Több mint két kilogramm kábítószert találtak három férfinál Nagykanizsán

2021. 09 02. 12:06

 

Fotók: police.hu

Két kilogrammnál is több kábítószert, valamit több mint nyolcmillió forint összegű készpénzt találtak a rendőrök hétfőn Nagykanizsán három férfinál, akit egy autómosóban fogtak el – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

A nagykanizsai rendőrök hétfő délelőtt egy autómosónál ellenőriztek egy személygépkocsit és a benne helyet foglaló három férfit. Az egyik, 36 éves nagykanizsai férfinál és két 27 éves tatabányai társánál több mint 2,2 kilogramm fehér port, 100 grammot meghaladó mennyiségű növényi törmeléket és másfél millió forintot találtak.


A rendőrök átkutattak egy lakást is, ahol több mint hatmillió forintot, 200 svájci frankot és 1310 eurót, mobiltelefonokat, elektronikai eszközöket, őrlőt és simítózáras tasakokat, valamint gáz-riasztó fegyvert találtak, amelyeket egy motorral és egy autóval együtt lefoglaltak.
A nyomozók a nagykanizsai férfit kábítószer birtoklása miatt, két társát pedig kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt vették őrizetbe, illetve kezdeményezték a letartóztatásukat. (Forrás: MTI)