Nem sokáig volt szabadlábon a kanizsai rabló

2023. 02 06. 11:36

A rendőrök néhány órán belül elfogták az elkövetőt

Gyorsak voltak a kanizsai rendőrök.

A megalapozott gyanú szerint 2023. február 3-án a reggeli órákban egy 22 éves nő Nagykanizsán, egy presszóban beszélgetett a 68 éves sértettel, majd a pénztárcájából 50 ezer forintot kivett, meglökte az idős asszonyt és távozott a helyszínről.

tovább olvasom...

SZÁM-PONT KFT.

2023. 02 06. 11:19

tovább olvasom...

Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés

2023. 02 06. 11:12

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (szemben j4) a háromnapos stratégiai kormányülés első napján a sopronbánfalvi kolostorban 2023. február 6-án. A kormányfő mellett Nagy István agrárminiszter (j), Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (j2), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (j3), Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója (j5), Pintér Sándor belügyminiszter (j6), Varga Mihály pénzügyminiszter (j7) és Lázár János építési és közlekedési miniszter (j8).

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével hétfő reggel megkezdődött a háromnapos stratégiai kormányülés a sopronbánfalvi kolostorban, az első téma a hajnali törökországi földrengés volt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

tovább olvasom...

Cseresnyés Péter: Valótlanságokat állítottak

2023. 02 06. 09:48

Cseresnyés Péter megtette a szükséges lépéseket.
Fotó: MTI

Cseresnyés Péter, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője reagált a minapi ÉVE-sajtótájékoztatón elhangzottakra. Horváth Jácint és Berta Krisztián állításaikban összefüggésbe hozták Cseresnyést a Telex által kirobbantott Völner-Schadl üggyel.

tovább olvasom...

Akár a diliházban is elmondhatta volna…

2023. 02 06. 09:14

Gyurcsány Ferenc zavaros víziói

Elhozzuk a reményt! – állt a felirat a szónoki pulpituson február ötödikén. De melyik reményt? Amit 2010 előtt már majdnem el is temettek Gyurcsány Ferencék?
Fotó: MTI/Kovács Attila

Ezt a rendszert szolgálni, a Fideszt aktívan támogatni, az több, mint bűn, az szégyen, és a Fidesz szavazói szégyelljék magukat – fejtette ki február ötödiki, vasárnapi, budapesti évértékelő beszédében a Demokratikus Koalíció elnöke.

tovább olvasom...

Csintalan Bukfenc Sándor és Nagy-Magyarország

2023. 02 06. 08:44

A Hősök téri bukfencbajnok beletekeredett a hülyeségbe…
Fotó: YouTube

A Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában is szóba került a Magyar Labdarúgó-szövetség döntése, miszerint kitiltják a Nagy-Magyarországot ábrázoló jelképeket a válogatott meccseiről.

tovább olvasom...

Klárikát ajánlja a közutálati rangsor vezetője

2023. 02 06. 08:30

Géczy Zsolt megindokolta Klára asszony elkerülhetetlen mennybemenetelét.
Fotó: Facebook/Gréczy Zsolt

Egy minapi felmérés szerint Magyarország jelenlegi két legelutasítottabb politikusa Gyurcsány Ferenc és hitvese, Dobrev Klára. Az eredmény Gyurcsányt illető részének nincs különösebb hírértéke, Láriferi 2006 óta stabilan vezeti a közutálati rangsort. Klára asszonnyal valamelyest más a helyzet, már csak azért is, mert ő nemrég lépett a politikai porondra, vagyis neki nagyon kellett igyekeznie, hogy leássa magát a kritikán alu­liak közé. Szó se róla, ügyesen hajrázott… Ahogyan a felmérést végző baloldali (!) 21 Kutatóközpont értékeléséből kitetszik, a válaszadók zöme a szemkilövőhegyi házaspár egyikét sem szeretné politikai szerepben látni. (Gyurcsánytól még az ellenzéki szavazóknak is hideglelésük van.)

tovább olvasom...

Elkezdődött a második 25 esztendő

2023. 02 06. 08:13

Bagod a tollaslabda utánpótlás-nevelés zalai központja

Käsz Ferenc edző ad tanácsot versenyzőjének két játszma között.

A Zala vármegyei sportélet ikonikus alakjával, Käsz Ferenccel, a Bagodi Fekete István Általános Iskola testnevelőjével beszélgettünk annak kapcsán, hogy Bagodban már 26. éve folyik tollaslabda oktatás.

tovább olvasom...

A Nemzetiben jártak a vasboldogasszonyi színjátszók

2023. 02 06. 08:02

Jelenet az előadásból.

2022 szeptemberében kezdte meg a próbákat a Sárvíz-mente Parti Arc nevű csoport, mely Zala vármegyét képviselte a VIII. Pajtaszínházi Programban. Egy Grimm-mese átdolgozásával született darabjukat 2023. januárjában mutatták be Vasboldogasszonyban, majd a Nemzeti Színházban.

tovább olvasom...

A Völner-Schadl botrány szálai Nagykanizsára is vezetnek?

2023. 02 03. 14:22

Berta Krisztián (b) és Horváth Jácint ma kérdéskvízt tartott Nagykanizsán.
Fotó: Horváth Attila

E címmel tartott sajtótájékoztatót február 3-án, pénteken délelőtt az Éljen VárosuNk! Egyesület (ÉVE) nagykanizsai önkormányzati frakciója képviseletében Horváth Jácint frakcióvezető-helyettes és Berta Krisztián önkormányzati képviselő.

tovább olvasom...