„Tejhatalmú” hősünk lerántotta a leplet az orbáni diktatúráról

2023. 05 10. 08:49

Tóth Bertalan mindössze a tízmilliós családtámogatást fogadta el az orbáni diktatúrától. De azt azonnal, bolsevik kritika nélkül…
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Veretes címmel – Azt akarjuk, hogy minden magyar biztonságban legyen és újra emelt fővel járhasson itthon és külföldön egyaránt! – írt haragos cikket a Hírklikk.hu-ra az MSZP frakcióvezetője. A bolsevik lózungokkal ékesített szózat bepillantást enged Tóth Bertalan előrehaladott állapotába. „Amikor az MSZP kormányzása idején Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz (…), nem arról álmodtunk, hogy egy rabló, kizárólag a saját önérdekeit szem előtt tartó, szűk társaság megfosztja hazánkat mind a fejlődés lehetőségeitől, mind annak forrásaitól.” Itt hosszabb szemináriumi Orbán-mószerolás következik, megtudjuk, hogy Magyarországon ma félfasiszta önkényuralom tombol (országrombolás, jövőárulás, integrációellenesség, antidemokrácia, tolvajlás, szolgalelkűség stb.), amit a magyar szocialisták, akik továbbra is európai egységre, békére, nyugat-európai integrációra és demokratikus fejlődésre törekednek, nem fogadhatnak el. (Tóth Bertalan mindössze a tízmilliós családtámogatást fogadta el az orbáni diktatúrától.)

Berci már korábban is írt arról, hogy a „tejhatalmú” (hősünk szóleleménye) Fidesz lábbal tiporja a rendszerváltás értékeit, letért a demokrácia útjáról, ahelyett, hogy követte volna – tessék fogódzni! – a hajdani MSZP–SZDSZ-kormányok bevált módszereit. Emberünk önbizalomnak sincs híján. Egy ízben azt nyilatkozta, ő okvetlenül jobb miniszterelnök lenne, mint Orbán Viktor. Mindjárt ötlettel is előállt: „Az egyedüli megoldás a kormányváltás. Mi készen állunk.”

A legfrissebb felmérés szerint az MSZP két watton pislákol. Horn Gyula forog a sírjában.

Pilhál György
Magyar Nemzet