Lőtt gólok nélkül nehéz lesz…

2023. 07 31. 08:30

Mesanovic eldöntötte a mérkőzést.
Fotó: Kisvárda FC oldala

A Kisvárda 2-0-ra nyert a kupagyőztes Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának egyetlen vasárnapi találkozóján.

tovább olvasom...

Befejező aszfaltozások a Kosztolányi utcában

2023. 07 31. 08:12

Amennyiben lehet, az autósok kerüljék el az adott útszakaszt a kivitelezés megkönnyítése érdekében.
Fotó: Zalatáj

Újabb nagyobb horderejű, szerteágazó beavatkozásokkal, aszfaltozási munkákkal folytatódik a Kosztolányi Dezső utca kétirányúsításának projektje, ami fokozottabb figyelmet igényel a közlekedőktől Zalaegerszegen.

tovább olvasom...

Hol volt, hol nem volt tűzijáték Nagykanizsán

2023. 07 28. 11:08

Most akkor melyik tűzijátékra emlékszik dr. Fodor Csaba?
Fotó: Facebook

Bár a napokban csökkent a meleg, a politikusok gondoskodnak a forró hangulatról Nagykanizsán. Szó szerint is, hiszen most éppen az augusztus huszadiki tűzijáték került terítékre a képviselő-testület balliberális ÉVE-frakciója részéről.

tovább olvasom...

Újra igét hirdet a politikai Micsurin

2023. 07 28. 08:41

Eörsi Mátyás, a hajdani SZDSZ-alapító elemez

Az SZDSZ utolsó elnöke találóan jellemzi Eörsit.
Fotó: MTI/Kovács Attila

A Fideszt nem érdeklik Magyarország nemzeti érdekei sem Európában, sem azon kívül, nyilatkozta minap Eörsi Mátyás politikai mutatványos. Szerinte a párt mindent alárendel a belpolitikai térfoglalásnak, „ezt jelezte Orbán Viktor tusványosi beszéde, Szijjártó több nyilatkozata és Menczer Tamás államtitkár goromba levele a budapesti nagykövetségeknek”. – Magyarország nemzetközi tekintélyét csak azután lehet helyreállítani, ha a választók elzavarják az Orbán-kormányt – véli a hajdani SZDSZ-alapító.

tovább olvasom...

Sorra csapta be a földtulajdonosokat a fakitermelést ígérő zalakarosi csaló

2023. 07 28. 08:33

Sportot űzött az átverésből.

Egy 40 éves zalakarosi férfi űzött sportot abból, hogy Garabonc környékén olyan ingatlan tulajdonosokat csap be, akiknek földterületén fakitermelésre szánt, erdős részek vannak. A férfi 2021 év júliusában azt ígérte az egyik tulajdonosnak, hogy az ingatlanokon lévő, lábon álló fákat kitermeli és elszállítja, ennek fejében 800.000 Ft-ot fizet.

tovább olvasom...

Van még esély

2023. 07 28. 08:08

Egy góllal kikapott Eszéken a ZTE FC

Az eredmény bíztató lehet a visszavágóra.
Fotó: Facebook

A ZTE FC 1-0-ra kikapott a horvát NK Osijek otthonában a labdarúgó Konferencia-liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön.

tovább olvasom...

Ismét a Ferencváros a bajnoki cím elsőszámú esélyese

2023. 07 27. 10:18

A ZTE FC a Kisvárda ellen hazai környezetben kezdi a bajnokságot. A fotó a 2023 április kilencediki találkozón (0-0) készült.
Fotó: Horváth Krisztián/ztefc.hu

A Ferencváros sorozatban hatodik, összességében 35. bajnoki címét gyűjtheti be a labdarúgó NB I pénteken rajtoló, 122. idényében.

tovább olvasom...

Kocsmai verekedés egy nagykanizsai italboltban

2023. 07 27. 09:20

Az ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat.

A két 30 év körüli, Nagykanizsa környéki kistelepülésen élő férfi 2022. január 13-án délután Nagykanizsán egy helyi presszóban italoztak. Az esti órákra olyannyira lerészegedtek, hogy egyikük szóváltásba keveredett egy másik asztaltársaság tagjával, akit a férfi két kézzel meglökött, mire a sértett férfi védekezésképpen visszalökte őt.

tovább olvasom...

Merülő akkumulátorduma

2023. 07 27. 08:32

Az 1 %-os Párbeszéd-Zöldek igazi arculata

Jávor Benedek Brüsszeltől nem látja a debreceni Nagyerdőt.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Korai volt az örömünk, amikor a legutóbbi uniós választáson úgy döntött a népakarat, a továbbiakban eltekint Jávor Benedek ipari méretű uniós följelentgetéseitől, kormánygyalázkodásaitól.

tovább olvasom...

Döntetlen körüli eredményben bízik a ZTE FC edzője

2023. 07 26. 10:28

A kupagyőzelemmel vívta ki a nemzetközi szereplés jogát a ZTE FC.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Döntetlen körüli eredményben bízik Boér Gábor, a Magyar Kupa-címvédő Zalaegerszeg vezetőedzője, akinek csapata csütörtökön a horvát NK Osijek otthonában lép pályára a labdarúgó Konferencia-liga-selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

tovább olvasom...