljesíteni fogjuk, de lefogadom, hogy közvetlenül ezután lesz egy tizennyolcadik, egy tizenkilencedik és így tovább. […] Abból indulok ki, hogy mindig újabb és újabb kérések érkeznek majd.

tovább olvasom...

Nagy Blanka a fasorban sincs

2022. 10 25. 13:50

Péniszt rajzoltak a keresztény iskolára Pécsen

A művész úr stílust váltott. Férfi nemiszervek rajzolásába kezdett.
Fotó: Facebook

Botrányosra sikeredett a baloldali pártok által szervezett vasárnapi fővárosi tüntetés, de az egyik pécsi szobrász is alkotott egy vállalhatatlant, mellyel a közösségi oldalán büszkélkedett.

tovább olvasom...

Ellenzéki szónok

2022. 10 25. 10:22

– Ez a szemét-mocskos, korrupt, tolvaj, antiszemita, rasszista, idegengyűlölő, intoleráns, antidemokratikus, kirekesztő, diktatórikus, népnyúzó kormány, élén Orbánnal, sárba tiporja a szólásszabadságot!…
(2015.02.19.)

 

A 33 évvel ezelőtt – még a rendszerváltás előtt – indított Zalatáj alapító tagja volt Farkas László (Flam), a kiváló karikatúrista.

tovább olvasom...

Javaslat a kitüntetettekre

2022. 10 25. 08:37

H I R D E T M É N Y

Lenti Város Kitüntetései

Lenti Város Önkormányzat képviselő-testületének a kitüntető címek, valamint díjak alapításáról és adományozásáról, továbbá a „Lenti Város Tiszteletbeli Polgára” cím adományozásáról szóló 27/2012. (III.29.) önkormányzati rendelettel módosított 23/2011. (VIII.31.) önkormányzati rendelete értelmében

tovább olvasom...

Jól sikerülhetett a zalaegerszegi beszéd

2022. 10 25. 08:26

– avagy kritika a magaslesről

Az űzött szerző a Demokratikus Koalíció „szellemi műhelyének” frontembere.
Fotó: OLKT.net

Tényleg jól sikerülhetett Orbán Viktor zalaegerszegi ünnepi beszéde, mert pár órával később már a Facebookon olvashattuk Gábor György lesújtó kritikáját a Mindszentyneum-avatóról. Az űzött szerző a Demokratikus Koalíció „szellemi műhelyének” frontembere. Annak a tudós társulatnak, amely Gyurcsány Ferenc ötletére alakult abból a célból, hogy a magyar emberek elé tárja, „miért nem jó az, amiben most élünk, és milyen politikai mezőt szeretnének ők 2022 után.” (Gondolom, azért nem jó a mostani mező, mert Gyurcsányék nem tudnak rajta kaszálni…)

tovább olvasom...

S az ellenzék?

2022. 10 24. 11:24

Árnyékkullancsok lettek

Gwendoline Delbos-Corfield, a magyar jogállamiság mérőasszonya. Szerinte nincs demokrácia Magyarországon.
Fotó: MTI

Szívesen írnék az 1956-os forradalom és szabadságharc ellenzéki megemlékezéseiről, de brüsszeli, európai uniós megállapítások szerint (amik súlyos, hazánknak jogszerű pénzforrások megvonásával járnak) Magyarországon nincs demokrácia, hazánk nem jogállam, az ellenzéki sajtó súlyos elnyomatásban szenved.

tovább olvasom...

„Marxi matt a marxizmusnak”

2022. 10 24. 10:24

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója Orbán Viktor október 23-án elhangzott zalaegerszegi beszéde kapcsán a közösségi oldalán megjelent írásához a Zalatáj 1989 szeptember huszadiki számának címlapját használta illusztrációként.

tovább olvasom...

Orbán: képesek vagyunk megvédeni Magyarország érdekeit

2022. 10 24. 09:34

Felavatták a Mindszentyneumot Zalaegerszegen

Budapest nem azonos az országgal – mondta beszéde elején a miniszterelnök.

Képesek vagyunk megvédeni Magyarország érdekeit itthon és külföldön egyaránt – jelentette ki a miniszterelnök vasárnap Zalaegerszegen. Ünnepi beszédében arról is beszélt: 1956 az egész ország, sőt az egész nemzet forradalma volt.

tovább olvasom...