Zalaegerszegen lesz a polgármesterek találkozója idén

2023. 07 06. 14:10

2023. szeptember 29-én, pénteken, 11 órakor Zalaegerszegen rendezik meg a Városi Polgármesterek Találkozóját. A részletekről dr. Oltványi Tamás főszervezővel tartott sajtótájékoztatót Balaicz Zoltán, a vármegyeszékhely vezetője (képünkön).

– A program Magyarország egyik legnagyobb múltú önkormányzati rendezvénye, idén 28. alkalommal kerül rá sor. Tavaly Komárom volt a helyszín, 2021-ben pedig Szarvas, ahol átvehettem az Év Polgármestere elismerést – mondta a polgármester.

A helyszín a Zala ZONE Járműipari Tesztpálya konferenciaterme lesz, itt adják át a 2023-as Év Polgármestere, Év Alpolgármestere és Év Jegyzője elismeréseket. A jelöltekre augusztus 1-je és 31-e között lehet majd voksolni a www.szferaeuropa.hu honlapon.

Az eseményre számos településről érkeznek városvezetők, továbbá Zala vármegye valamennyi településének küldöttét is várják, akik megismerkedhetnek Zalaegerszeg múltjával, továbbá a jelen fejlesztéseivel és a jövőt formáló innovatív beruházásokkal is. Az esemény fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter, előadást tart Dukai Miklós önkormányzati államtitkár, Nagy Bálint közlekedési államtitkár és Prof. Dr. Palkovics László elnök-vezérigazgató is.