Az aljasság fokozódik

2021. 10 08. 09:24

Arató Gergelyékben még a bolsevik vér csörgedez…
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Demokratikus Koalíció (DK) azt állítja, hogy Kövér László házelnök börtönnel fenyegette meg Dobrev Klárát, a DK miniszterelnök-jelöltjét.

Arató Gergely, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese csütörtöki, online sajtótájékoztatóján magyarázatként egy, az Országgyűlés elnöke által adott interjúra hivatkozott.

A DK-s képviselő azt mondta: Kövér László az Inforádiónak arról beszélt, hogy „azok ellen, akik feles többséggel is lebontanák a Fidesz egyeduralmát, akik elküldenék Polt Péter legfőbb ügyészt vagy éppen kimondanák az egypárti alaptörvényről, hogy alkotmányellenes, azok ellen büntetőeljárást kellene indítani”.

Arató Gergely azt üzente a házelnöknek, hogy „hiába védték be kétharmaddal a saját egyeduralmukat, Dobrev Klárának nem fog megremegni a lába, hogy a kukába hajítsa az alaptörvényt„. Hozzátette: ha a jövő évi választáson Dobrev Klára vezetésével győz az ellenzéki szövetség, akkor elszámoltatják az elmúlt 12 év bűnöseit és a „Polt Péter utáni” független ügyészség és független bíróság el fogja végezni a dolgát.

A hatalom attól fél, hogy az ellenzéki összefogás feles többséggel is vissza fogja állítani a jogállamot, hogy a bűnösök bűnhődjenek, a tolvajok pedig börtönbe kerüljenek – jelentette ki az ellenzéki képviselő. (Forrás: MTI)

* * *

Gergely! Te olyan ostoba vagy helyből, mint más nekifutásból. Először is Dobrev Klára még nem a DK miniszterelnök-jelöltje, csak miniszterelnök-jelölt jelöltje. Aztán lehet még belőle miniszterelnök-jelölt, amit az előre megírt forgatókönyv „szentesített”. Ennyit politikai éleslátásodról.

Te Gergely! Hagyjuk ki a játékból Kövér Lászlót. Tudod miért? Mert igazat mondott. Ti, akikben bolsevik vér csörgedez még mindig, nem tudtok szabadulni a diktatúrák vérgőzös világától. Az 1919-es Lenin-fiúk szellemétől, az 1945 utáni diktatúrák mámorától.

Tudod, te kis ostoba, hogy mik voltak azok a kékcédulás választások a kommunista diktatúrát megteremtő időszak hajnalán? Volt arról elszámoltatás?

Tudod mik voltak azok a törvénytelenségek, amit kommunista szellemi felmenő elvtársaid elkövettek ebben az országban?

Tudod, hogy mi történt itt 1956 őszén, amiért elvtársaid most már térden csúszva próbálnak bűnbocsánatot nyerni?

Tudod, te nyavalyás, hogy ezért a bűnökért ti soha nem bűnhődtetek? S most egy háromszor kétharmados választási győztes nemzeti koalíción – amely valódi felhatalmazást kapott a kormányzásra – akartok valamit is számon kérni.

Egy keményebb, de törvényes rendszer a bandátokat már rég a politika süllyesztőjébe küldött volna, de Antallék, Borosék, Orbánék úriemberek módjára viselkedtek.  Túlságosan is. Ez a szerencsétek.

S most még ti fenyegettek elszámoltatással? Ráadásul törvénytelen elszámoltatással. Igen, ebben, s a bosszúállásban nagy a gyakorlatotok.

Dobrev Klárának és Gyurcsány Ferencnek szerencséje van, mégis a tűzzel játszanak.

Ne vegyétek elő a gyufát!

E.E.

Utóirat: Ide figyelj, te „elszámoltatós” kis senkiházi! A 2006-os Gyurcsány-féle szemkilövetős ősszel kapcsolatban nem kellene a bűnösöket úgy igazából elszámoltatni? Egy „független bíróság” előtt. Lehet, hogy akkor Gyurcsány Ferenc már nem is osztana többé lapot. Legfeljebb a cellatársaknak, ultizás közben…