Vádat emeltek az ördög ügyvédjeként ismert ügyben

2021. 10 04. 14:24

Dr. Czeglédy Csaba (balról) korábban elismerte, hogy őt gyanúsították meg, de nem ő áll Az ördög ügyvédje blog mögött. Dr. Czeglédy mellett pártfőnöke, Gyurcsány Ferenc.

Vádat emeltek az ördög ügyvédjeként ismert ügyben. A Fővárosi Főügyészség szerint az ügyvéd foglalkozású vádlott és társa különleges személyes adatokat tartalmazó, szexuális tartalmú fénykép- és videofelvételeket hozott nyilvánosságra az interneten – tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

tovább olvasom...

Kegyetlen, döbbenetes, embertelen…

2021. 10 04. 10:15

Gyurcsány Ferenc öröksége

Sokan megtekintették Zalaegerszegen is a mobil kiállítást.

Lovasrohamok, szemkilövetések – 2006 őszét mutatta be a Vérbe fojtott szabadság című kiállítás Zalaegerszegen is, amelyet az elmúlt hétvégén tekinthettek meg az érdeklődők a Zalakerámia Sport-és Rendezvénycsarnok előtti téren.

tovább olvasom...

Filmszakadás…

2021. 10 04. 10:10

Karácsony Gergely hallgat, ha egy kérdésre világos, egyértelmű, őszinte választ kellene adni. Ő a „hipermellébeszélő” vagy „hiperhallgató”.
Fotó: Havran Zoltán

Arról érdeklődött minap Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP budapesti frakcióvezetője Karácsony Gergelytől, miért nehezítik meg az Elkxrtuk bemutatását, miközben hatalmas az érdeklődés a film iránt. A főpolgármester helyett a DK városházi ülnökei álltak elő „magyarázattal”. Gy. Németh Erzsébet szerint ez nem az a városvezetés, amely megszabja, melyik moziban mit kell játszani. Majd sokat sejtetőn hozzátette: „Amikor ide kerültem 2019. november 5-én, a szereposztó díványt is kivitettem az irodámból.” (A korábbi városvezető, Tarlós István a PestiSrácok.hu-nak elmondta, ők ugyanazokat a bútorokat használták, amelyeket Gy. Némethék még 2010 előtt. Honnan tudja Erzsike, hogy az a dívány szereposztó volt? Hm.)

tovább olvasom...

Elkezdődött a volt KISZÖV székház, az egykori Korona szálló felújítása

2021. 10 04. 09:58

A látványterv szerint így illeszkedik majd jelenlegi környezetébe a felújított épület.
Fotó: Facebook

A Modern Városok Program városrehabilitációs elemének részeként elkezdődött az 1858-ban épült egykori Korona Szálló, a volt KISZÖV székház teljes külső és belső felújítása is Zalaegerszegen. A részletekről sajtótájékoztatón számolt be Balaicz Zoltán polgármester, Vigh László országgyűlési képviselő, Bali Zoltán alpolgármester és dr. Kovács Gábor főjegyző.

tovább olvasom...

Év végére elkészül a zalaegerszegi tesztpálya

2021. 10 01. 13:31

Palkovics László (jobbról) és Varga Mihály pénzügyminiszter a zalaegerszegi tesztpályán.

Év végére elkészül a zalaegerszegi ZalaZONE Járműipari Tesztpálya, jövőre vagy legkésőbb két év múlva pedig már a teljes kapacitása le lesz kötve – jelentette be Palkovics László pénteken Zalaegerszegen.

tovább olvasom...

Állatkínzás miatt felelhet egy férfi Lentiben

2021. 10 01. 12:01

A Lenti Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy férfit.

tovább olvasom...

Globalista és patrióta gazdaságpolitika Magyarországon

2021. 10 01. 10:22

Minden idők legnagyobb vagyon- és jövedelemvesztése 1994 és 1998 között

1994 és 1998 között, Horn Gyula (középen) miniszterelnöksége idején történt a legnagyobb vagyon- és jövedelemvesztés.
Fotó: wikipédia

Szükséges rögzíteni, hogy a globális szó és a belőle képzett szóköltemények (globális tőke, globalizmus, globalista stb.) a magyar köznapi nyelvben csak nemrég honosodtak meg. Először az emberiséget érintő problémák megjelöléseként, mint az éghajlat, az energiaforrások elérhetősége, túlnépesedés, eladósodás, a világbéke megőrzése stb. kezdtünk globális ügyekről beszélni. Az ENSZ is a várható világméretű problémák konszenzusos kezelése céljából jött létre, szakosított szerveivel, mint a WHO, az IMF vagy éppen a WTO.

tovább olvasom...

Nem értek a focihoz…

2021. 09 30. 08:35

Egyetlen győzelmét eddig Debrecenben szerezte ebben a szezonban a ZTE FC. Jó lenne vasárnap (október 3-án) is 3 pontot jelentő gólörömet látni.
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Régóta és többször is hívnak, hogy miért nem foglalkozom újabban a ZTE labdarúgó-csapatával. Ennek több oka van. A legfontosabb: talán rájöttem, hogy nem értek a focihoz.

tovább olvasom...

Átadták a Galamb utcai 100 férőhelyes új parkolót Egerszegen

2021. 09 30. 07:51

Fotók: Seres Péter/Facebook

100 férőhelyes parkoló épült Zalaegerszegen belvárosában, az egykori Galamb utca helyén, ami ezentúl a gépkocsival közlekedők mindennapjait segíti. A Modern Városok Program legújabb eleme 218 millió forintos kormányzati támogatással, állami forrásból valósult meg.

tovább olvasom...

Koltai Tibor újra színre lép (6.)

2021. 09 29. 10:31

„Ha szerepelek az előválasztáson, legitimálom ezt a színjátékot”

Koltai Tibor: – Egy korrekt előválasztási folyamat nem biztos, hogy a remélt eredményeket hozná.
Fotó: Zalatáj

Még az előválasztásnak nevezett ellenzéki bohózat előtt beszélgettünk Koltai Tiborral. Az szinte biztos, hogy Zala megye 1-es számú választókerületében a Fidesz-KDNP jelöltje a jelenlegi képviselő, Vigh László lesz a 2022-es országgyűlési választáson. A Demokratikus Koalíció színeiben nagy valószínűséggel dr. Csidei Irén indul. Beszélgetőpartnerünk, Koltai Tibor független jelöltként méretteti meg magát.

tovább olvasom...