Kezdőlap

Lapjaink:

Hasznos oldalak

 

Kapcsolat

 

Zalatáj Kiadó Ügyfélszolgálat

 

8900, Zalaegerszeg, Rákóczi F. út 2-4., Pf.: 381

Telefon: 06-92/593-936

Fax: 06-92/596-937

Mobil: 30/378-4465

E-mail: zalataj@zelkanet.hu

 

Térkép

Visszalép az MSZP egerszegi jelöltje? (2014.10.08., 14:50)
Ifj. Koltai Tibor magánjellegű okokra hivatkozik

 

Ifj. Koltai Tibor: - Nem kívánok szembe menni a pártom, az MSZP álláspontjával, de…

 

Ifj. Koltai Tibor - előzetes információink szerint - ma visszalép a képviselőjelöltségtől.
Az MSZP zalaegerszegi jelöltje az eredeti tervek szerint a megyeszékhely 10-es számú választókörzetében, a Kertvárosban mérettette volna meg magát, de megváltoztatta  szándékát, s ezt a ma délutáni sajtótájékoztatón jelenti be.
A Zalatáj birtokába került nyilatkozatban így indokolja döntését ifj. Koltai Tibor:
„A mai nappal bejelentem visszalépésemet az önkormányzati választásokon, Zalaegerszegen, a 10-es önkormányzati körzetben.
Döntésem magánjellegű, nem kívánok szembe menni a pártom, az MSZP álláspontjával, akinek vezetői nem törekedtek kellőképpen a sikeres együttműködésre. Ugyanakkor nem szeretném, ha a körzetben élő baloldali értékrenddel rendelkező szavazók és a váltani szándékozók ne tudják leadni szavazataikat a döntésem, a visszalépésem miatt.
Úgy látom, hogy a Fideszt és annak képviselőit Zalaegerszegen, és ebben a körzetben is egy olyan programmal és egy széles körű baloldali összefogással lehet leváltani, ami valamennyi az ebben a körzetben élő ember érdekét veszi figyelembe. Ezért arra kérem a 10-es önkormányzati körzetben élőket, és a 10-es önkormányzati körzetben szavazó állampolgárokat, hogy menjenek el szavazni október 12-én és szavazatukkal támogassák Simon Erikát az EZE, az EGYÜTT és a DK jelöltjét, támogassanak egy széleskörű, baloldali, demokratikus, az itt élők érdekeit előtérbe helyező összefogást, hogy szavazataikkal elhozzuk a változást, ne vesszen el több száz változást akaró ember szavazata, fordulatra van szükség Zalaegerszegen is.”
A sajtótájékoztató fejleményeire visszatérünk.

z.t.