Kik is ezek?

2023. 05 11. 09:42

„Elég volt a szavazásból, le a zsarnokok fejével!”

Ez a plakát, vagy röpcédula, vagy nem tudom mi most jelent meg a Várban, a Dísz téren, a postával szemben egy olyan hirdetőoszlop-szerűségen.

Ez a szöveg olvasható, középen pedig a jakobinus rémuralom szimbóluma, egy guillotine látható. És az anarchisták jele.

Hm…

Persze, persze, egyfelől közröhej. Hiszen ez még mindig egy nyugodt, normális ország. Éppen ezt szeretné megváltoztatni néhány hájfejű, Jámbor-féle gyáva gazember, Hadházy-féle pszichopata gazember, Fekete-Győr-féle idióta gazember. Ahogy Perlaky-Papp József nyilatkozta a Mandinernek a kordonbontás kapcsán:

„Ennek a politikai műveletnek nagy szüksége van ilyen fedő sztorira, hiszen a budai várban alapvetően jó ütemben és csendben halad az építkezés, a kormány szorgosan ülésezik, dolga van bőven, így nagy igény egyébként nem mutatkozik a kordonbontásra. Nincs mese, túl konszolidált ez a konzervatív, normális világ a progresszió számára.”

Igen, erről van szó.

Másfelől azért eltöpreng az ember. Például azon, vajon hogy nézne ez ki a megvalósítás szintjén? Felhurcolnának a Várba egy frissen legyártott guillotine-t, s mondjuk a Dísz tér közepén felállítva elkezdenék a nyilvános fejlevágást? S a levágott fejeket üdvrivalgás közepette felmutatnák a tömegnek?

Igen. Nyilván így történne.

Ugyanis ezek nem változnak.

Az emberiség egy bizonyos, konstans része nem egyéb, mint az örök jakobinus-bolsevik tömeggyilkos. Ezek azok, akiknek teljesen mindegy, milyen az élet, ölni akarnak, mert tehetségtelenek, ostobák, örök vesztesek, rondák, büdösek – s leginkább teljesen feleslegesek, amit éreznek is.

Ezeknek nem marad más, csak a tömeggyilkosság, hogy a frissen levágott fejeket felmutatva egy pillanatra valakinek érezhessék magukat.

Ezek rakták most ki ezt a röpcédulát a Várba.

Azért figyeljünk.

Bízzunk Istenben – de ha szabad kérnem, a biztonság kedvéért, tartsuk szárazon a puskaport is… (Forrás: badog.blogstar.hu)