Az e-on az egyik legjobb rezsicsökkentő?

2023. 09 18. 11:06

Az internethasználókra is gondolni kellene…

Nem először fordul elő, hogy áramszünet miatt munkanapokon a délelőtti és a koradélutáni órákban nincs internetkapcsolat szerkesztőségünkben. Nem nálunk szünetel az áramszolgáltatás, hanem az internetkapcsolatot biztosító Tarr Kft. bázisán.

Ismételt érdeklődésünkre a Tarr Kft. hibabejelentőjénél azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a legutóbbi üzemszünet (szeptember 15-én) is előre bejelentett volt. Azt egy pillanatig sem gondoljuk, hogy ez az előzetes bejelentés az e-on részéről nem történt meg a Tarr Kft. felé. Az már más kérdés, hogy a Tarr Kft. internethasználói hogyan értesülnek erről előre. (A tv-nézőkről most nem szólnék, de ők is nyilván mérgelődtek, mert nem volt itt sem szolgáltatás.)

Amennyiben ez a jelenség folytatódik, valószínűleg az e-on lesz az egyik legjobb rezsicsökkentő. Ám ennek valószínűleg nem örülnek azok, akiknek a munkájukhoz elengedhetetlen az internetkapcsolat.

Bár lehet, hogy már annak is örülnének, ha előzetesen őket is értesítenék. Már csak az a kérdés, hogy kinek kellene ezt megtenni.

Ekler Elemér