Forgalmi rend változása a zalaegerszegi Ady utcában

2023. 09 20. 08:23

Várhatóan két héten keresztül kell számolni a forgalmi rend megváltozásával.
Fotó: Seres Péter

Zalaegerszegen, az Ady utcában 2023. szeptember 21-től, csütörtöktől, előreláthatólag két héten át, csapadékcsatorna-építés befejező munkálatok zajlanak a Tompa utca és Eötvös utca közötti szakaszon, ahol a kivitelezés idején, a gépjárművel közlekedőknek a forgalmi rend megváltozásával kell számolni.

A munkálatok során:

  1. Az Ady utca Kazinczy tér (Rákóczi út) és Iskola köz közötti szakasza egyirányú lesz, a megszokott forgalommal szembeni közlekedés lesz érvényben, gépjárművel az Ady utca ezen szakaszára a Kazinczy tér (Rákóczi út) felől lehet behajtani.
  2. Az Iskola közben a megszokott forgalmi rend szerint lehet közlekedni.
  3. A Tompa utcát az Ady utca felől lezárják, csak az áruszállítók, valamint az ott lakó polgárok hajthatnak be gépjárművel, a megszokott forgalommal szemben. Az utcában tilos lesz parkolni.
  4. Az Ady utca Eötvös utca és Iskola köz közötti szakaszán élők gépjárművel, a kivitelezés alatti két hét során nem tudják megközelíteni ingatlanjaikat.
  5. A Mártírok útja felől az Eötvös utcába nem lehet behajtani.
  6. Az Eötvös utca és Eötvös köz felé közlekedőknek alternatív lehetőségként a Kazinczy tér (Rákóczi út) – Iskola köz – Boschán Gyula köz – Eötvös utca/Eötvös köz – Mártírok útja útvonalat javasoljuk

Az Ady utca felújításának kezdetétől érvényben lévő, a Kisfaludy utca és Kazinczy tér közötti szakaszán, a parkolásra vonatkozó tilalom ezután is érvényben lesz.

Ezúton is köszönjük a gépjárműtulajdonosok, a környéken élők és minden érintett megértését és türelmét!