Lázár János kedvező híre Nagykanizsának

2023. 08 08. 13:44

Balogh László: – Közel 55 milliárd forint felhasználásával fejlődött Nagykanizsa és a térség a kormányzatnak is köszönhetően.

Balogh László, Nagykanizsa polgármestere minap levelet kapott Lázár János minisztertől, melyben arról is biztosította, hogy a baloldali ÉVE-frakció a városnak károkat okozó híresztelései ellenére nemcsak hogy folytatódik a délkeleti elkerülő út kialakítása, de a 74-es főút négysávosra történő bővítése is napirenden marad.

– E levél az elmúlt időszak azon többszöri egyeztetéseinek eredménye, melyet a minisztériummal folytattunk Cseresnyés Péter országgyűlési képviselővel közösen az ügy érdekében – mondta a városvezető.

– Vagyis elmondható, hogy a közgyűlést uraló baloldali képviselők Nagykanizsa fejlődését akadályozó, hátráltató tevékenysége ellenére a kormányzat továbbra is támogatja városunkat, amit az elmúlt több mint három év és e levél is bizonyít. Az elmúlt években ugyanis közel 55 milliárd forint felhasználásával fejlődött Nagykanizsa és a térség: a kormányzati támogatásnak köszönhetően új ipari park került kialakításra, megépült az Aréna, megújult a belváros egésze, kerékpárutak épültek és épülnek, és a Mura Program keretében a térség turisztikai vonzerejének növelése is megtörtént. Emellett jelenleg is több, a város és a térség számára fontos fejlesztés zajlik – köszönhetően a kormányzatnak, az országgyűlési képviselőnknek. Ha a baloldal is a városért dolgozna, vagy csak nem hátráltatná a fejlődést, már sokkal előbbre lehetnénk.