Békétlenség helyett békét!

2024. 04 12. 10:26

A Fidesz-KDNP nagykanizsai jelöltjei

Balról: Tóth Nándor, Szabó Szilárd, Sárdi Zoltán, Siposné Gerencsér Henriett, Cseresnyés Péter, Balogh László, Bata Hajnalka, Dénes Sándor, Radics Bálint, Bedő György, Bizzer András.

Tegnapi cikkünkben adtunk hírt arról, hogy Cseresnyés Péter, a választókerület országgyűlési képviselője bejelentette a Fidesz-KDNP nagykanizsai képviselőjelöltjeit.

Polgármesternek a jelenlegi városvezetőt, Balogh Lászlót jelölték, aki a 2-es számú választókerületben képviselőjelöltként is indul. Balogh László így mutatta be csapatát:

– Az 1-es számú választókerületben, vagyis a palini és az északi városrészben a jelöltünk egy mindenki által ismert és szeretett cukrász, egy kiváló ügyintéző és vezető: Siposné Gerencsér Henriett. Az 2-es számú választókerületben, vagyis a belvárosban jómagam kérem képviselőjelöltként a választók bizalmát. A 3-as számú választókerület, vagyis a belváros lakóinak érdekét egy veterán képviselő szolgálhatja a következő öt évben is: Bedő György. A 4-es számú választókerületben, vagyis Katonarét, Sánc, Szabadhegy, Bagola, Kisfakos, Nagyfakos és Szentgyörgyvári hegy városrészekben újabb ciklusára készül sok-sok tervvel: Szabó Szilárd.

Az 5-ös számú választókörzetben, vagyis Nagykanizsa keleti és északkeleti körzetében egy remek pedagógus fogadta el a felkérésünket: Sárdi Zoltán. A 6-os számú választókerületben, Nagykanizsa keleti városrészében az az ember számít a szavazókra, aki már 2006 óta képviselőként, sőt alpolgármesterként mindig megbízhatóan szolgálja a kanizsai polgárokat: Bizzer András. A 7-es számú választókerületben, vagyis a keleti városrészben egy olyan harcostársat igazoltunk le a csapatunkba, akinek nagy köztisztviselői tapasztalata van, és ezt most képviselőként is szeretné kamatoztatni a város javára: Bata Hajnalka.

A 8-as számú választókerületben, vagyis Miklósfa, Maort-telep és Ligetváros körzetében egy ambiciózus fiatalember, a Széchenyi Programiroda vezető tanácsadója folytatná a 2019-ben megkezdett munkát: Radics Bálint. A 9-es választókerületben, vagyis a belvárosban, Kiskanizsán és Bajcsán az az ember kéri ismét a választók bizalmát, aki 2006 óta képviselőként, 2014-19 között pedig alpolgármesterként mindig legény volt a gáton: Tóth Nándor. A 10-es választókerületben, vagyis Kiskanizsa és a Corvin-lakótelep körzetében szintén élvonalbeli kerettagot jelenthetek be, aki 2010-től 2014-ig alpolgármester; 2014-től 2019-ig pedig polgármesterként irányította városunkat: Dénes Sándor.

Forrás: Zalakocka, Zalatáj

Ismét Balogh Lászlót jelöli Nagykanizsán polgármesternek a Fidesz-KDNP  (2024.04.11.)