Friss emberek a zalaegerszegi alapítású Frisshíreknél

2023. 06 27. 11:54

Gattyánék szinte mindenkit menesztettek

Gattyán gatyába rázná a Frisshíreket.
Fotó: MTI

Új főszerkesztőt kapott és egy fő kivételével lecserélték a teljes szerkesztőséget a Frisshírek – írja a Média1 médiabulvár-portál. Mint hozzátették, az eredetileg Márki-Zay kampányára felépített portál időközben Gattyán György cégcsoportjához, illetve a Megoldás Mozgalom elnökéhez, Huszár Viktorhoz került, ennek lehet köszönhető a tisztogatás.

A portál felidézi, korábban arról számoltak be, hogy tömeges elbocsátás kezdődött a Frisshirek.hu szerkesztőségében. A hétvégére időzítve elbúcsúzott a régi stáb, az Impresszum pedig teljes sorcserét jelent. Mostantól „a portál kiadásáért Huszár Viktor, a Docler Holdinghoz tartozó A Legnagyobb Hírek Kft. ügyvezetője, a korábban Gattyán György nevével fémjelzett Megoldás Mozgalom elnöke a felelős, míg Gattyán György és a Docler Holding sajtósa, Nemes Tamás (egykori parlamenti tudósító) lett a lap- és hírigazgató. A főszerkesztői posztra az a Datki Szabolcs került, aki hónapokkal ezelőtt lapigazgatóként dolgozott az akkor még Föőr Gábor és a Genesis Mediacsoport érdekeltségébe tartozó lapnál, majd onnan távozott.

A portál felidézi, a Frisshirek.hu hírportált eredetileg Föőr Gábor, a Genesis Mediacsoport vezetője, Márki-Zay Péter zalaegerszegi előválasztási támogatottja alapította tavaly nyáron és országos megyei tudósítói hálózatot épített ki, de azután a domén idén átkerült Gattyán Györgyékhez.

Föőr Gábor a napokban azt nyilatkozta: floridai cégével kíván a továbbiakban foglalkozni. (Forrás: media1.hu)