Lányoknak nevezte a leányiskola tanulóit

2023. 04 20. 09:42

Bocsánatot kellett kérnie, majd kirúgták

„Jó reggelt lányok” – hiba volt…

Ha majd bezárják azt a „leányiskolát”, ha majd nem a normális tanárt, hanem az őt kirúgó iskolavezetést hempergetik szurokban és tollban, mielőtt eltakarítják mindet a francba, ha majd a kisebbeket „felvilágosító” idősebb „diákokat” verik végre pofán, ha majd a felháborodott normális szülők rendeznek vendettát az idegbeteg, woke tetvek között – na majd akkor mondhatjuk, hogy van remény…

„Jó reggelt lányok” – így köszönt a tanár. Hiba volt.

A Daily Mail arról ír, hogy a tanár nem vette figyelembe: „néhány 11 éves nem lányként azonosítja magát”, így a brit magániskola nem hosszabbította meg a szerződését, magyarul kirúgták. A neves, évi 20 ezer fontos Girls’ Day School Trust egyik lányiskolájának tanára úgy köszönt a 11 éves tanulóinak, hogy „Jó reggelt lányok”, majd elszabadult a pokol.

Hozzátették: az iskolás lányok bepanaszolták a filozófia-hitoktató tanárt, mert szerintük „itt nem mindenki azonosítja magát nőként”, majd

„A transz élete is számít” feliratú plakáttal tüntettek.

A vezetőség fegyelmi eljárást indított, kötelezte a tanárt, hogy kérjen elnézést, amit a tanár végül megtett, de hangsúlyozta, hogy mindez megalázó és kínos volt számára az egész.

A történések állítólag azután gyorsultak fel, hogy a lányoknak „sokszínűség és befogadás” jegyében előadást tartott néhány idősebb diák, akik bemutattak egy nemi identitásról szóló videót. (Forrás: badog.blogstar.hu)