Egy finn EP-képviselő aktuális kérdése

2021. 07 23. 11:32

Magyarországon és Lengyelországban vajon miért nincsenek terrortámadások?

Laura Huhtasaari (Finnek Pártja) finn nyelvű felszólalása az EP-ben:

0:00 Itt a keresztény értékekről beszéltek (előttem). Nagyon jó, hogy beszéltek róla. De mégis: kiszámolták, hogy 2050-re Svédországban a többségi vallás az iszlám lesz, vagyis az iszlám fel fogja váltani a keresztény értékeket. Legalábbis Svédországban.

0.20 Európában a problémákat a fiatal férfiak végeláthatatlan, humanitárius és szociális alapon történő betelepülése okozza – Afrika szarvából és a Közel-Keletről.

0:34 Dánia ezt megelégelte. Dánia a menedékkérvényezést az ország határain kívüli központokba akarja kitelepíteni. Dánia egy menedékkérőt sem akar befogadni. A migráció kérdésében a nemzetközi együttműködés rendkívül fontos.

0:50 Dánia és Britannia közös (be)fogadó központok Afrikába történő áttelepítéséről tanácskozik javában. Nagyon szeretném, ha egyre több ország, miként Finnország, követné a dán példát, s azt is szeretném, ha a Bizottság gazdaságilag támogatná az ilyen példát, mely valóban működőképes.

1:10 Miért nincsenek Magyarországon és Lengyelországban terrortámadások? Azért, mert ezek az országok őrzik a határukat.