Cseh Katalin és Katar…

2022. 12 20. 10:51

Cseh Katalin még csiszolgatja a Macron elnöknek szánt levelet.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Amikor az Európai Parlament szoci alelnöke meg mindenféle egyéb potentátjai lebuktak, és állítólag Katar fizette le őket (ha Soros csinálja ugyanezt, azt megtapsolják, ha Katar, akkor fel vannak háborodva), akkor Cseh Katalin azonnal megírta, reméli, Orbán ezek után lemondja katari útját.
Nos, Macron francia elnök Katarban nézte végig a döntőt, és próbálta meg utána vigasztalni a csapatot, kevés sikerrel. Külön kordokumentum lesz majd egyszer, ahogy a válogatott tagjai méla undorral és/vagy teljesen érdektelenül fogadják az elnöki szavakat és hátlapogatásokat. De ez most mellékes. A lényeg, hogy Cseh Katalin már nyilván fogalmazza dörgedelmes levelét Macronnak, amelyben számon kéri a francia elnököt, hogyan utazhatott ezek után Katarba.
(A levél eddig pusztán azért nem került fel Cseh Katalin Facebookjára, mert olyan hosszú, részletes és durva, hogy Cseh Katalin még csiszolgatja…) (Forrás: badog.blogstar.hu)

Martinez, Argentina kapusa és Macron vigasztalja Mbappét. A francia klasszis elhúzná a fejét Macron elől, miközben Martinezt közelebb.
Fotó: MTI/EPA/FRIEDEMANN VOGEL