Nők a közszférában

2022. 03 03. 09:31

Élénk érdeklődés kísérte az előadásokat.

A közszférában foglalkoztatott nők munkaerőpiaci és esélyegyenlőségi helyzetét javító, WomEn-Puls című, osztrák-magyar interreges projekt március másodikán sorra került rendezvényén több témakörben is hangzottak el előadások.

A Megyeházán tartott szakmai összejövetelen elhangzott, hogy a projekt meghosszabbításra került, gyakorlatilag 2022 végéig tart.

Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntőjében kiemelte, hogy az egyéni képességek kiteljesítése igen fontos az egész társadalom számára, s ezt az esélyegyenlőség jelentős mértékben elősegíti.

Pácsonyi Imre köszöntötte a résztvevőket.

Vinhoffer Judit külső projektmenedzser a WomEn-Puls eddigi eredményeiről adott tájékoztatást. Tóth Szilvia tréner a projekt képzéseiről szólt, dr. Halász Gabriella orvos-közgazdász a munka és a magánélet összehangolásáról tartott előadást. Spilák Klára pályázati referens az Esélyegyenlőség a közszférában, „Nő az esély” című projektet mutatta be.

Az előadások mellett az interaktív információs pultoknál lehetőség nyílt személyiségteszt elkészítésére, az office-jóga alapjainak elsajátítására, képzési tanácsadásra, vércukor-, vérnyomás- és testzsírszázalék mérésre.

Vinhoffer Judit ismertette az eddigi eredményeket.
Fotók: Zalatáj