Találják meg Zala vármegyében életpályájukat

2023. 03 23. 08:36

A pályaválasztási program nyereményátadó ünnepsége a Megyeházán

Dr. Sifter Rózsa főispán a díjazott diákokkal.

A Zala Vármegyei Kormányhivatal Pályaválasztási Programjához kapcsolódó nyereményjáték nyereményátadó ünnepségére került sor a Megyeháza Deák Ferenc termében március 22-én.

A nyereményeket átadta dr. Sifter Rózsa, Zala vármegye főispánja és Dávidné Gergál Rozália, a Zala Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi főosztályának vezetője.

A Zala Vármegyei Kormányhivatal 2022-ben is megrendezte pályaválasztási programját, melynek keretében a pályaválasztással/szakmaválasztással kapcsolatos tudatos döntés meghozatalához szükséges széles körű információk eljuttatását valósította meg az általános iskolás 7-8. osztályos tanulók és szüleik részére. A program részét képezte egy nyereményjáték, ahol a pályaválasztással, iskolaválasztással kapcsolatos kérdőívet a palyvalasztas-zala.hu honlapon 2023. január 31-ig kitöltő általános iskolás tanulók között értékes ajándékokat sorsoltak ki.

Dr. Sifter Rózsa főispán köszöntőjében felhívta a figyelmet a jól megfontolt pályaválasztási döntés fontosságára, és arra bíztatta a fiatalokat, hogy a jövőjüket bátran tervezzék Zala vármegyébe, ahol csodálatos természeti környezetben, szüleik nyomdokain járva találhatják meg életpályájukat.

A nyertesek és nyereményeik:

Telefon: Koltai Linda, Tófeji Kincskereső Általános Iskola, 8. osztályos tanuló, Kása Marcell, Zalaegerszegi Petőfi Sándor Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, 8. osztályos tanuló.

Tablet: Molnár Richárd, Hévízi Illyés Gyula Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, 7. osztályos tanuló.

Laptop: Molnár Laura, Zalaegerszegi Öveges József Általános Iskola, 7. osztályos tanuló.

Elektromos roller: Szépe Flórián, Lenti Vörösmarty Mihály Általános Iskola, 7. osztályos tanuló.